Delikatna Trisia szuka DS! Lalunia i Chmurka już na swoim!!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro gru 22, 2010 23:51 Re: Słodka Chmurka,delikatna Trisia-szukają DS!Lalunia już w DS

Trisia jest slodka :D
dziś miała drugi zastrzyk,już ładnie je...i teraz tylko kuwet dołoże na maxa,podłogę wyszoruję i robimy ostatnią próbę...
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Czw gru 23, 2010 8:53 Re: Słodka Chmurka,delikatna Trisia-szukają DS!Lalunia już w DS

Czyli wszystko na dobrej drodze , super :D
Obrazek Obrazek ObrazekFranek, Tośka, Kredka i LusiObrazek
"Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde
Lalunia [*] zawsze w naszych sercach

EdytaB_a

Od: Śro gru 15, 2010 10:21

Post » Sob gru 25, 2010 0:26 Re: Słodka Chmurka,delikatna Trisia-szukają DS!Lalunia już w DS

Trisia po ostatnim zastrzyku.! Weta Ania jest w niej zakochana :1luvu: Trinia jest przesłodką,bardzo delikatną futrzyczką.Ma piękne bursztynowe oczęta,które ufnie patrzą w ludzia.Niezwykła,kochana słodycz.
Świetnie dogadują się z Chmurką,chociaż może to nie jest miłość do grobowej deski :mrgreen:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Nie gru 26, 2010 8:26 Re: Słodka Chmurka,delikatna Trisia-szukają DS!Lalunia już w DS

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Nie gru 26, 2010 13:54 Re: Słodka Chmurka,delikatna Trisia-szukają DS!Lalunia już w DS

dzięki wielkie Sz.K. :D :1luvu:

smarti

Post » Nie gru 26, 2010 13:56 Re: Słodka Chmurka,delikatna Trisia-szukają DS!Lalunia już w DS

skoro jesteś to doradż mi-we własnym jakie MUSZĄ być pierwsze posty?

bo ja myślałam wg.takiego planu-
1)tymczaski szukające domku
2)tymczaski które się przewinęły na DT i na TDT.
3)tymczaski już w domkach
4)rozliczenia dotyczące tymczaskow
5)rezydenci + moje kwiaty a najlepiej rezydenci w kwiatach
6)przychodzący
taka czy inna kolejność. i czy coś jeszcze?

smarti

Post » Nie gru 26, 2010 14:17 Re: Słodka Chmurka,delikatna Trisia-szukają DS!Lalunia już w DS

Dla mnie bomba, jest wszystko, co chciałabym czytać :mrgreen:
Tylko Ty się zastanów, czy na te tymczasy to nie za mało postów, w takim tempie zdążysz pół Polski stymczasować do końca przyszłego roku :ryk:

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Wto gru 28, 2010 10:24 Re: Słodka Chmurka,delikatna Trisia-szukają DS!Lalunia już w DS

mam nadzieję, ze wybiorę się do Ciebie po nowym roku to strzelimy fotki :)
"Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde

EdytaB_a

Post » Wto gru 28, 2010 13:23 Re: Słodka Chmurka,delikatna Trisia-szukają DS!Lalunia już w DS

no właśnie :piwa: :piwa: :piwa: :D masz wspaniały pomysł :D

pójdę dalej-mam propozycję układu idealnego :D

bedziesz do mnie raz na jakiś czas przyjeżdzac na zmianę albo razem z Szalonym Kotem i będziecie cykać fotki moim kiciom do ogł :D

bo moj aparat tak się długo namyśla ze kot dawno się zniecierpliwi i zdjęcia są do bani :roll:

smarti

Post » Wto gru 28, 2010 13:34 Re: Słodka Chmurka,delikatna Trisia-szukają DS!Lalunia już w DS

Wg powyższego planu zostanie założony wątek idealny :1luvu: a narazie możesz napisać kilka pustych np. wykropkowanych postów, które będziesz stopniowo uzupełniać a my będziemy mieli gdzie się odzywać i poznamy Was Wszystkich - ja już zupełnie nie wiem Kogo :oops:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Wto gru 28, 2010 14:45 Re: Słodka Chmurka,delikatna Trisia-szukają DS!Lalunia już w DS

no wlaśnie... :D

zapraszam Was wszystkie kochające Chmurkę,Trisię Lalunię i wszystkie moje kicie na moj wątek viewtopic.php?f=1&t=121985&p=6858860#p6858860

smarti

Post » Pon sty 10, 2011 14:09 Re: Słodka Chmurka,delikatna Trisia-szukają DS!Lalunia już w DS

Madzia i dziewczyny!!,
wyobrażcie sobie że miałam b. fajny tel.w sprawie Chmurki i Chmurka jedzie jutro do DS !!!

wiem że to szybka decyzja ale czuję że to TEN domek!

pani mieszka na Goclawku,w dwupoziomowym mieszkaniu na dwu najwyższych piętrach.
Piętro niżej Pani siostrzenica która w razie krótkich wyjazdów zaopiekuje się Chmurką -też "kociara".
Pani wychodzi na ok.4 godz/dz.
Niedawno pochowała koteczkę Felę-znalezioną jako 4-mies kociak-koteczka miała trzy lata,zachorowała,była długo leczona,niestety w pewnym momencie dostała paraliżu i zmarła.
Chmurka jest z buziaka ident.jak Fela i Pani się w Chmurce zakochała od pierwszego wejrzenia.Oczywiście Pani nie będzie rozczarowana jeśli Chmurka bedzie miała inny charakter,chociaż z moich dośw. zaczyna wynikać że maść ma wpływ na charrrrakter-np.wszystkie moje czarne koty kochają się taplać w wodzie a wszystkie buraski są świrniętymi miziankami,więc może...
W oknach Pani ma siatki zrobione jeszcze dla Feli,jest drapak,specjalnie przywieziony pieniek brzozowy,specjalny dywan do drapania,jeśli Chmurka by coś strąciła po nieobecność Pani " to są to tylko przedmioty".. :D
Fela była karmiona na sucho mieszanką Puriny,i mięskiem i rybką kupowaną tylko w jednym sklepie jeden rodzaj, bo tylko ten rodzaj lubiła!Saszetek raczej nie lubiła .
Piła,co prawda śmietankę bo wet :!: 8O "zaleciła" ale tu już z Panią doszłyśmy do porozumienia że "nie wolno".
Umowa nie stanowi problemu,wizyta też.
Pani będzie na forum pisała o życiu Chmurki i zamieszczała zdjęcia :D
Chmurka jeżdziła by z Panią na wakacje w okolice Kazimierza n/W do letniego domu Pani, ale najwcześniej kwiecień -maj.
Rozmawiałyśmy z Panią 42 min, i czuję że to będzie to, więc wiozę jutro Chmurkę ok 11-tej do Pani.

Myślę że lepszego domku dla Chmurki nie znajdę,po prostu to czuję.Mój mąż też ma podobne wrażenie a Chmurka jest Jego ulubienicą więc ma tu decydujący głos 8)

Chmureczko-jutro Twój wielki dzień-pakuj plecaczek,słoneczko!!

smarti

Post » Pon sty 10, 2011 14:16 Re: Słodka Chmurka,delikatna Trisia-szukają DS!Lalunia już w DS

super :!: :!: :!: :!:
:ok: :ok: :ok: :D

Trzymamy kciuki za super DS dla "przyrodniej" siostry Lali :ok:

EdytaB_a

[poprzednia][następna]