Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
oleska222 pisze:Mam jeszcze dwa kołnierze pooperacyjne - mały koci i większy psi. Torba na kota też jest do oddania, także proszę dajcie znać czy ktoś potrzebuje.
Agnieszka16, jeżeli żadna z dziewczyn się nie zgłosi to bardzo chętnie Ci to oddam, ale tych puszek jest dosłownie kilka, a suchej też taka resztka.
oleska222 pisze:Mam jeszcze dwa kołnierze pooperacyjne - mały koci i większy psi. Torba na kota też jest do oddania, także proszę dajcie znać czy ktoś potrzebuje.
Agnieszka16, jeżeli żadna z dziewczyn się nie zgłosi to bardzo chętnie Ci to oddam, ale tych puszek jest dosłownie kilka, a suchej też taka resztka.
oleska222 pisze:Mam jeszcze dwa kołnierze pooperacyjne - mały koci i większy psi. Torba na kota też jest do oddania, także proszę dajcie znać czy ktoś potrzebuje
maueczarne pisze:Agnieszka16 chętnie skuszę się na ociupinkę na próbę, żeby na darmo kasy nie wydawać. Tylko to już po nowym roku, ok? Uziemiona jestem, jelitówkę złapałam i taki mam piękny koniec roku i sylwesterOdezwę się.
maueczarne pisze:ale znowu np. taki Orijen nie ma ograniczonej kaloryczności i nie wiem czy mi jej waga nie skoczy w górę.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości