Piękny czarny Promyk ... już dobrze :-)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon gru 27, 2010 20:09 Re: Piękny czarny Promyk ... dalej walczymy- prosimy o kciuki

no niestety-Promyś musi się z tym pogodzic-nie przewiduję dla niego więcej niż jednego wolnego 15m.pokoju :mrgreen: .
....tak jak moi rezydenci musieli się pogodzić i pogodziły się z tym że muszą pomagać tymczaskom,no nie?

dziewczynki są za maluchami.
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Pon gru 27, 2010 20:11 Re: Piękny czarny Promyk ... dalej walczymy- prosimy o kciuki

Aaaa, to już to sobie wyobrażam. I powiem Wam, że Promyk naprawdę nie ma co narzekać na przestrzeń, też bym chciała mieć taką, jak on :>

A jak tam prace nad Twoim wątkiem..? :P

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Pon gru 27, 2010 21:01 Re: Piękny czarny Promyk ... dalej walczymy- prosimy o kciuki

dobre pytanie!
założe w ten sposob że zarezerwuje sobie pierwsze posty i będę je uzupełniać,bo inaczej nigdy nie zaloże :oops:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Pon gru 27, 2010 21:10 Re: Piękny czarny Promyk ... dalej walczymy- prosimy o kciuki

O to to to :> Ja też pracuje nad wątkiem, w sprawie ogłoszeń i działam dokładnie tak samo, bo na raz to by było za dużo roboty :)

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Pon gru 27, 2010 23:24 Re: Piękny czarny Promyk ... dalej walczymy- prosimy o kciuki

smarti pisze:dobre pytanie!
założe w ten sposob że zarezerwuje sobie pierwsze posty i będę je uzupełniać,bo inaczej nigdy nie zaloże :oops:

dokładnie TAK!!!
wpisz w jakichś 3-4-5 wątkach trzy kropki i nadaj tytuł a już będziemy zachwycone, wątek będzie żył, a Ty będziesz pisac w wolnych chwilach (czyli nie wiem kiedy :? :ryk: :ryk: :ryk: ) :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pon gru 27, 2010 23:31 Re: Piękny czarny Promyk ... dalej walczymy- prosimy o kciuki

wiesz Marzenia,osoba w mojej b.bliskiej rodzinie dostała wczoraj udaru..na szczęście nie jest tragicznie ale dobrze też nie jest.....to mi zrobiło tak ze nie mogę się zmusić do niczego-wcześniej też nie było łatwo bo zima i w ogóle ale teraz to już strasznie mi trudno się zabrać do czegokolwiek...jakaś taka straszna beznadziejność mnie ogarnęła :( nic mnie nie cieszy i nic nie interesuje..
naprawdę z wielkim trudem oporządzam koty 3 x dziennie i to też nie tak jak powinnam.do niczego(słownie niczego) więcej nie jestem w stanie się zabrać.
Ostatnio edytowano Pon gru 27, 2010 23:39 przez smarti, łącznie edytowano 1 raz

smarti

Post » Pon gru 27, 2010 23:34 Re: Piękny czarny Promyk ... dalej walczymy- prosimy o kciuki

trzymaj się.... moja koleżanka od 6 lat ma poudarową mamę - gdybys potrzebowała jakiejś pomocy, kontaktu do specjalistów, rehabilitantów itp to dawaj znać. :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Pon gru 27, 2010 23:37 Re: Piękny czarny Promyk ... dalej walczymy- prosimy o kciuki

i tak myślę jaka ona biedna tam leży i co myśli...
Ostatnio edytowano Pon gru 27, 2010 23:45 przez smarti, łącznie edytowano 1 raz

smarti

Post » Pon gru 27, 2010 23:41 Re: Piękny czarny Promyk ... dalej walczymy- prosimy o kciuki

to są zawsze cholernie trudne sytuacje... mam kontakty ze służbą zdrowia więc jak będę mogła pomóc... z doświadczenia koleżanki wiem, ze dużo daje rehabilitacja i odpowiednia opieka. Zadzwonię jutro do Ciebie - daj znać kiedy będziesz miała więcej czasu - to pogadamy. Bo wiesz, wazne jest jaki udar, jakiej części mózgu dotyczy, w jakim stanie jest mama, czy pamięta, czy ma niedowłady, jak jest leczona, rehabiulitowana i wiele innych pytań...
Ja - na szczęscie - osobiście nie mam doświadczeń z udarem, ale mogę ją popytać o różne rzeczy..
Teraz ide nakarmić blokowe kotuchy - przywitały mnie juz na drodze do domu, jak wracałam z autobusu po 4 dniach nieobecności. Potem pomyslę nad schematem Twojego wątku.
Trzymaj się, choć Twoje reakcje sa jak najbardziej adekwatne do wydarzeń..

Marzenia11

Post » Wto gru 28, 2010 0:54 Re: Piękny czarny Promyk ... dalej walczymy- prosimy o kciuki

wiem co to udar u bliskiej osoby.... Smarti jestem całym sercem z Tobą....
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

Post » Wto gru 28, 2010 1:00 Re: Piękny czarny Promyk ... dalej walczymy- prosimy o kciuki

Smarti, trzymaj się...

Wpadam nocną porą jak zwykle ostatnio, cieszę się, że u naszego Księciunia wszystko OK :D
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Wto gru 28, 2010 12:41 Re: Piękny czarny Promyk ... dalej walczymy- prosimy o kciuki

Trzymam kciuki za zdrowie :ok:
I za wyniki Promysia :ok:

Iwona, a jak stoisz z kasą?
Wysłałaś do Madgy fakturę?

Mam jeszcze parę fantów, wystawię bazarek dla Księciunia :)

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Wto gru 28, 2010 14:47 Re: Piękny czarny Promyk ... dalej walczymy- prosimy o kciuki

póki co zapraszam wszystkich kochających Księcia Promysia i inne moje kicie na ich wspólny wątek :D viewtopic.php?f=1&t=121985

smarti

Post » Wto gru 28, 2010 14:49 Re: Piękny czarny Promyk ... dalej walczymy- prosimy o kciuki

Już tam byłam... Ale widziałam, że jeszcze pisałaś to się nie odzywałam :D

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Wto gru 28, 2010 14:50 Re: Piękny czarny Promyk ... dalej walczymy- prosimy o kciuki

aaa :D porezerwowałam co trzeba i już zapaszam :D

smarti

[poprzednia][następna]