Wielbłądzio pisze:
Mam dosyć mojego życia.
Jak można pisać takie rzeczy mając w domu całe stadko kochanych rozmruczanych Drani ?

czemu powyłączałaś dźwięki ? - czyżby budzenie około 10 -tej nie było Ci już potrzebne ?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Wielbłądzio pisze:
Mam dosyć mojego życia.
Wielbłądzio pisze:(...) ale to właśnie akurat kudły należą do nielicznych detali, które są we mnie ładne i najbardziej podobają się facetom. Podobno megakobiece, szczególnie po skropieniu moimi ulubionymi perfumami Guerlaina
A kobieta powinna wyglądać i zachowywać się kobieco, nie jak jakiś pierwszy lepszy cyborg, prawda
? (...)
Wielbłądzio pisze:Dawno obcięłabym te włosy, bo roboty z nimi od diabła (mycie, rozczesywanie, suszenie, czesanie...), ale tak jak napisałam, po pierwsze podobają się facetom..................
Wielbłądzio pisze:Boję się. Jest tak jak zawsze na początku. A dalej będzie już tylko coraz gorzej... Jak to powstrzymać, jak przed tym uciec, jak się obronić
...?
gattara pisze:Dzięki Kaś![]()
Wstałaś?
maggia pisze:Podczytywaczka się melduje.![]()
Dranie śniadanie już jadły?
vega29 pisze:Wielbłądzio pisze:Boję się. Jest tak jak zawsze na początku. A dalej będzie już tylko coraz gorzej... Jak to powstrzymać, jak przed tym uciec, jak się obronić
...?
Wielbłądziu, marsz do lekarza! Choroby duszy trzeba leczyć farmakologicznie. Ale chyba niepotrzebnie ci to piszę, bo z tego co czytam, zielona nie jesteś.
No i jak najczęściej rozmawiaj z nami, ludźmi pozytywnymi ze wszech miar![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Kankan, Lifter i 13 gości