Łucja, Telesfor i Teodor na swoim Łódź :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon gru 27, 2010 20:16 Re: Bury z białym młodzik i 1,5 roczna Tri szukają domów Łódź!!!

Pięknie dziekujemy za wszystkie kciuki :1luvu:

Teodor już w drodze do swojego domu :D
I wiecie gdzie? Do tego domku, do którego Gośka wydała Czesia. Czesiu jako jedynak dał państwu popalić (ile to? tydzień, póltora?), a poza tym stwierdził, że będzie kotem pani, więc pan zażyczył kota dla siebie :mrgreen:
Domek jest z Gośka w stałym kontakcie, to i wieści z dokocenia będa. Nie wiem jak Czesiu, ale Todor jest kotem bezproblemowym jeśli chodzi o pobratymców, węsze tu szybkie i łagodne dokocenie, mam nadzieję, że chłopaki pójdą w ślady Sylwka :ok:

Teraz upraszam o kciuki za jutrzejsze spotkanie w sprawie Łucji
Obrazek

andorka

Od: Wto kwi 25, 2006 22:33

Post » Pon gru 27, 2010 20:21 Re: Bury z białym młodzik i 1,5 roczna Tri szukają domów Łódź!!!

Super :ok:
Kciuki za Łucję oczywiście są :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Pon gru 27, 2010 21:59 Re: 1,5 roczna Tri jeszcze szuka domu, chłopaki na swoim Łódź :)

no to za Łucję :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

Post » Pon gru 27, 2010 22:38 Re: 1,5 roczna Tri jeszcze szuka domu, chłopaki na swoim Łódź :)

Super wiadomość :D
Teraz kciuki za Łucję :ok:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Śro gru 29, 2010 10:31 Re: 1,5 roczna Tri jeszcze szuka domu, chłopaki na swoim Łódź :)

Wszystko nam opadło, dokładnie wszystko....

Teodorek wczoraj wrócił do hoteliku. Nawet nie minęła doba.
Dlaczego? bo jest młodym kotkiem, który wypuszczony z klatki szalał z kumplem Czesiem :( bo nie dali w nocy spać, bo pod nieobecność Państwa pozrzucali rzeczy z półek, ot zrobili demolkę.

Dom wybierała Goska_BS, chyba wszyscy wiedzą jak starannie to robi. I to ona częściowo namówiła opiekunów na przygarnięcie drugiego kota. Niby jak w takim razie weryfikować domy?

Przecież to jest chore, że ludzie bez elementarnej umiejętności przewidywania biorą zwierzaki do domu. Nie rozumiem tego i nigdy nie zrozumiem :(
Coraz poważniej rozpatrujemy z Wiedźmą przywrócenie pierwotnej wersji hoteliku czyli miejsca gdzie DZIKIE koty miały dochodzić do siebie po sterylizacji i wracać na swój teren, bo z takim założeniem to miejsce powstało. Nie jako typowy dom tymczasowy.

Pojechała też wczoraj Łucja. Jak będzie, nie wiemy. Na razie wieści są optymistyczne. Łucja pojechała do starszych państwa, umowę podpisywała ich synowa, która jest świadoma tego, że jeśli coś Państwu się stanie, to ona z mężem zaopiekują się kotką. Dokładnie na takiej samej zasadzie Wiedźma ma Jaśkę.
Obrazek

andorka

Post » Śro gru 29, 2010 10:47 Re: 1,5 roczna Tri jeszcze szuka domu, chłopaki na swoim Łódź :)

O kurcze :(
A ja go już wczoraj z radością przeniosłam do działu DS.

gosiaa

Post » Śro gru 29, 2010 11:16 Re: 1,5 roczna Tri jeszcze szuka domu, chłopaki na swoim Łódź :)

no nie :( :( :(
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Śro gru 29, 2010 19:42 Re: 1,5 roczna Tri jeszcze szuka domu, chłopaki na swoim Łódź :)

Andorka, wysłałam Ci maila od CC. Może...
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Śro gru 29, 2010 19:53 Re: 1,5 roczna Tri jeszcze szuka domu, chłopaki na swoim Łódź :)

:cry: załamka
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

Od: Śro lut 18, 2009 15:16

Post » Śro gru 29, 2010 19:56 Re: 1,5 roczna Tri jeszcze szuka domu, chłopaki na swoim Łódź :)

Masakra jakaś...
Trzymam kciuki, żeby tym razem się udało i żeby domek okazał się super.
Karmel['] Taurus['] Miki [']Andzia [']
http://kotylion.pl/
https://www.facebook.com/kotylion.viva

Duszek686

Od: Sob kwi 25, 2009 22:42

Post » Pt gru 31, 2010 12:24 Re: 1,5 roczna Tri jeszcze szuka domu, chłopaki na swoim Łódź :)

Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku Obrazek

gosiaa

Post » Wto sty 04, 2011 13:00 Re: 1,5 roczna Tri jeszcze szuka domu, chłopaki na swoim Łódź :)

Teodor pojechał jednak do swojego domu jeszcze przed Sylwestrem, nie pisałam, bo się bałam, ale skoro jeszcze nie wrócił, to chyba będzie ok.
Pozostał niesmak w stosunku do ludzi, duży niesmak...

Jeszcze pomiędzy jego powrotem, a wybyciem do nowego domu była taka sytuacja:
Do Gośki w pierwszy dzień Świąt :!: zadzwoniła pani w sprawie Czesia, Czesio był już wtedy na swoim, pani brzmiała bardzo obiecująco została więc "przekierowana" na Teodorka. Owszem, zadzwoniła do Ewy po Świętach, dom z 12 letnią dziewczynką - super dla miziaka i przylepy. Dziewczynka również rozmawiała z Ewą przez tel, wypytywała o kotka itd. (byłam kiedyś 13 letnią dziewczynką, która adsolutnie odpowiedzialnie opiekowała się szczeniakiem, więc wierzę wtakie dziec :wink: ) 3 godziny przed umówionym spotkaniem pani zadzwoniła i już niezbyt grzecznie powiedziała, że kota nie biorą, bo to była nieprzemyślana decyzja. No cóż jej plus, że w ogóle zadzowniła...

No nic... mimo wszystko mogę napisać, że te kociaki i ich mama miały jednak szczęście.
Obrazek

andorka

Post » Wto sty 04, 2011 13:25 Re: Łucja, Telesfor i Teodor na swoim Łódź :)

Cieszę się że tak się to wszystko skończyło :)

gosiaa

Post » Wto sty 04, 2011 13:26 Re: 1,5 roczna Tri jeszcze szuka domu, chłopaki na swoim Łódź :)

andorka pisze:No cóż jej plus, że w ogóle zadzowniła....
I przy tym pozostańmy :mrgreen:

andorka pisze:No nic... mimo wszystko mogę napisać, że te kociaki i ich mama miały jednak szczęście.
:ok: :ok: :ok:
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Od: Śro cze 29, 2005 13:55

Post » Wto sty 04, 2011 14:55 Re: 1,5 roczna Tri jeszcze szuka domu, chłopaki na swoim Łódź :)

andorka pisze: ....Do Gośki w pierwszy dzień Świąt :!: zadzwoniła pani w sprawie Czesia, Czesio był już wtedy na swoim, pani brzmiała bardzo obiecująco została więc "przekierowana" na Teodorka.

wieczorem może przypadkiem? do mnie gwiazda zadzwoniła w pierwsze święto koło 20.00 i pytała o Lorenza :roll:
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

[poprzednia][następna]