Madzia i dziewczyny!!,
wyobrażcie sobie że miałam b. fajny tel.w sprawie Chmurki i Chmurka jedzie jutro do DS !!!
wiem że to szybka decyzja ale czuję że to TEN domek!
pani mieszka na Goclawku,w dwupoziomowym mieszkaniu na dwu najwyższych piętrach.
Piętro niżej Pani siostrzenica która w razie krótkich wyjazdów zaopiekuje się Chmurką -też "kociara".
Pani wychodzi na ok.4 godz/dz.
Niedawno pochowała koteczkę Felę-znalezioną jako 4-mies kociak-koteczka miała trzy lata,zachorowała,była długo leczona,niestety w pewnym momencie dostała paraliżu i zmarła.
Chmurka jest z buziaka ident.jak Fela i Pani się w Chmurce zakochała od pierwszego wejrzenia.Oczywiście Pani nie będzie rozczarowana jeśli Chmurka bedzie miała inny charakter,chociaż z moich dośw. zaczyna wynikać że maść ma wpływ na charrrrakter-np.wszystkie moje czarne koty kochają się taplać w wodzie a wszystkie buraski są świrniętymi miziankami,więc może...
W oknach Pani ma siatki zrobione jeszcze dla Feli,jest drapak,specjalnie przywieziony pieniek brzozowy,specjalny dywan do drapania,jeśli Chmurka by coś strąciła po nieobecność Pani " to są to tylko przedmioty"..
Fela była karmiona na sucho mieszanką Puriny,i mięskiem i rybką kupowaną tylko w jednym sklepie jeden rodzaj, bo tylko ten rodzaj lubiła!Saszetek raczej nie lubiła .
Piła,co prawda śmietankę bo wet

"zaleciła" ale tu już z Panią doszłyśmy do porozumienia że "nie wolno".
Umowa nie stanowi problemu,wizyta też.
Pani będzie na forum pisała o życiu Chmurki i zamieszczała zdjęcia
Chmurka jeżdziła by z Panią na wakacje w okolice Kazimierza n/W do letniego domu Pani, ale najwcześniej kwiecień -maj.
Rozmawiałyśmy z Panią 42 min, i czuję że to będzie to, więc wiozę jutro Chmurkę ok 11-tej do Pani.
Myślę że lepszego domku dla Chmurki nie znajdę,po prostu to czuję.Mój mąż też ma podobne wrażenie a Chmurka jest Jego ulubienicą więc ma tu decydujący głos
Chmureczko-jutro Twój wielki dzień-pakuj plecaczek,słoneczko!!