PAKT CZAROWNIC XX

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto gru 28, 2010 9:24 Re: PAKT CZAROWNIC XX

dolabra, jak ja Cie rozumiem... trzymaj sie kobieto :ok:

dżem dobry wszystkim - jestem nieprzytomna, ta pogoda mnie dobija po prostu... roboty mam po kokarde wiec ide po kawe i zaczynam boj moj codzienny :twisted:

tesknie za sloncem. mam wrazenie ze jakby dzien sie ciutke wydluzyl albo mi sie wydaje - dzis rano z psem bylam i jakos tak..jasniej na polu bylo?
koniec roku. przemeczenie totalne i stres. byle do wiosny, Siostry, byle do wiosny!
dobrego dnia

PS. Etiopia w sprawie kubraczka uderz do Barbann
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Wto gru 28, 2010 9:53 Re: PAKT CZAROWNIC XX

A ja mam dzisiaj dzień wolny i właśnie w koszuli nocnej leżę sobie w łóżeczku z moim dziecięciem :mrgreen: Niestety długo nie poleżę, gdyż auto mi się popsuło i właśnie je wczoraj wieczorem odstawiłam do mechanika. Aż się boję, jak usłyszę ile mam zapłacić za naprawę :? Tym bardziej, że koniec miesiąca jest... :roll:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Wto gru 28, 2010 9:57 Re: PAKT CZAROWNIC XX

A ja pieszo po lodowisku w jednym kawałku do pracy doszłam.
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Wto gru 28, 2010 10:22 Re: PAKT CZAROWNIC XX

Co jest z tymi autami? Muszą się psu na koniec roku i zimą właśnie?
Witam - u nas śnieg dzisiaj sypie jak oszalały, czarujcie proszę, żeby prądu nie wyłączyli bo padaka będzie - tyłki nam z zimna odpadną

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Wto gru 28, 2010 13:49 Re: PAKT CZAROWNIC XX

Hikiko, Ty masz niezle kocie koszmary :mrgreen:

Ja mam boskich kurierów, więszości nie widziałam, bo dzwonią i zawsze mamie paczki podrzucają :wink: .
Prawie zawsze mam telefon srana na umówienie się kiedy przyjadą. No i raz jeden dzwoni (nie wiedziałam wtedy, że to kurieir, obcy numer) i na dzień dobry mi wali na moją służbówkę "mamy nie ma ? Bo zawsze była. A to ja na nią poczekam".
Chwilkę trwało zanim zaskoczyłam kto zacz :mrgreen: .

Etiopio, takie mrozy, że koniecznie coś psini trzeba założyć :roll: . Dopóki nie znajdziesz, aj bym kombinowała z dziecięcym obrankiem :wink: . Kiedys dawno temu mojej suni zakłądałam odarte z rękawów śpiochy dziecka mego. A w zimie zakłądam jej mój 3 metrowy czarny szal na mumię :mrgreen:

Auto spsute, wredna rzecz :roll: . To za maluni rachuneczek :ok: . A najbardziej za tekst Pana Zdzicha: "Pani kochana, nic nie kosztuje. A oczy ma Pani takie piękne" :ok: .
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Wto gru 28, 2010 15:02 Re: PAKT CZAROWNIC XX

Auto mniej więcej naprawione, nie do końca, ale można jeździć. Resztę po nowym roku, bo zrobić to trzeba, ale można ze dwa tygodnie z tym poczekać. Nie mam innego wyjścia, bo naprawa, która już została zrobiona pochłonęła połowę moich środków finansowych, którymi muszę dysponować do 10 stycznia :? Całe szczęście lodówka pełna, więc z głodu nie padniemy i te drobne, co mi zostały, to w zasadzie tylko na chleb potrzebuję, więc damy radę :ok: Tylko proszę - żadnych więcej nieplanowanych wydatków... 8O

Rozleniwiona kocia banda, próbowała mi dzisiaj znowu gwizdnąć ptasie cyce, które serwowałam na obiad, ale byłam czujna 8) Straszne bandyty z tych moich kotów, zwłaszcza z Frędzla, który rżnie kociego Robin Hooda, albo raczej fiskusa - bogatym ( czyli mnie) zabierze, ale biednym bynajmniej nie da - sam skonsumuje... :twisted:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Wto gru 28, 2010 15:12 Re: PAKT CZAROWNIC XX

pomponmama pisze:Rozleniwiona kocia banda, próbowała mi dzisiaj znowu gwizdnąć ptasie cyce, które serwowałam na obiad, ale byłam czujna 8) Straszne bandyty z tych moich kotów, zwłaszcza z Frędzla, który rżnie kociego Robin Hooda, albo raczej fiskusa - bogatym ( czyli mnie) zabierze, ale biednym bynajmniej nie da - sam skonsumuje... :twisted:

:ryk: Koci Robin Hood

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Wto gru 28, 2010 15:51 Re: PAKT CZAROWNIC XX

A mię sie po tygodniu użytkowania elektroszczotka popsuła :evil: Teraz przeczytawszy w internecie opinie i siem okazało że ten szajs tak ma :evil:
Wrrrrrrrr
Najbliższy punkt serwisowy- 40 km , czynne do 16.00, taaa na pewno zdążę :evil: :evil: :evil:
Jestem zła, będę ziać ogniem :twisted:
W pracy jaja, pierwszego w sobotę a pani dyrektorka chce nam w ramach oszczędności obniżyć stawki. No to nikt nie podpisał umów. Szef powiedział że zawiadomi prokuratora iż owa dyrekcja nie zabezpieczyła lekarzy na pogotowie :mrgreen: przez co stwarza zagrożenie dla zdrowotności ludziów. Oj bedzie sie działo. Kocham zadymy :mrgreen: Zwłaszcza że to ja miałam przyjść w Nowy Rok do pracy :mrgreen:
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Wto gru 28, 2010 16:04 Re: PAKT CZAROWNIC XX

Pacz pani a nasza elektroszczotka intensywnie użytkowana już ponad rok i śmiga jak nówka 8O
zadymy w pracy nie zazdroszczę.
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Wto gru 28, 2010 16:19 Re: PAKT CZAROWNIC XX

może macie turboszczotkę???
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Wto gru 28, 2010 16:27 Re: PAKT CZAROWNIC XX

Nie, mamy elektroszczotkę na 100%
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Wto gru 28, 2010 16:48 Re: PAKT CZAROWNIC XX

U mnie zero dywanów - no jeden tycieńki u młodszego dziecka, więc całkowicie starcza mi niezawodny Zelmer Cobra :ok: Codziennie jest używany - niestety uroki posiadania 2 kotów i psa wiecznie sierściącego w domu. Jedyne co w nim zdycha to te duże szczotki na kółkach - tzn. kółka w nich odpadają...Już drugą właśnie dobijam, co i rusz nakładając spadające kółeczko...

pomponmama - u mnie też same kocie złodziejaszki :wink: Pies kiedyś tylko zjadł schab i oczywiście w 3 sekundy chrapał tak, ze w życiu bym go nie podejrzewała ale, że byliśmy w domu tylko ja i ów pies i dobrze wiem, że ja surowego schabu nie zjadłam padło na psa :wink:. trzymam kciuki za auto...dobrze wiem że te skarbonki na kółkach potrafią zaszwankować w najmniej odpowiednich momentach :evil:. A im więcej elektroniki tym więcej bulenia :evil:
Ostatnio edytowano Wto gru 28, 2010 17:24 przez Asia_Siunia, łącznie edytowano 1 raz

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Wto gru 28, 2010 16:55 Re: PAKT CZAROWNIC XX

Witam czarowne :wink:
Na szczęście nie było dużo do nadrabiania w czytaniu i szybko poszło :)
Moje autko w poniedziałek tez sie pochorowało. Jedno tylne koło przymarzło i sie nie kręciło, w związku z czym rzucało mnom po zakrętach we wszystkie strony. Jak jechałam do pracy w poniedziałek, na szczęście sama na ulicy i weszłam w zakręt ledwo wyrobiłam przed kobieta przechodzącą przez przejście. Była mniej więcej w połowie i szła sobie pomalutku, bo miała zielone, ale jak zobaczyła co sie dzieje i jak mnom rzuca, to takiego powera dostała - widok - bezcenny :ryk: A ten strach w jej oczach 8O :mrgreen:

Etiopia - mogłabym pomóc względem ubranka dla psinki, tylko nie wiem, czy ja prędzej sie wyrobię, czy mrozy przejdą. Może z jakiegoś cieńszego kocyka by można uszyć coś. Tylko, że ja nie wiem jak 8O Podeślij jakieś fotki jak by to miało wyglądać, no i wymiary.

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Wto gru 28, 2010 17:29 Re: PAKT CZAROWNIC XX

Etiopia - ja mam bokserkę - zmarzlucha. Jak jest mroźno to ubieram jej taką polarową podomkę na suwak po mojej córce. Wyrąbałam jedynie przód i zwęziłam po szwie boki. Dzięki czemu tył ma aż po kikut ogonka a brzuch na tyle zakryty aby się nie obsiurać. Do tego ma ładne rękawki 3/4...widok mijających ją na obecnej wsi ludzi - bezcenny :ryk: Wogóle tu na nas patrzą się jak na dziwaków, bo kto słyszał dużego psa w domu trzymać i koty więzić :?:

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Wto gru 28, 2010 18:07 Re: PAKT CZAROWNIC XX

psiama pisze:Hikiko, Ty masz niezle kocie koszmary :mrgreen:

Ja mam boskich kurierów, więszości nie widziałam, bo dzwonią i zawsze mamie paczki podrzucają :wink: .
Prawie zawsze mam telefon srana na umówienie się kiedy przyjadą. No i raz jeden dzwoni (nie wiedziałam wtedy, że to kurieir, obcy numer) i na dzień dobry mi wali na moją służbówkę "mamy nie ma ? Bo zawsze była. A to ja na nią poczekam".
Chwilkę trwało zanim zaskoczyłam kto zacz :mrgreen: .

Etiopio, takie mrozy, że koniecznie coś psini trzeba założyć :roll: . Dopóki nie znajdziesz, aj bym kombinowała z dziecięcym obrankiem :wink: . Kiedys dawno temu mojej suni zakłądałam odarte z rękawów śpiochy dziecka mego. A w zimie zakłądam jej mój 3 metrowy czarny szal na mumię :mrgreen:

Auto spsute, wredna rzecz :roll: . To za maluni rachuneczek :ok: . A najbardziej za tekst Pana Zdzicha: "Pani kochana, nic nie kosztuje. A oczy ma Pani takie piękne" :ok: .

Ona nosi derkę zeszłoroczna -tak że na ten moment jest zabezpieczona. Nie wychodzi na długo.

Ale koniecznie musi dostać grubsze ubranko z bardziej zabudowanym brzuchem - w zeszłym roku pęcherz i nerki były oki ....

Biję się z myślami ...

Konsultacja internetowa nefrologa kosztuje 80 zł ....
Konsultacja w Warszawie coś koło 100 -150 do tego dojazd
Ech bądź tu mądry i pisz wiersze

Raz że ciut daleko a nie mam odwagi jechać pociągiem ( boję się wsiadania i wysiadania) dwa z kasą krucho .....

Tylko czy konsultowanie przez net nam coś da .........

Zmarzłam okrutnie w tramwaju i na ciuchowisku przed chwilą wróciłam i zjadłam obiado kolacje - czyli chleb z chrzanem mniam mniam

Idę się zakopać pod kocyk bo mi strasznie zimnoooooo

Na razie
IT'S OVER

Etiopia

Od: Pt gru 09, 2005 11:26

[poprzednia][następna]