Didi w nowym domku w Bielsku/zdjecia z domku.

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon gru 27, 2010 12:10 Re: 6tyg czarna dziewczynka z piwnicy Szukamy normalngo domu

Jak tam po świętach? Choinka jeszcze stoi? ;)
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

Post » Pon gru 27, 2010 12:20 Re: 6tyg czarna dziewczynka z piwnicy Szukamy normalngo domu

Duza choinka stoi ale mala wyglada jak by ja ktos wypluł.Poza tym pies zjadl nam cale makówki haha Ogólnie bylo bardzo wesolo koty pokazały klase a pies podpadł na całej lini.
Puśka Dex Natasza Patryk Gizmo Bryza Kropka ..pies Borys i królik Lolek

wercia

Od: Czw paź 13, 2005 8:32

Post » Pon gru 27, 2010 14:43 Re: 6tyg czarna dziewczynka z piwnicy Szukamy normalngo domu

:s2:
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Post » Pon gru 27, 2010 19:17 Re: 6tyg czarna dziewczynka z piwnicy Szukamy normalngo domu

Pies makówkożerca :mrgreen: to Ci dopiero...
a że koty pokazały klasę - hmmm... żeby tak moje potrafiły przez jeden dzień wytrzymać bez włamywania się do szafy, bez prób kradzieży obłożenia kanapek, bez rozlewania wody, odkręcania gazu. obgryzania klamek, naciągania firanek, szczekania. kradzieży słodyczy (których i tak nie jedzą, ale pewnie cukierkom dużo wygodniej jest pod łóżkiem niż w misce) itp. - też bym miała koty z klasą... no cóż...

LSVC

Od: Pon gru 28, 2009 22:25

Post » Pon gru 27, 2010 22:06 Re: 6tyg czarna dziewczynka z piwnicy Szukamy normalngo domu

LSVC pisze:Pies makówkożerca :mrgreen: to Ci dopiero...
a że koty pokazały klasę - hmmm... żeby tak moje potrafiły przez jeden dzień wytrzymać bez włamywania się do szafy, bez prób kradzieży obłożenia kanapek, bez rozlewania wody, odkręcania gazu. obgryzania klamek, naciągania firanek, szczekania. kradzieży słodyczy (których i tak nie jedzą, ale pewnie cukierkom dużo wygodniej jest pod łóżkiem niż w misce) itp. - też bym miała koty z klasą... no cóż...

8O
Czy jesteś pewna, że koty Cię lubią? :twisted: :twisted: ;) i ufasz im? :twisted:
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Post » Pon gru 27, 2010 22:50 Re: 6tyg czarna dziewczynka z piwnicy Szukamy normalngo domu

Catnaperka pisze:
LSVC pisze:Pies makówkożerca :mrgreen: to Ci dopiero...

8O
Czy jesteś pewna, że koty Cię lubią? :twisted: :twisted: ;) i ufasz im? :twisted:

Korzystam z gazu z butli, więc nabrałam już takiego nawyku, że po każdym gotowaniu zakręcam kurek :mrgreen: bo jakoś tak Kajko upodobał sobie przeciąganie się w oparciu o pokrętła przy kuchence, a że waży jedynie 8 kilo, to siłę, zwłaszcza nacisku, ma sporą... zresztą czasem wydaje mi się, że on czyha na moje życie 8O bo jak mi się ta "ośmiokilowa bestia" (o usposobieniu kreskówkowego baranka) kładzie na klatce piersiowej, to ledwo mogę oddychać... a podobno to tak z miłości :mrgreen:

LSVC

Post » Pon gru 27, 2010 22:57 Re: 6tyg czarna dziewczynka z piwnicy Szukamy normalngo domu

LSVC pisze:Korzystam z gazu z butli, więc nabrałam już takiego nawyku, że po każdym gotowaniu zakręcam kurek :mrgreen: bo jakoś tak Kajko upodobał sobie przeciąganie się w oparciu o pokrętła przy kuchence, a że waży jedynie 8 kilo, to siłę, zwłaszcza nacisku, ma sporą... zresztą czasem wydaje mi się, że on czyha na moje życie 8O bo jak mi się ta "ośmiokilowa bestia" (o usposobieniu kreskówkowego baranka) kładzie na klatce piersiowej, to ledwo mogę oddychać... a podobno to tak z miłości :mrgreen:

:ryk: Moje tak siadają na mnie jak śpię... Wiecie jakie przez to ma się koszmary... :roll:
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Post » Sob sty 01, 2011 14:08 Re: 6tyg czarna dziewczynka z piwnicy Szukamy normalngo domu

Szczęśliwego Nowego Roku!!! Zdrowia i mnóstwa przyjemności dla wszystkich kociastych i futrzastych oraz ich opiekunów :)

A maleńkiej czarnuszce - własnego domku i wyjątkowych Dużych na wyłącznośc :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

LSVC

Post » Nie sty 02, 2011 0:49 Re: 6tyg czarna dziewczynka z piwnicy Szukamy normalngo domu

Wszystkiego kociastego w NowymRoku :!: :!: :!:
Dla Małej i Królika w szczególności :lol:
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Post » Nie sty 02, 2011 1:51 Re: 6tyg czarna dziewczynka z piwnicy Szukamy normalngo domu

:balony: Szczęśliwego Nowego Roku :balony: Dużo, dużo radości dla wszystkich ludzi i zwierząt :D :balony:
Obrazek Obrazek
Sprawdź, czy kupujesz produkty firm prowadzących testy na zwierzętach: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=8&t=156138
http://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=600483

alata

Od: Pt lis 19, 2010 1:25

Post » Pon sty 03, 2011 19:50 Re: 6tyg czarna dziewczynka z piwnicy Szukamy normalngo domu

po ponownej lekturze aż sama zaczęłam zastanawiać się nad królikiem.. :wink:
ech, obym się nie skusiła! :P
jak nasza Czarnula? na horyzoncie pojawiły się jakieś domki?
tanie książki, ubrania damskie, męskie, dziecięce, małe butki, drobiazgi: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=144206
a tu buty damskie: viewtopic.php?f=27&t=127481 - tanio tanio!

turkusowa

Od: Wto lip 13, 2010 19:34

Post » Pon sty 03, 2011 21:11 Re: 6tyg czarna dziewczynka z piwnicy Szukamy normalngo domu

hehe żebyś wiedziała, że ja też 8) Albo Świnstwem (w sensie, że świnką :lol: ) Rzecz jasna też skądś uratowaną 8) :roll:
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Post » Wto sty 04, 2011 10:26 Re: 6tyg czarna dziewczynka z piwnicy Szukamy normalngo domu

Chcesz, naprawdę? O ile wiem to i świnek i królików szukających nowych domków jest sporo. :wink:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Wto sty 04, 2011 12:37 Re: 6tyg czarna dziewczynka z piwnicy Szukamy normalngo domu

Nie miakam neta buu ale juz jestem.Kotek dalej u mnie dalej szukam domu dla niej.Krolik spoko zjadla ostatnio kabanosa bo male koty to sobie jadly a ona im ukradla.I to nie jest ona LOLA tylko facet.Haha przy okazji spotkania na sylwstrze u mojej siostry si wydalo bo chcial zgwalcic jej pseudo faceta ktory jest baba.
Puśka Dex Natasza Patryk Gizmo Bryza Kropka ..pies Borys i królik Lolek

wercia

Od: Czw paź 13, 2005 8:32

Post » Wto sty 04, 2011 16:58 Re: 6tyg czarna dziewczynka z piwnicy Szukamy normalngo domu

8O
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

[poprzednia][następna]