Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kociara82 pisze:mi sie wydaje, ze cos sie we wtyczce poluzowalo albo sie urwal w niej jakis kabelek. Nie ma sladu gryzienia
ale nawadniasz go tak, jak kazala wetka: woda z cukrem lub miodem? Wiesz, jak mial krwawienie z buzinki, to raczej nawet mokrego czy conva moze nie przelknac... jeszcze nie teraz. Ale jesli go nawadniasz wg wskazan wetki, jesli dostal kroplowki to nie jest najgorzejJusta&Zwierzaki pisze:U Oziego jeszcze kryzys nie minoł , bo jeszcze sam nie je ale jest lepiej
Kociara82 pisze:no ja wiem, ze sie nie urwal... dlatego tez poradzilam Juscie, zeby jak nie uzywa wiezy kabelek byl owiniety dookola modulu. Kot wtedy nie bedzie mial dostepu do niego.ale nawadniasz go tak, jak kazala wetka: woda z cukrem lub miodem? Wiesz, jak mial krwawienie z buzinki, to raczej nawet mokrego czy conva moze nie przelknac... jeszcze nie teraz. Ale jesli go nawadniasz wg wskazan wetki, jesli dostal kroplowki to nie jest najgorzejJusta&Zwierzaki pisze:U Oziego jeszcze kryzys nie minoł , bo jeszcze sam nie je ale jest lepiejPamietaj, ze to byl dosc powazny kryzys, on jeszcze ma prawo byc bardzo oslabiony po tych atakach padaczki...
Kociara82 pisze:no ja wiem, ze sie nie urwal... dlatego tez poradzilam Juscie, zeby jak nie uzywa wiezy kabelek byl owiniety dookola modulu. Kot wtedy nie bedzie mial dostepu do niego.ale nawadniasz go tak, jak kazala wetka: woda z cukrem lub miodem? Wiesz, jak mial krwawienie z buzinki, to raczej nawet mokrego czy conva moze nie przelknac... jeszcze nie teraz. Ale jesli go nawadniasz wg wskazan wetki, jesli dostal kroplowki to nie jest najgorzejJusta&Zwierzaki pisze:U Oziego jeszcze kryzys nie minoł , bo jeszcze sam nie je ale jest lepiejPamietaj, ze to byl dosc powazny kryzys, on jeszcze ma prawo byc bardzo oslabiony po tych atakach padaczki...
Kociara82 pisze:mysle, ze jutro bedzie chcial sie pokusic moze o conva... albo mokredzis pewnie jeszcze za slaby jest
Justa&Zwierzaki pisze:Kochane cioteczki Ozzi troszke zjadł i to sam![]()
Bardzo Wam dziękuje ze byłyscie z nami w tym cięzkim dla nas czasie , ze były kciuki , ciepłe słowa , to jest dla nas bardzo wazne
RudyiSrebrnyKot pisze:spokojnej nocy!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 393 gości