Hej Wszystkim Czarownym
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Etiopia pisze:Hej mam nadzieję ze już nikt nie będzie mówił i pisał słowa na Ś .......![]()
Hej Wszystkim Czarownym
jozefina1970 pisze:Etiopia pisze:Hej mam nadzieję ze już nikt nie będzie mówił i pisał słowa na Ś .......![]()
Hej Wszystkim Czarownym
Nie - z mojej strony masz to jak w banku
AniHili pisze:Kto uważa, że ma w rejonie walniętego kuriera GLS?Przed chwilą jełop zadzwonił, że zostawił moja paczkę u sąsiadki (gwoli wyjaśnienia sąsiadki nie znam, ale poznam)... Ręce i cycki opadają...
majencja pisze:Podobno praca lekarza jest łatwa, przyjemna i ..umysłowa...![]()
A swoją drogą miałam wczoraj ciekawy przypadek - dla mnie ,smutny dla chorej i rodziny. Pojechałam do -braku kontaktu. Na miejscu młoda kobieta usiadła za kierownicą/ przyjechała do rodziny/ straciła przytomność. Do tej pory nie chorowała w dodatku ciężarna. Chora była przytomna ale nielogiczna , generalnie oprócz niewielkiego bólu głowy nic nie zgłaszała. Skierowałam ja na neurologię jako podejrzenie pękniętego tętniaka mózgu i krwotok podpajęczy. Na co pan neurolog do mnie -tak??? On tu nic nie widzi, przecież zdrowa kobitaJako co to pani kieruje??? Ha, ha.
Rodzinie przekazałam swoje sugestie bo sie pytali co podejrzewam.
Za godzinę byłam na sorze z kolejnym pacjentem i co?? Pacjentka jechała na neurochirurgię z ... pękniętym tętniakiem i krwotokiem podpajęczymA wcześniej głupie komentarze neurologa przy rodzinie
![]()
Dramat bo ciężarna i w dodatku początek ciążyCzy z tego wyjdzie? W jakim stanie? Co z dzieckiem?
Do dooopy to wszystko
babajaga pisze:A co z głosowaniem?
babajaga pisze:A co z głosowaniem?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Jura, puszatek i 46 gości