PAKT CZAROWNIC XX

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon gru 27, 2010 14:29 Re: PAKT CZAROWNIC XX

Hej mam nadzieję ze już nikt nie będzie mówił i pisał słowa na Ś ....... :cry:

Hej Wszystkim Czarownym
IT'S OVER

Etiopia

Od: Pt gru 09, 2005 11:26

Post » Pon gru 27, 2010 14:33 Re: PAKT CZAROWNIC XX

Etiopia pisze:Hej mam nadzieję ze już nikt nie będzie mówił i pisał słowa na Ś ....... :cry:

Hej Wszystkim Czarownym

Nie - z mojej strony masz to jak w banku :twisted:

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Pon gru 27, 2010 14:35 Re: PAKT CZAROWNIC XX

jozefina1970 pisze:
Etiopia pisze:Hej mam nadzieję ze już nikt nie będzie mówił i pisał słowa na Ś ....... :cry:

Hej Wszystkim Czarownym

Nie - z mojej strony masz to jak w banku :twisted:

Dzięki
IT'S OVER

Etiopia

Post » Pon gru 27, 2010 14:39 Re: PAKT CZAROWNIC XX

tętniak, ciąża, wszystko się wali, ciężka sprawa ... :( Trzymam by wyszła z tego cało i dzidziuś też :ok:
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Pon gru 27, 2010 14:52 Re: PAKT CZAROWNIC XX

Kto uważa, że ma w rejonie walniętego kuriera GLS? :evil: Przed chwilą jełop zadzwonił, że zostawił moja paczkę u sąsiadki (gwoli wyjaśnienia sąsiadki nie znam, ale poznam)... Ręce i cycki opadają... :evil:
Mścisław [']21.10.2010
Konstancja ['] 14.08.2017

ObrazekObrazek
Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą. :mrgreen:

AniHili

Od: Pon kwi 30, 2007 22:20

Post » Pon gru 27, 2010 14:57 Re: PAKT CZAROWNIC XX

AniHili pisze:Kto uważa, że ma w rejonie walniętego kuriera GLS? :evil: Przed chwilą jełop zadzwonił, że zostawił moja paczkę u sąsiadki (gwoli wyjaśnienia sąsiadki nie znam, ale poznam)... Ręce i cycki opadają... :evil:

JA!!!!!!!!!
ja mam tez niedorobionego kuriera gls!!! I tez zostawil u sasiadow moja paczke z zooplusa przy czym porzucil im ja przed drzwiami i uciekl :evil: nie zadzwonil :evil:
oni podobno maja taki zapis w umowie ze dopuszczaja zostawienie paczek u sasiadow jakby nikogo w domu nie bylo i nei maja obowiazku dzwonic ze przyjada... paranoja :evil:

majencja - nie wiem nawet co powiedziec, mam tylko nadzieje ze uda sie uratowac i matke i dziecko...
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Pon gru 27, 2010 15:53 Re: PAKT CZAROWNIC XX

majencja pisze:Podobno praca lekarza jest łatwa, przyjemna i ..umysłowa... :twisted:
A swoją drogą miałam wczoraj ciekawy przypadek - dla mnie ,smutny dla chorej i rodziny. Pojechałam do -braku kontaktu. Na miejscu młoda kobieta usiadła za kierownicą/ przyjechała do rodziny/ straciła przytomność. Do tej pory nie chorowała w dodatku ciężarna. Chora była przytomna ale nielogiczna , generalnie oprócz niewielkiego bólu głowy nic nie zgłaszała. Skierowałam ja na neurologię jako podejrzenie pękniętego tętniaka mózgu i krwotok podpajęczy. Na co pan neurolog do mnie -tak??? On tu nic nie widzi, przecież zdrowa kobita :evil: Jako co to pani kieruje??? Ha, ha.
Rodzinie przekazałam swoje sugestie bo sie pytali co podejrzewam.
Za godzinę byłam na sorze z kolejnym pacjentem i co?? Pacjentka jechała na neurochirurgię z ... pękniętym tętniakiem i krwotokiem podpajęczym :evil: A wcześniej głupie komentarze neurologa przy rodzinie :evil:
Dramat bo ciężarna i w dodatku początek ciąży :? Czy z tego wyjdzie? W jakim stanie? Co z dzieckiem?
Do dooopy to wszystko :evil:

ech na temat podejścia personelu medycznego to mogę książkę napisać ..... Od strony pacjenta :(

Co do tej Pani modlę się żeby z tego wyszła ...... oby w pełni sprawna fizycznie, intelektualnie.... Początek ciąży ech ....

Ps:

Help czy jest na sali Czarowna uzdolniona krawiecko ??

Na gwałt potrzebuję dla mojej Dziuni kubrak / kombinezon / derkę - z maksymalnie zabudowanym brzuchem . ten co ma jest dosyć cienki i kawałek strategicznego miejsca ( pęcherza ) wystaje ... Boję się że jak jeszcze sobie doope pod ziębi to nerki /pęcherz nam kompletnie padną ...

W necie szukałam i są ale dla yorasków albo jak są duże to cieniutkie albo z osłoniętym grzbietem i prawie całym gołym brzuchem ......
IT'S OVER

Etiopia

Post » Pon gru 27, 2010 16:24 Re: PAKT CZAROWNIC XX

Ludziska zapomnieli, że już po Mikołaju i kupuja na potegę 8O
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Pon gru 27, 2010 17:23 Re: PAKT CZAROWNIC XX

A co z głosowaniem?
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Pon gru 27, 2010 17:24 Re: PAKT CZAROWNIC XX

babajaga pisze:A co z głosowaniem?

A na kogo bo mi umknęło ?
IT'S OVER

Etiopia

Post » Pon gru 27, 2010 17:46 Re: PAKT CZAROWNIC XX

Właśnie wstałam z popołudniowej drzemki (cztery godziny trwała;]). Śniła mi się masa kotów, które się zlazły do mojej Azazelli (wykastrowanej nota bene). Wszystkie były wielkie i kudłate i wszystkie szylkretowe lub tri, nawet samce, bo zlazły się też samice. Koty wyrastały jak spod ziemi i były wszędzie, na podwórku, na klatce, właziły do wielkiego mieszkania (niestety nie było moje, nawet we śnie, kurde). Każdemu zaglądałam w pysk, kiciałam, wołałam, ale moja cholera nie przychodziła. Znalazłam ją w końcu skuloną na korytarzu, a poznałam po tym, że ma na łysym brzuszku odbitą stronę z komiksu, który czytałam na jawie :mrgreen:

Z czasu na Ś zostały mi jeszcze pierogi z soczewicą, które właśnie idę odgrzać i się zapchać, żeby nie odstawać od reszty Czarownic;]
ObrazekObrazek

Hikiko

Od: Sob paź 30, 2010 22:27

Post » Pon gru 27, 2010 18:44 Re: PAKT CZAROWNIC XX

babajaga pisze:A co z głosowaniem?

Jedna kandydatura jest tylko zgłoszona... To chyba nie ma co głsować :wink:
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Pon gru 27, 2010 18:56 Re: PAKT CZAROWNIC XX

Ufff...witam Czarowne po świętach...Oj szybko zleciały 8O

Co kurierów to ja mam samych fajnych :ok: Jak jestem w sklepie i dzwonią spod domu to paczkę mi ewentualnie pod garażem zostawią a do sklepu po podpis podskoczą. jeden tylko mi się trafił co próbował mi psa paczką zabić :wink: tzn. Wjechał sobie pod sam dom przez otwarta bramę i nie spodziewał się chyba żadnego psa. Mój pies łasy na ludzi więc cały happy wyskoczył zza domu a kurier doznał zawału. Rzucił w psa paczką i zakamuflował się w kabinie auta. Coś mi podpadło, ze piesa radośnie szczeka a kurier z auta dłuuugo nie wychodzi. Ujrzałam piesę uhahaną od ucha do ucha i skaczącą taniec radości dookoła samochodu, paczkę na środku podjazdu i faceta z kolanami pod brodą w kabinie który mi coś na migi pokazywał :ryk: Całe szczęście w paczce były tylko plastikowe huśtawki na dwór dla dzieci to się nie potłukły :ok:

Trzymam kciuki za dziewczynę w ciąży z tętniakiem...Mój tata jest po usunięciu ogromnego tętniaka, całe szczęście nie pękł ale tyle lat co go leczono na inne rzeczy zamiast na to oraz sama operacja zrobiły swoje :(

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Pon gru 27, 2010 22:24 Re: PAKT CZAROWNIC XX

chciałam się przywitać poświątecznie i życzyć w nowym roku dobrego wszystkiego..
zdrowych kotów, psów, rodziny.. i samych nas..
zmęczona jestem, bo robota nowa i stresująca...
i chyba spełnił się mój koszmar..
jak sprowadziłam się do chełmna to śniło mi się przez ponad rok że wpadam samochodem do wisły,
a teraz codziennie rano przeprawiam się na drugi brzeg.. ironia losu..
idę zagrzebać się w ściółkę.
Całusy dla Was wszystkich i trzymajmy się w kupie,
bo w kupie raźniej i cieplej...
Filuś ['] - moje Serce..
Obrazek

dolabra

Od: Pt wrz 04, 2009 20:13

Post » Wto gru 28, 2010 8:51 Re: PAKT CZAROWNIC XX

Miłego dnia Wszystkim Czarownym :ok:

Niech Moc Będzie Z Nami :1luvu: :1luvu:
IT'S OVER

Etiopia