DT u J.D.<Ciężkie czasy-40KOTÓW PROSI O GŁOSY !!!!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt gru 24, 2010 11:19 Re: DT u J.D. Przepełnienie :-( Poszukiwany PŁATNY DT na już!

Asieńko Tobie i Twoim bliskim maści wszelakiej :wink: życzę Wesołych Świąt, smacznego karpia, rodzinnej wigilii oraz wszystkiego najlepszego, samych szczęśliwych dni, życzliwości, ciepła ludzkich serc, przyjaciół serdecznych, mądrych decyzji oraz spełnienia choćby części marzeń.
Życzę domów najlepszych, spokojności duszy przy wydawaniu podopiecznych, wydajnego żwirku, karmy z puszki samozapełniającej sie,darmowych ciachanek i szczepionek...A przede wszystkim nie wdeptywania na "skutki" ludziowej głupoty, oktuciństwa i bezmyślności.
Osobiście w imieniu swoim i zwierzaków dziekuję,ze jesteś.
Dziękuję za wsparcie i każde dobre słowo.

Pomyśl Asiu, dzięki Tobie te biedy mają swoje najlepsze Święta w życiu.

Aśka z Rodziną i kociarstwem
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pt gru 24, 2010 13:39 Re: DT u J.D. Przepełnienie :-( Poszukiwany PŁATNY DT na już!

Asiu z rodziną i kociarstwem :1luvu: :1luvu: :1luvu:

J.D.

Od: Nie maja 23, 2010 13:24

Post » Pon gru 27, 2010 12:13 Re: DT u J.D. Przepełnienie :-( Poszukiwany PŁATNY DT na już!

Rudolf czekał na transport do Tarnowa,domek zapewniał,że będzie na niego czekał i co?Transport załatwiony,dzwonię a pan mówi,żę wzięli innego :evil: Nieodpowiedzialni i niepoważni ludzie :evil: :evil: :evil: Jednak może to i lepiej,że zrezygnowali teraz a nie jak kot byłby już u nich jakiś czas.No i wlaściwie dobrze,że tam nie jedzie.To jednak nie był odpowiedni dom-mimo wszystkich pozytywnych ocen i opinii.Tylko szkoda,że nie raczyli mnie poinformować wcześniej bo mógł mieć już inny domek.

J.D.

Post » Pon gru 27, 2010 15:42 Re: DT u J.D. Przepełnienie :-( Poszukiwany PŁATNY DT na już!

To jest bardzo przykry standard zachowań. Nie raczą nawet poinformować, że nie chcą już tego kota, o którego prosili. Tak samo zachowują się zapewne we wszystkich innych sprawach, żeby tylko ich było na wierzchu. Mam nadzieję, że dla kota, którego wzięli, będą mieć jakieś serce. Właśnie, jakieś.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Wto gru 28, 2010 7:01 Re: DT u J.D. Przepełnienie :-( Poszukiwany PŁATNY DT na już!

J.D. pisze:Rudolf czekał na transport do Tarnowa,domek zapewniał,że będzie na niego czekał i co?Transport załatwiony,dzwonię a pan mówi,żę wzięli innego :evil: Nieodpowiedzialni i niepoważni ludzie :evil: :evil: :evil: Jednak może to i lepiej,że zrezygnowali teraz a nie jak kot byłby już u nich jakiś czas.No i wlaściwie dobrze,że tam nie jedzie.To jednak nie był odpowiedni dom-mimo wszystkich pozytywnych ocen i opinii.Tylko szkoda,że nie raczyli mnie poinformować wcześniej bo mógł mieć już inny domek.

szkoda!
przykry standard :mrgreen:
Ostatnio powiedziałam kilka przykrych lecz prawdziwych słów miłym głosikiem. Nie mogłam sie powstrzymac, bo zarzekali sie ,ze będą czekać i sa inni.Normalnie mi ulżyło :mrgreen:
Obrazek

ASK@

Post » Wto gru 28, 2010 7:54 Re: DT u J.D. Przepełnienie :-( Poszukiwany PŁATNY DT na już!

Wiecie co? Ludzie sobie wyobrażają, że my prowadzimy sklepy z kotami. Bo w sklepie nie trzeba się tłumaczyć, że się nie kupi towaru. :evil:
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Wto gru 28, 2010 20:49 Re: DT u J.D. Przepełnienie :-( Poszukiwany PŁATNY DT na już!

Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło :D Rudolf na DS :ok: Domek już ma jednego adoptowanego kota a raczej koteczkę z naszego Kotkowa,wie jakie są procedury i nie ma nic przeciwko nim.No i ważne,że blisko,w Łapach.Jednak wydaje mi się ,że domek jest :ok: bo musiał juz byc sprawdzony skoro dostał kota.Jeszcze czekam na info na temat tego domku,tak na wszelki wypadek.

J.D.

Post » Wto gru 28, 2010 20:55 Re: DT u J.D. Przepełnienie :-( Poszukiwany PŁATNY DT na już!

:ok:
oby wsio było ok.
Obrazek

ASK@

Post » Pt gru 31, 2010 12:40 Re: DT u J.D. Przepełnienie :-( Poszukiwany PŁATNY DT na już!

:mrgreen:
Ostatnio edytowano Pt gru 31, 2010 14:42 przez J.D., łącznie edytowano 1 raz

J.D.

Post » Pt gru 31, 2010 12:40 Re: DT u J.D. Przepełnienie :-( Poszukiwany PŁATNY DT na już!

Kochani,
Przesyłam Wam moc pozdrowień i życzeń Noworocznych, wszelkiej pomyślności, zdrowia i szczęścia, szampańskiej zabawy w Sylwestra, a w zasadzie to spełnienia wszelkich marzeń w 2011 roku.
mocno pozdrawiam
Aśka z Rodziną i kociastymi
Obrazek

ASK@

Post » Nie sty 02, 2011 13:28 Re: DT u J.D. Przepełnienie :-( Poszukiwany PŁATNY DT na już!

Oby 2011 był lepszy :ok: Spełnienia wszystkich marzeń :1luvu: :ok:
Obrazek

kinia098

Od: Pt maja 01, 2009 21:53

Post » Nie sty 02, 2011 14:07 Re: DT u J.D. Przepełnienie :-( Poszukiwany PŁATNY DT na już!

co tam słychać?Nie zasypało was?
Jak dzikunki?
Obrazek

ASK@

Post » Nie sty 02, 2011 15:03 Re: DT u J.D. Przepełnienie :-( Poszukiwany PŁATNY DT na już!

Ostatnio bardzo duuuuuuuuuuuuuuużo śniegu spadło.Ledwie odkopałam się a zwały śniegu mam prawie 2 metrowe.Dziś znowu sypie ale temperatura jest bliska zera więc to taki mokro-marznący opad.brrrrrrrrrrrr,wstrętnie :evil: Dzikunki jeszcze dzikie więc śpią w ciągu dnia.Jeszcze z tydzień i przeniosę je na stronę "cywilizującą" :mrgreen:

J.D.

Post » Nie sty 09, 2011 10:15 Re: DT u J.D. Przepełnienie :-( Poszukiwany PŁATNY DT na już!

tydzień obfitował w radosne ale zarazem stresujące wydarzenia.Napiszę o tym bo co ma być to będzie.A niech tam!Więc tak: we czwartek-06.01.2011r poszli do adopcji RUDOLF do domku w Łapach,IREK do domku w Białymstoku,JÓZEFIACZKIszt.2 razem do Białegostoku.Domek dała im siostra pani,która adoptowała IRKA.Dziś czyli 09.01.2011r do nowych domków w Warszawie pojechały KITA i MANIA Trzymajcie :ok: :ok: :ok: żeby wszystko było dobrze.Prawdę mówiąc to już miałam troche nerwów z powodu RUDOLFA,który nie chciał zaaklimatyzować się w nowym domku i już,już mało brakowało a wróciłby do mnie ale w dniu zaplanowanego powrotu nastąpił przełom :ok: Pani stwierdzila,że aż boi się ,że tak szybko.Tylko,że RUDOLF zwany teraz CZESIEK to dzierymordek i musiał trochę pobeczeć,że mu zmienili otoczenie i zapachy :twisted: .no ale teraz to luz.Przynajmniej na razie.Miejmy nadzieję,że tak zostanie :ok:

J.D.

Post » Nie sty 09, 2011 10:29 Re: DT u J.D. Przepełnienie :-( Poszukiwany PŁATNY DT na już!

Najbardziej martwię sie o KITĘ :cry: Jak odjeżdżała to strasznie płakała.Ona nie wie,że to dla niej szansa na normalny dom,życie razem z ludżmi,którzy będą tylko dla niej.Ona odbiera to jako kolejne porzucenie :? Bardzo proszę o :ok: :ok: :ok: za koteczkę,żeby wszystko poszło dobrze,żeby zaaklimatyzowała się jak najszybciej.Ona jest na kroplach Bacha więc mam nadzieję,że tym razem łatwiej poradzi sobie ze stresem.Będziemy z domkiem w kontakcie.Będę też prosiła kogoś o wizytę poadopcyjną.Pani mieszka na Bemowie.Czy jest ktoś tam w okolicy kto mógły zrobić taką wizytę?

J.D.

[poprzednia][następna]