Srebrny-PIĘKNY I GŁUCHY- ZOSTAJE U PANI :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon gru 27, 2010 17:13 Re: Srebrny-PIĘKNY I GŁUCHY-w klatce w lecznicy - Szuka kąta!

Catnaperka pisze:Jak to na balkon?!?!?!?! :strach:

Pani Z. go wcześniej trzymała na takim zabudowanym balkonie, zanim go przyniosła na kastrację, która nie była konieczna, bo kot był już wykastrowany. Najgorsze jest to, że pani Z. nie odbiera telefonu. Dzisiaj wetka nadal ma do niej wydzwaniać. Czekam na efekty.

Jeśli pani Z. odbierze, kot ma dt....

To się skończy jakimś morderstwem :evil:

alareipan

Od: Wto lip 22, 2008 13:50

Post » Pon gru 27, 2010 17:21 Re: Srebrny-PIĘKNY I GŁUCHY-w klatce w lecznicy - Szuka kąta!

Tak się zastanawiam, jak można nie zauważyć, że kot jest wykastrowany.
On może ma problemy kuwetkowe jakieś?

Nie to, żeby dla mnie to cokolwiek zmieniało ;)

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Pon gru 27, 2010 17:22 Re: Srebrny-PIĘKNY I GŁUCHY-w klatce w lecznicy - Szuka kąta!

alareipan pisze:
Catnaperka pisze:Jak to na balkon?!?!?!?! :strach:

Pani Z. go wcześniej trzymała na takim zabudowanym balkonie, zanim go przyniosła na kastrację, która nie była konieczna, bo kot był już wykastrowany. Najgorsze jest to, że pani Z. nie odbiera telefonu. Dzisiaj wetka nadal ma do niej wydzwaniać. Czekam na efekty.

Jeśli pani Z. odbierze, kot ma dt....

To się skończy jakimś morderstwem :evil:

Jak nie gorzej! :evil:

:strach: :strach: :strach: :strach: :evil: :evil: :evil: :evil:
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

Post » Pon gru 27, 2010 18:02 Re: Srebrny-PIĘKNY I GŁUCHY-w klatce w lecznicy - Szuka kąta!

Szalony Kot pisze:Tak się zastanawiam, jak można nie zauważyć, że kot jest wykastrowany.
On może ma problemy kuwetkowe jakieś?

Nie to, żeby dla mnie to cokolwiek zmieniało ;)

Myślę, że z tą kastracją bardziej chodziło o to, żeby umieścić kota na czas pierwszego pobytu w szpitalu w lecznicy :roll: Kocur na pewno kuwetuje, bo w lecznicy w klatce elegancko chodziła do kuwety.

alareipan

Post » Śro gru 29, 2010 14:32 Re: Srebrny-PIĘKNY I GŁUCHY-w klatce w lecznicy - Szuka kąta!

Wiadomo cos? odezwala sie Pani ??

ef25

Od: Śro gru 22, 2010 11:04

Post » Czw gru 30, 2010 16:33 Re: Srebrny-PIĘKNY I GŁUCHY-w klatce w lecznicy - Szuka kąta!

Pani sie nie odezwała, ale wczoraj z TŻ ruszylismy w Gocław na poszukiwania. Znaleźliśmy i panią, i kota :ok: :ok: Pani siedzi w domu po operacji, tylko wetka pomyliła cyferki w numerze...

Sytuacja jest taka, że pani mieszka w segmencie. Kota z lecznicy nie wsadzała na taras, bo okazało się, źe to nie zabudowany balkon, tylko taras z ogródkiem... jedna pani, drugiej pani.... :roll: Kota wsadziła do kotłowni i tam siedzi. Do domu go nie może wprowadzić, bo jak jej kocur go widzi to sika po kątach przez kilka dni, a pani o kulach nie da rady sprzatać.

Właściwie w kotłowni źle nie ma, tylko człowieka brak, bo pani leży, a córka raz dziennie wpadnie sprzątnać i nakarmić.

Gorsze wieści sa takie, że na tym tarasie mieszka jeszcze jeden domowy wyrzutek... tylko, że w budzie dla bezdomniaków. Ma jakiś duży brzuch, więc pani sie boi go wpuścić do tego głuchego.

Umówiliśmy się że w piątek przyjdziemy z aparatem porobić foty do ogłoszeń, to tamtego też obejrzymy, a w przyszłym tygodniu zabierzemy kolegę z budy do weta.

Szalony Kocie to ja dzwoniłam do Ciebie z tego zatrzeżonego. Teraz muszę już wyskakiwać z pracy, więc będę dzwonić jutro. W razie gdybyś miała chwilę to do mnie 515 263 192

alareipan

Post » Sob sty 01, 2011 14:32 Re: Srebrny-PIĘKNY I GŁUCHY-w klatce w lecznicy - Szuka kąta!

:partygirl: :partygirl: Witam w 2011! :partygirl: :partygirl: Zdrowia, powodzenia i spałnienia marzeń życzę Wszystkim! :partygirl: :partygirl:

Zrobilismy trochę fotek, wrzucę wieczorem.

alareipan

Post » Sob sty 01, 2011 22:42 Re: Srebrny-PIĘKNY I GŁUCHY- Szuka kąta! - FOTO STR 3

Oto nasz odnaleziony bohater:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

FACET JEST BOSKI!!!! Wielki, puchaty, milutki!

A to jego kolega, który teraz mieszka w budzie dla dzikusów na ogródku... też miły kocur:
Obrazek Obrazek Obrazek

alareipan

Post » Sob sty 01, 2011 23:02 Re: Srebrny-PIĘKNY I GŁUCHY- Szuka kąta! - FOTO STR 3

ulalala! przystojniaki! :ok:
Obrazek Obrazek

jamkasica

Od: Śro sie 25, 2010 9:42

Post » Nie sty 02, 2011 1:11 Re: Srebrny-PIĘKNY I GŁUCHY- Szuka kąta! - FOTO STR 3

Bohater cudo ale ten kolega :1luvu: Bańka Wstańka :1luvu:
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

Post » Pon sty 03, 2011 17:34 Re: Srebrny-PIĘKNY I GŁUCHY- Szuka kąta! - FOTO STR 3

[quote="alareipan"]Oto nasz odnaleziony bohater:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

FACET JEST BOSKI!!!! Wielki, puchaty, milutki!

A kotka to gdzie można odwiedzić i ewentualnie porwać ze sobą (adres może Pani przesłać na pw lub mailem)? Jestem z Łodzi.

karolina w-n

Od: Wto gru 21, 2010 23:10

Post » Pon sty 03, 2011 18:46 Re: Srebrny-PIĘKNY I GŁUCHY- Szuka kąta! - FOTO STR 3

Karolina posłałam pw z numerem telefonu.

alareipan

Post » Śro sty 05, 2011 15:02 Re: Srebrny-PIĘKNY I GŁUCHY- Szuka kąta! - FOTO STR 3

AAAa, jest piękny!!!

To teraz tak - po pierwsze przepraszam, że się nie dodzwoniłaś, niestety od tygodnia najlepiej było się ze mną skontaktować koło trzeciej w nocy, jak gorączkę miałam najmniejszą :/ Dopiero wracam do zdrowia i od razu zaglądam i mówię:
U mnie ludzia miałby z rzadka podobnie, bo moje skromne warunki tymczasowe to póki co też tylko piwniczka :/ Miałby ciepło, głaski, lecznicę pod ręką (gdzie już mnie znają), micha full wypas.
Ale z drugiej strony jeśli nie jest mu źle tam gdzie jest, może zrobić pakiet ogłoszeń i chłopaka wydać od razu do ds? Przerzucenie go do w zasadzie identycznego dt to dla niego może być stres, a korzyści niewiele, poza moja osobistą satysfakcją głaskania takiej pięknoty.

A jeszcze wiele zależy od tego, jak rysują się jego szanse na ds, a widzę, że już tu jakieś ma :>

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Śro sty 05, 2011 15:23 Re: Srebrny-PIĘKNY I GŁUCHY- Szuka kąta! - FOTO STR 3

te szanse - przynajmniej u Karoliny w-n - raczej nie aktualne chyba, widziałam w jej wątku, że zdecydowała się na Zenobiusza z Łodzi...

oby ktoś jeszcze wypatrzył Srebrnego - bo piękny jest niesłychanie i ogromnie potrzebuje domu... :( :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

joluka

Od: Nie gru 30, 2007 16:51

[poprzednia][następna]