KOT z YT. Sprawca złapany! Kot żyje, jest w schronie w KRK!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro gru 29, 2010 1:48 Re: film o maltretowaniu kota na YT.Trwają poszukiwania sprawcy.

felin pisze:Wiem, jestem tlumaczem. Ale zdaje się, że piszecie oficjalne maile.

Byc moze jestes tlumaczem a ja od 30 lat mieszkam w Stanach.Skonczyla tutaj szkole. Moj tlumacz z polski uzyl w tlumaczeniu "in Gdansk " a powinien "at Gdansk"To sa drobiazgi specyficzne dla jezyka potocznego , ktory przez wiekszosc osob jest uzywany.( w mowie i pismie....bez wzgledu czy uzyjesz who czy which kazdy wie o co chodzi)...ale przeciez nie bedziemy sie sprzeczac bo nie w tym rzecz. :)

ambersss

Od: Wto gru 28, 2010 21:14

Post » Śro gru 29, 2010 1:54 Re: film o maltretowaniu kota na YT.Trwają poszukiwania sprawcy.

Robie apel na demotywatory. W zrodle bedzie link do filmiku. Czekam na pelna aktywacje konta, 5 godzin to trwa niestety.

Agor-ia

Od: Czw lip 29, 2010 13:40

Post » Śro gru 29, 2010 1:57 Re: film o maltretowaniu kota na YT.Trwają poszukiwania sprawcy.

Porozsyłałam maila napisanego przez Agor-ię i przetłumaczonego przez yammaycę. Dziś już nie jestem w stanie myśleć. Dobranoc
Balbinka => ObrazekCelinka => Obrazek Obrazek

bemka

Od: Śro wrz 23, 2009 22:38

Post » Śro gru 29, 2010 2:00 Re: film o maltretowaniu kota na YT.Trwają poszukiwania sprawcy.

Ocencie, moze to tak wygladac ?

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/81e9f581905840e3.html

Nie mam inwencji tworczej w tym momencie, by zrobic cos lepszego, a i tak tresc chyba wazniejsza od formy...

Agor-ia

Post » Śro gru 29, 2010 2:06 Re: film o maltretowaniu kota na YT.Trwają poszukiwania sprawcy.

Agor-ia jak dla mnie jest dobrze :) Wyraziste i treściwe. Tylko dodałabym polskie znaki. Dobranoc jeszcze raz
Balbinka => ObrazekCelinka => Obrazek Obrazek

bemka

Od: Śro wrz 23, 2009 22:38

Post » Śro gru 29, 2010 2:08 Re: film o maltretowaniu kota na YT.Trwają poszukiwania sprawcy.

No wlasnie kurde ja mam niemiecki system operacyjny i nie mam plyty, zeby wgrac sobie jezyk polski :roll:

Agor-ia

Post » Śro gru 29, 2010 2:09 Re: film o maltretowaniu kota na YT.Trwają poszukiwania sprawcy.

Agor-ia jest super, tylko źródło nie wchodzi? Dopiero wejdzie po aktywacji?
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

Post » Śro gru 29, 2010 2:10 Re: film o maltretowaniu kota na YT.Trwają poszukiwania sprawcy.

Agor-ia pisze:No wlasnie kurde ja mam niemiecki system operacyjny i nie mam plyty, zeby wgrac sobie jezyk polski :roll:

ja nie zauważyłam nawet, że nie ma polskich znaków
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

Post » Śro gru 29, 2010 2:13 Re: film o maltretowaniu kota na YT.Trwają poszukiwania sprawcy.

na demotywatory.pl jest cos takiego jak "zrodlo" pod obrazkiem. Zazwyczaj sluzy do zamieszczenia strony, z ktorej wzielo sie obrazek, tutaj wstawie link do filmu. Na wszelki wypadek wrzute tez wszystkie linki do tej sprawy w komentarz.

Agor-ia

Post » Śro gru 29, 2010 2:14 Re: film o maltretowaniu kota na YT.Trwają poszukiwania sprawcy.

A czy znane jest chociaz juz miejsce zamieszkania tego psychola?

yammayca

Od: Pt cze 27, 2008 15:54

Post » Śro gru 29, 2010 2:16 Re: film o maltretowaniu kota na YT.Trwają poszukiwania sprawcy.

Oficjalnie chyba nic nie podano.

edit: OK, ide. Jutro jak wstane to juz bedzie po aktywacji i od razu zamieszcze ten apel. Im wiecej ludzi sie dowie, tym lepiej. Moze niektorzy skojarza jakis artykul, albo fragment relacji w TV i utknie to choc jednej osobie w glowie. Zeby sie udalo znalezc tego wynaturzonego ....
Ostatnio edytowano Śro gru 29, 2010 2:23 przez Agor-ia, łącznie edytowano 1 raz

Agor-ia

Post » Śro gru 29, 2010 2:23 Re: film o maltretowaniu kota na YT.Trwają poszukiwania sprawcy.

yammayca pisze:A czy znane jest chociaz juz miejsce zamieszkania tego psychola?

Nic nie ma.
Są dwaj podejrzani.
Pierwszy ma profil na NK... 15letni chłopak, Osobiście uważam, że jest niewinny i przeżywa teraz horror przez internautów "w gorącej wodzie kąpanych" Bo nie zgadza się nic prawie... co do drugiego z facebooka nie mogę się wypowiadać, profil ma ukryty, zdjęcie małe. Pisałem, do KAŻDEGO (60 osób) z jego znajomych, czy może zidentyfikować dziecko lub pomieszczenie, ale od żadnego nie otrzymałem odpowiedzi jeszcze :(

Pozdrawiam

PariahSoul

Od: Wto gru 28, 2010 23:54

Post » Śro gru 29, 2010 2:25 Re: film o maltretowaniu kota na YT.Trwają poszukiwania sprawcy.

Wkleję linka do podobnej historii, na DEMOTYWATORACH ktoś dodał w komentarzu, że historia lubi się powtarzać.
Oby tak się stało, tu namierzono sprawcę!

link do przetłumaczonej wersji z Google translatorem tu : http://translate.google.pl/translate?hl ... md%3Divnso

Oryginał : http://www.kenny-glenn.net/

jest też link bezpośredni do Demotywatora z tym psychopatą
http://demotywatory.pl/szukaj?q=pot%C4% ... aut%C3%B3w
Ostatnio edytowano Śro gru 29, 2010 2:51 przez meliska1979, łącznie edytowano 1 raz

meliska1979

Od: Wto gru 28, 2010 21:48

Post » Śro gru 29, 2010 2:36 Re: film o maltretowaniu kota na YT.Trwają poszukiwania sprawcy.

PariahSoul - jak bedziesz mial juz te choc troche bardziej wyrazne kadry mieszkania i dzieciora, udostepnij je pls. Facet umieszczajac filmik chcial byc "slawny" - sprawmy, ze bedzie :twisted:
Niech te zdjecia znajda sie WSZEDZIE.

yammayca

Od: Pt cze 27, 2008 15:54

Post » Śro gru 29, 2010 2:43 Re: film o maltretowaniu kota na YT.Trwają poszukiwania sprawcy.

meliska1979 pisze:Wkleję wam linka do podobnej historii, na DEMOTYWATORACH ktoś dodał w komentarzu, że historia lubi się powtarzać.
Oby tak się stało, tu namierzono sprawcę!

dzięki, stresuj mnie dalej :( (no offence ofcoz) obejrzałem, i to hmm... "niewiele" w porównaniu do polskiej wersji gdzie kociaczek jest maksymalnie wycieńczony i zmaltretowany...Mam nadzieję, że glenn (celowo z małej) ma już przechlapane życie jako osobnik "świadomy swoich czynów"
Jednak wtedy, jako że nie miałem kotka robiłem to z dobrego serca, teraz to dla mnie właściwie sprawa osobista! Nie spocznę, nie popuszczę póki ten gość jest na wolności a dziecko nie ma elektrowstrząsów w szpitalu , żeby mu tą kupę z mózgu usunąć co mu "opiekun" wpoił przez parę lat życia

Pozdrawiam

PariahSoul

Od: Wto gru 28, 2010 23:54

[poprzednia][następna]