Jedyne takie Dranie. Życie wariata to nie bułka z masłem ;)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon gru 27, 2010 17:03 Re: Jedyne takie Dranie. Święta z moimi Wylenialcami :)

Wielbłądzio pisze:
Mam dosyć mojego życia.

Jak można pisać takie rzeczy mając w domu całe stadko kochanych rozmruczanych Drani ? :roll: ,
czemu powyłączałaś dźwięki ? - czyżby budzenie około 10 -tej nie było Ci już potrzebne ? :roll:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Pon gru 27, 2010 17:07 Re: Jedyne takie Dranie. Święta z moimi Wylenialcami :)

Bo poszłam spać około 6.00 nad ranem.
Paweł, mnie i tak nic już nie jest w stanie podnieść z wyrka.
Dołek żłobi się coraz większy, brakuje mi siły :(

Włażę do herbaciano-limonkowej kąpieli. A potem z powrotem do łóżka.
Jest jeden niewątpliwy plus dołków: nie trzeba jeść, a co za tym idzie: a. można oszczędzić kasę na jedzeniu, b. można - mam nadzieję - schudnąć.
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Pon gru 27, 2010 17:25 Re: Jedyne takie Dranie. Święta z moimi Wylenialcami :)

Trzymaj się Wielbłądziu , precz z dołkami :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

bubor

Post » Pon gru 27, 2010 19:18 Re: Jedyne takie Dranie. Święta z moimi Wylenialcami :)

Po limonkowo-herbacianej kąpieli wysmarowałam jeszcze swoje utuczone wielbłądzie cielsko masełkiem cynamonowym :wink:
A teraz piję herbatę o aromacie i smaku grzanego wina.
Piękne zapachy zawsze poprawiały mi nastrój.

Położyłabym się z powrotem, ale kudły mam mokre, a suszyć suszarką mi się nie chce.
Dawno już bym się ich pozbyła, bo strasznie dużo z nimi zachodu :twisted: , ale to właśnie akurat kudły należą do nielicznych detali, które są we mnie ładne i najbardziej podobają się facetom. Podobno megakobiece 8) , szczególnie po skropieniu moimi ulubionymi perfumami Guerlaina 8) A kobieta powinna wyglądać i zachowywać się kobieco, nie jak jakiś pierwszy lepszy cyborg, prawda :mrgreen: ?

Nuneczka, mućka nienapasiona, domaga się kolacji...
Ciekawe, za co zamówię dla nich następne bozitki, bo te się już nam kończą :( :( :(
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Pon gru 27, 2010 23:51 Re: Jedyne takie Dranie. Święta z moimi Wylenialcami :)

Wielbłądzio pisze:(...) ale to właśnie akurat kudły należą do nielicznych detali, które są we mnie ładne i najbardziej podobają się facetom. Podobno megakobiece 8) , szczególnie po skropieniu moimi ulubionymi perfumami Guerlaina 8) A kobieta powinna wyglądać i zachowywać się kobieco, nie jak jakiś pierwszy lepszy cyborg, prawda :mrgreen: ? (...)

Kurczę Wielbłądzio... ja to Ci zazdroszczę :!: Czasu brak - więc włosów też brak... i wanny, bo zanim się napełni trzeba gdzieś gnać ... O perfumach zapomniałam wieki temu - bo towarzystwo wymownie kicha :roll: Do bani z takim życiem :cry: I tylko herbaty się mogę napić... Oczywiście, jak towarzystwo się aktualnie nie bije, nie gania i nie wypatrasza maskotek :roll:
ObrazekObrazekObrazek

Nemi

Od: Nie wrz 13, 2009 10:20

Post » Wto gru 28, 2010 0:51 Re: Jedyne takie Dranie. Święta z moimi Wylenialcami :)

Dawno obcięłabym te włosy, bo roboty z nimi od diabła (mycie, rozczesywanie, suszenie, czesanie...), ale tak jak napisałam, po pierwsze podobają się facetom 8) , a po drugie i chyba ważniejsze :wink:: po całej mojej hippisiastej młodości jestem z nimi bardzo związana emocjonalnie, nie wyobrażam sobie siebie w krótkich...

Wstałam.
Właściwie tylko po to, żeby dać Draniom mokrą kolację.
Bo gdyby nie one, to najchętniej w ogóle bym nie wstawała.
Boję się. Jest tak jak zawsze na początku. A dalej będzie już tylko coraz gorzej :( ... Jak to powstrzymać, jak przed tym uciec, jak się obronić :( ...?

Plu niechcący, podczas zabawy, zrobił mi pazurkami dwie głębokie szramy na lewym przegubie. Szczypie jak cholera :roll:

Wielbłądzio

Post » Wto gru 28, 2010 9:05 Re: Jedyne takie Dranie. Święta z moimi Wylenialcami :)

Podczytywaczka się melduje. :mrgreen:

Dranie śniadanie już jadły? :D
Obrazek

maggia

Od: Sob gru 02, 2006 12:13

Post » Wto gru 28, 2010 10:30 Re: Jedyne takie Dranie. Święta z moimi Wylenialcami :)

Wielbłądzio pisze:Dawno obcięłabym te włosy, bo roboty z nimi od diabła (mycie, rozczesywanie, suszenie, czesanie...), ale tak jak napisałam, po pierwsze podobają się facetom 8) ..................

Co fakt to fakt 8) , myślę że u większości wywołują jednoznacznie pozytywne odczucia :wink:
Tak pozatym :
Pobudka pobudka wstać
czas Draniom śniadanko dać

:mrgreen:

bubor

Post » Wto gru 28, 2010 10:54 Re: Jedyne takie Dranie. Święta z moimi Wylenialcami :)

Cześć Dranie z Wielbłądziem! :)
Ja mam 6 szram na prawej dłoni i przedramieniu :roll:
Dobrze, że tych największych nie widać.
Przemyj to rywanolem albo wodą utlenioną.

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Wto gru 28, 2010 12:26 Re: Jedyne takie Dranie. Święta z moimi Wylenialcami :)

Wielbłądzio pisze:Boję się. Jest tak jak zawsze na początku. A dalej będzie już tylko coraz gorzej :( ... Jak to powstrzymać, jak przed tym uciec, jak się obronić :( ...?

Wielbłądziu, marsz do lekarza! Choroby duszy trzeba leczyć farmakologicznie. Ale chyba niepotrzebnie ci to piszę, bo z tego co czytam, zielona nie jesteś.
No i jak najczęściej rozmawiaj z nami, ludźmi pozytywnymi ze wszech miar :ok: :ok: :ok:
Obrazek

vega29

Od: Pt lip 31, 2009 13:39

Post » Wto gru 28, 2010 15:31 Re: Jedyne takie Dranie. Święta z moimi Wylenialcami :)

Dzięki Kaś :1luvu:

Wstałaś?
Obrazek

gattara

Od: Czw kwi 20, 2006 7:03

Post » Wto gru 28, 2010 16:35 Re: Jedyne takie Dranie. Święta z moimi Wylenialcami :)

gattara pisze:Dzięki Kaś :1luvu:

Wstałaś?

Aluńku, cieszę się, że trafiłam z zapachem :ok:
To teraz wykąp się w pachnącej pianie, natrzyj masełkiem i marsz uwodzić jakieś ciasteczka (weterynaryjne najlepiej of kors, co by Potffory też coś z tego miały ;))

Wstałam. Tuż przed 16.00 :roll:

Wielbłądzio

Post » Wto gru 28, 2010 16:38 Re: Jedyne takie Dranie. Święta z moimi Wylenialcami :)

maggia pisze:Podczytywaczka się melduje. :mrgreen:

Dranie śniadanie już jadły? :D

Witaj Madziu :1luvu:

Żarły :twisted:

Wielbłądzio

Post » Wto gru 28, 2010 16:50 Re: Jedyne takie Dranie. Święta z moimi Wylenialcami :)

vega29 pisze:
Wielbłądzio pisze:Boję się. Jest tak jak zawsze na początku. A dalej będzie już tylko coraz gorzej :( ... Jak to powstrzymać, jak przed tym uciec, jak się obronić :( ...?

Wielbłądziu, marsz do lekarza! Choroby duszy trzeba leczyć farmakologicznie. Ale chyba niepotrzebnie ci to piszę, bo z tego co czytam, zielona nie jesteś.
No i jak najczęściej rozmawiaj z nami, ludźmi pozytywnymi ze wszech miar :ok: :ok: :ok:

Kochani, toć właśnie dlatego codziennie tu do Was przypełzam. Bo wiem. Dziękuję z całego serca :1luvu:
Dziś po wejściu na miau zobaczyłam 8 8O nowych wiadomości.
Ja też Was :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Vega, ja chodzę do lekarza. I leki biorę. I do początku grudnia było nawet całkiem nieźle...

Czytałam do 7 rano, wstałam przed 16 :roll: Total hippie 8)
Czwarty dzień niewychodzenia z domu (nie licząc nocnych wyjść przed blok z żarciem dla śmietnikowców :wink: ). Ale chyba nic nie tracę, ziiiiiiimno jest.
A w łóżku tuli się do mnie moja maleńka, cieplutka, najkochańsza na całym świecie Księżniczka Dodzia :1luvu:
Dziś nad ranem pomyślałam sobie, że ona też kiedyś umrze... Zakręciło mi się w głowie. Ja chyba wtedy od razu pójdę za nią.

Wielbłądzio

Post » Wto gru 28, 2010 17:00 Re: Jedyne takie Dranie. Święta z moimi Wylenialcami :)

Każde z naszych kochanych futerek kiedyś odejdzie , z resztą kto wie czy czasem nie jest pisane któremuś z Dużych odejść wcześniej :roll: , co by nie było mam nadzieję że one będą tam na mnie czekać tak jak w razie czego ja będę czekał na moje ukochane panny :wink:

Wygłaskaj Drańskie futerka w moim imieniu :wink:

bubor

[poprzednia][następna]