DO zamknięcia - KORABIEWICE

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto gru 28, 2010 10:37 Re: ZAMARZAJĄ a zbieraczka nie chce ich wydać :( Malutka tri [*]

Zosiu, czekamy na coś innego.
Nie na doniesienia o TYCH maluszkach.

magaaaa

Od: Pt paź 30, 2009 19:14

Post » Wto gru 28, 2010 10:49 Re: ZAMARZAJĄ a zbieraczka nie chce ich wydać :( Malutka tri [*]

magaaaa pisze:Zosiu, czekamy na coś innego.

Wiem. Ale o TYCH maluszkach też mogę? :wink: :oops:
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Wto gru 28, 2010 10:49 Re: ZAMARZAJĄ a zbieraczka nie chce ich wydać :( Malutka tri [*]

Boże jak ja nienawidzę zbieractwa... W kwestii DT nie pomogę niestety, ale mogę przelać parę złotych jeśli będzie się jak zająć kotami. Trzymam kciuki za powodzenie akcji.
Biedna tri... [']
[

kasumi

Od: Pt sty 15, 2010 23:19

Post » Wto gru 28, 2010 10:52 Re: ZAMARZAJĄ a zbieraczka nie chce ich wydać :( Malutka tri [*]

Zofia&Sasza pisze:

Si :D
Ale pamiętajmy też o TAMTYCH.
To wątek o zamarzających kotach.
Idzie kolejna fala zimna, musimy zdążyć.

magaaaa

Post » Wto gru 28, 2010 10:53 Re: ZAMARZAJĄ a zbieraczka nie chce ich wydać :( Malutka tri [*]

magaaaa pisze:
Zofia&Sasza pisze:

Si :D
Ale pamiętajmy też o TAMTYCH.
To wątek o zamarzających kotach.
Idzie kolejna fala zimna, musimy zdążyć.

A pw odebrała?
Obrazek

Zofia.Sasza

Post » Wto gru 28, 2010 10:55 Re: ZAMARZAJĄ a zbieraczka nie chce ich wydać :( Malutka tri [*]

Odpisała nawet 8)

magaaaa

Post » Wto gru 28, 2010 11:33 Re: ZAMARZAJĄ a zbieraczka nie chce ich wydać :( Malutka tri [*]

Zofia&Sasza pisze:Czemu kiciak bury szczy do suchej karmy po 24 PLN za 40 deko????

Dlaczego to robi jest proste - myli mu się żwirek z karmą, której nie postrzega jeszcze jako pokarmu.

Nie wiem gdzie maluchy są, ale zadziałać może zawieszenie miseczki z suchym na sciance kojca/klatki - na takiej wysokości by sięgaly ryjkiem. Pudełko plastikowe przedziurawić w 2 miejscach przy górnym rancie, przeciągnąć drucik i umocować do ścianki.
Kuwetkę odsunąć maksymalnie daleko od miseczek.

Też miałam takich "artystów". Niewygodnie im było utrzymać się do siknięcia na rancie zawieszonej miseczki i przestali kombinować. :roll:
Obrazek

MariaD

Od: Pt mar 19, 2004 18:31

Post » Wto gru 28, 2010 11:36 Re: ZAMARZAJĄ a zbieraczka nie chce ich wydać :( Malutka tri [*]

MariaD pisze:
Zofia&Sasza pisze:Czemu kiciak bury szczy do suchej karmy po 24 PLN za 40 deko????

Dlaczego to robi jest proste - myli mu się żwirek z karmą, której nie postrzega jeszcze jako pokarmu.

Nie wiem gdzie maluchy są, ale zadziałać może zawieszenie miseczki z suchym na sciance kojca/klatki - na takiej wysokości by sięgaly ryjkiem. Pudełko plastikowe przedziurawić w 2 miejscach przy górnym rancie, przeciągnąć drucik i umocować do ścianki.
Kuwetkę odsunąć maksymalnie daleko od miseczek.

Też miałam takich "artystów". Niewygodnie im było utrzymać się do siknięcia na rancie zawieszonej miseczki i przestali kombinować. :roll:

No wiem, że mu się myli. Kuwetka odsunięta. :wink: Dzieki! Jak wrócę, to podwieszę pudełko. Kuwetę mu skubańcowi sprzątam dwa razy dziennie :twisted:
Obrazek

Zofia.Sasza

Post » Wto gru 28, 2010 17:01 Re: ZAMARZAJĄ a zbieraczka nie chce ich wydać :( Malutka tri [*]

Przed chwila skończyłam rozmawiać z opiekunką kotów. Maluchy są już tylko 2:( Nie wiadomo, czy jeszcze ssą matkę, czy coś jedzą, wiec trzeba by je zabrać razem z matką. W dodatku są już zasmarkane:( Koszmar jakiś:( Gdyby znalazł się DT na kilka dni, to mogłabym je jakoś stamtąd wyciągnąć. Za parę dni może dałoby radę zorganizować transport do Tweety, do Krakowa.

DT potrzebny!

-Milena-

Od: Wto gru 02, 2003 18:32

Post » Wto gru 28, 2010 17:08 Re: ZAMARZAJĄ a zbieraczka nie chce ich wydać :( Malutka tri [*]

-Milena- pisze:Przed chwila skończyłam rozmawiać z opiekunką kotów. Maluchy są już tylko 2:( Nie wiadomo, czy jeszcze ssą matkę, czy coś jedzą, wiec trzeba by je zabrać razem z matką. W dodatku są już zasmarkane:( Koszmar jakiś:( Gdyby znalazł się DT na kilka dni, to mogłabym je jakoś stamtąd wyciągnąć. Za parę dni może dałoby radę zorganizować transport do Tweety, do Krakowa.

DT potrzebny!

A może można jednak wyciągnąć same kociaki? O DT dla matki i małych będzie trudno :(
Obrazek

Zofia.Sasza

Post » Wto gru 28, 2010 17:12 Re: ZAMARZAJĄ a zbieraczka nie chce ich wydać :( Malutka tri [*]

jest gdzies wiecej zdjec tych kotow? co to mza kicia na banerze? ta zamarznieta? boze jak je ratowac?
gerardbutler

Post » Wto gru 28, 2010 17:15 Re: ZAMARZAJĄ a zbieraczka nie chce ich wydać :( Malutka tri [*]

gerardbutler pisze:jest gdzies wiecej zdjec tych kotow? co to mza kicia na banerze? ta zamarznieta? boze jak je ratowac?

W banerze jest kicia "ogólnorozwojowa"... Tamte siedzą w baraku. Zdjęć nie ma i raczej nie będzie. Na dziś potrzebne PILNE DT dla kotki i dwóch zasmarkańców...
Obrazek

Zofia.Sasza

Post » Wto gru 28, 2010 18:26 Re: ZAMARZAJĄ W KORABIEWICACH - PILNE DT dla kotki+2 małych

ta kicia ogolnorozwojowa nie zyje zapewne? jezu gdzie szukac cieplych domkow?/////////
gerardbutler

Post » Wto gru 28, 2010 18:40 Re: ZAMARZAJĄ W KORABIEWICACH - PILNE DT dla kotki+2 małych

Na jakiś czas mogę mame i maluchy zabrać :!:

iwona66

Od: Pt paź 23, 2009 15:40

Post » Wto gru 28, 2010 18:41 Re: ZAMARZAJĄ W KORABIEWICACH - PILNE DT dla kotki+2 małych

dziekujemy :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
gerardbutler

[poprzednia][następna]