Darłowo ok.40 kotów-dobiliśmy 100 :) Zapraszam na nowy wątek

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon gru 27, 2010 16:29 Re: Darłowo ok. 40 kotów- wciąż barkuje na sterylki ! :(

Agor-ia pisze:Rany jaki obsmarkaniec :placz:
na pierwszym zdjeciu to sie w ogole przez chwile zastanawialam co to ? Nos wygladal dla mnie jak stopiony guzik...

Kinia, nie narzekaj, fajnie jak kot sie tuli w nocy. Ile do Ciebie przychodzi na spanie ? :P

Na żywo te gluty wyglądają jeszcze gorzej :( Nie widać wyraźnie bo zdjęcie robione tylko kiepskim tel. :(
On się przelewa w rękach. Jak Paula schowała go pod kurtkę, poczuł ciepło to nie chciał wyjść :cry: Do weta go pod kurtką niosła. Dostał jakieś 2 zastrzyki na wzmocnienie, antybiotyki i zobaczymy :( Coś go musi bardzo boleć, bo jak Paula lekko dotknęła go w brzusio to ugryzł :(

Tyle że Plami się nie tuli i tylko miejsce zajmuje :evil:
Ze mną śpi Boss no i teraz Plama :P Łatka śpi z Paulą. Jigga niestety w szopie, bo nienawidzi Łaty :roll:
Obrazek

kinia098

Od: Pt maja 01, 2009 21:53

Post » Pon gru 27, 2010 16:38 Re: Darłowo ok. 40 kotów- wciąż barkuje na sterylki ! :(

A moze jednak nie boli, moze to nieufnosc ? U mnie podworkowiec dawal sie nosic na rekach, glaskac, barankowal, tulil sie... ale byly miejsca, ktorych nie mozna bylo dotknac, bo gryzl. Oby to byl strach, a nie bol, juz i tak wyglada tak biednie :(

No coz, moje sie w nocy tula, ale to jest tulenie na ich zasadach - jesli uloze sie na wolnym miejscu na lozku, to one sie beda tulic :P
Najlepiej jest, jak ja siedze przy laptopie a koty juz sie zdaza ulozyc do snu... na moich poduszkach. A ja wtedy biore sobie awaryjna poduszke i ukladam sie jakos obok, zeby im nie przeszkadzac :lol: A one jeszcze sa male - co to bedzie, jak dorosna i beda ze dwa razy wieksze :P
Podoba mi sie to imie - Jigga :mrgreen:

Agor-ia

Od: Czw lip 29, 2010 13:40

Post » Pon gru 27, 2010 16:50 Re: Darłowo ok. 40 kotów- wciąż barkuje na sterylki ! :(

Dlatego przydałby się DT, żeby zbadał co mu jest :cry:
Jeśli dojdą mrozy i śniegi.. ja mu daje jakiś tydzień :(

No Jigga to od tej marki ciuchów :P Ona tak oryginalna a jej bracia dostali imiona: Kazik i Stasio[*] :ryk:
Obrazek

kinia098

Post » Pon gru 27, 2010 16:56 Re: Darłowo ok. 40 kotów- wciąż barkuje na sterylki ! :(

A wiesz ze nie znam tej marki ciuchow :mrgreen: ja w ogole na ciuchach sie nie znam :lol:

Mojej mamy dzikun w pracy raz byl w takim stanie, ze az sie slanial, mama mu sypala antybiotyk do karmy (inaczej sie nie dalo tego zorganizowac) i karmila go troche solidniej niz reszte i kotu udalo sie pozbierac. Moze Guzikowi (tak go zaczelam w myslach nazywac :P) tez sie uda, albo uda mu sie znalezc DT... chociaz z tym jest ciezko, coraz ciezej z tego co widac. Za duzo kocich bid :(

Agor-ia

Post » Pon gru 27, 2010 16:59 Re: Darłowo ok. 40 kotów- wciąż barkuje na sterylki ! :(

Agor-ia pisze:A wiesz ze nie znam tej marki ciuchow :mrgreen: ja w ogole na ciuchach sie nie znam :lol:

Mojej mamy dzikun w pracy raz byl w takim stanie, ze az sie slanial, mama mu sypala antybiotyk do karmy (inaczej sie nie dalo tego zorganizowac) i karmila go troche solidniej niz reszte i kotu udalo sie pozbierac. Moze Guzikowi (tak go zaczelam w myslach nazywac :P) tez sie uda, albo uda mu sie znalezc DT... chociaz z tym jest ciezko, coraz ciezej z tego co widac. Za duzo kocich bid :(

Mam jeszcze trochę Augumentinu i Betaglukanu ale nie jestem codziennie w Darłowie :(
Jutro będę.
Mogę mu podać skoro dziś dostał zastrzyki ? Nic nie zaszkodzi ?
Obrazek

kinia098

Post » Pon gru 27, 2010 17:16 Re: Darłowo ok. 40 kotów- wciąż barkuje na sterylki ! :(

Doszło dziś z FB 50zł od Anny G. z Warszawy na Wzorka i Puszystą :dance: :1luvu:
Będzie na ogłoszenia :D Zaraz wezmę się za tekst i zamawiam ogłoszenia u CatAngel.
Tyle, że napiszę tylko o Puszystej bo Wzorka już baaaaaardzo długo nie widzę :(
Zamiast Wzorka podstawię jakąś inną kotkę ;) :ok:
Obrazek

kinia098

Post » Pon gru 27, 2010 17:21 Re: Darłowo ok. 40 kotów- wciąż barkuje na sterylki ! :(

kinia098 pisze:Wzorka już baaaaaardzo długo nie widzę :(

Matko, taka piekna mala dziewczynka. Kolorcia jak moja malutka. Oby nic sie jej nie stalo.
Gdybym miala dom a nie mieszkanko to bym mogla miec cale stadko, a tak to o :cry:

Agor-ia

Post » Pon gru 27, 2010 17:48 Re: Darłowo ok. 40 kotów- wciąż barkuje na sterylki ! :(

Agor-ia pisze:
kinia098 pisze:Wzorka już baaaaaardzo długo nie widzę :(

Matko, taka piekna mala dziewczynka. Kolorcia jak moja malutka. Oby nic sie jej nie stalo.
Gdybym miala dom a nie mieszkanko to bym mogla miec cale stadko, a tak to o :cry:

:cry: Jestem ciekawa co z nią :( Naprawdę długo jej nie ma. O te koty martwię się najbardziej. Dziś nie było też Bulwy, która zawsze wychodziła, i kilku innych :(
Obrazek

kinia098

Post » Pon gru 27, 2010 18:35 Re: Darłowo ok. 40 kotów- wciąż barkuje na sterylki ! :(

Zasmarkany kocurek prosi o DT...
Fado [*] 27.02.2019 r., Rysiek [*] 15.10.2023 r.

Karena

Od: Czw wrz 20, 2007 20:09

Post » Pon gru 27, 2010 18:51 Re: Darłowo ok. 40 kotów- wciąż barkuje na sterylki ! :(

Karena pisze:Zasmarkany kocurek prosi o DT...

Wziąć-nie wziąć ?
Eh.. miałam już nic więcej nie brać na DT :roll:
W dodatku to, że idę za tydzień do szkoły i znowu nie za bardzo będzie czas, żeby jeździć do weta.. :/ Tym bardziej, że zbliża się koniec pierwszego semestru.
Kurde no.. :roll:
Obrazek

kinia098

Post » Pon gru 27, 2010 19:14 Re: Darłowo ok. 40 kotów- wciąż barkuje na sterylki ! :(

Kinga, może weź go z założeniem, że tylko do czasu wyleczenia? :roll:
Fado [*] 27.02.2019 r., Rysiek [*] 15.10.2023 r.

Karena

Od: Czw wrz 20, 2007 20:09

Post » Pon gru 27, 2010 19:50 Re: Darłowo ok. 40 kotów- wciąż barkuje na sterylki ! :(

Karena pisze:Kinga, może weź go z założeniem, że tylko do czasu wyleczenia? :roll:

Nie wypuszczę :oops:
Obrazek

kinia098

Post » Wto gru 28, 2010 9:59 Re: Darłowo ok. 40 kotów- wciąż barkuje na sterylki ! :(

graszka-gn pisze:Cześć!
Bardzo Cię proszę o podmianę pierwszego banerka w podpisie.
Ten z animowanym śniegiem wiele razy przekracza dopuszczalną na Miau wielkość pliku. Prawdopodobnie Admin niebawem go zablokuje.
Pozdrawiam - Grażyna

Zmniejszona wersja i kod:
Obrazek
Kod: Zaznacz cały
[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=4535597#4535597][img]http://meow.strefa.pl/Darlowskie.gif[/img][/url]

Pozdrawiam-Grażyna

Podmieńcie banerek :)
Obrazek

kinia098

Post » Wto gru 28, 2010 11:23 Re: Darłowo ok. 40 kotów- wciąż barkuje na sterylki ! :(

Po prostu zrobię nowy banerek... :(.
Przykro mi, że okazał się za duży...

(a tyle się napracowałam przy tym śniegu.. ech...)
Dziękuję. Trzymam kciuki za wszystkich :)!...

RudyiSrebrnyKot

Od: Nie paź 25, 2009 12:46

Post » Wto gru 28, 2010 15:43 Re: Darłowo ok. 40 kotów- wciąż barkuje na sterylki ! :(

I znowu nie było Wzorka na karmieniu :( Bulwy też. Wzorek jak Wzorek.. ale nie możliwe, że Bulwa nie wyszła na jedzonko !!! Jedyna pozytywna myśl to taka, że wzięła ją do siebie ( zapewne tylko na zimę.. ) karmicielka, która ją bardzo lubiła. Zawsze podsuwała jej najlepsze kąski.

To kocur.. ufff. Nie kastrowany, ale całe szczęście, że kocur. Fajnie gdyby miał dom z ogrodem albo gdzieś na wsi :( Oswojony.
Obrazek

A kicia z Pocztowej, ta pingwinka z białymi kropkami przy nosku, ponoć siedzi sobie w domku :) Jest w sumie bezdomna, ale jakaś kobieta wpuszcza ją do domu, daje jeść i pozwala się ogrzać. Na Pocztowej jest też bardzo fajna około 2 letnia bura koteczka. Traktorek niesamowity ! Przydałby się jej domek :( A ta grubaska z chorymi oczami nie chciała zjeść Augumentinu :evil: :evil:

WOP'owskie koty bardzo głodne :( Planujemy złapać krówkę, bo tak jej się chciało jeść, że normalnie do mnie podeszła, jak nigdy !

Glutek/Guzik troszkę lepiej. Ciut ale lepiej. Tyle że te glutki mu na nosku zamarzają i cały noseczek ma zapchany :(
Obrazek

kinia098

[poprzednia][następna]