Gerard za tęczowym mostem.

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie gru 26, 2010 10:18 Re: Pers Gerard - brak pomysłu na chwytliwy tytuł

No przecież dzwoniła panienka z norwegiem w takim właśnie celu.......Ale dooopa wszystko mam pokastrowane i posterylizowane.....
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Nie gru 26, 2010 12:25 Re: Pers Gerard - brak pomysłu na chwytliwy tytuł

uuuu... cóż za strata :(
:lol:

ciekawa.swiata

Od: Śro paź 06, 2010 11:29

Post » Pon gru 27, 2010 10:23 Re: Pers Gerard - brak pomysłu na chwytliwy tytuł

Posłuchajcie.......a znamy kogoś kto by miał blisko na wizytę przedadopcyjną do Makowa Mazowieckiego?

To jest 80 km od Wawki w przeciwną do mnie stronę, wiec ja mam ponad 100.......w jedną. Na chwilkę obecną nie stać mnie ni finansowo ni czasowo na takie wyprawy. Najwczesniej po Nowym Roku mogłabym......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Post » Pon gru 27, 2010 10:29 Re: Pers Gerard - brak pomysłu na chwytliwy tytuł

Wydaje mi się, że Malagos z Dogo jest z Makowa Mazowieckiego.
ObrazekObrazekObrazek

Nemi

Od: Nie wrz 13, 2009 10:20

Post » Pon gru 27, 2010 10:58 Re: Pers Gerard - brak pomysłu na chwytliwy tytuł

Oooooooo Gosię to akurat doskonale znam:-)

Obrazek

Neigh

Post » Pon gru 27, 2010 16:32 Re: Pers Gerard - brak pomysłu na chwytliwy tytuł

Mozesz puścić. Gerard do Makowa nie pojedzie.....okazuje się, ze świat jest zdecydowanie mniejszy, niż osobom chcącym adoptować kota się wydaje.

Pani miała psa z Kociego Świata...oraz 2 koty które się z psem nie dogadały.No nie ma co gadać, w każdym razie Gercio tam nie pojedzie i szlus.

Obrazek

Neigh

Post » Pon gru 27, 2010 22:19 Re: Pers Gerard - brak pomysłu na chwytliwy tytuł

Noo to mam siny paznokieć- zostałam użarta przez takiego jednego sukinkota, który uparcie twierdzi, że zentonilu brał nie będzie....
Żeby nie było niedomówień - jutro na chama strzykawą do dzioba......bo nie znam lepszego rozwiazania. Strasznie wieeelka ta tableta jest to fakt.

Achaś........noo i potrzebujemy weterynaryjną urinary .....najlepiej mokre.....bo suche jakieś takie mam i zostało zlane....Nie ma ktoś przypadkiem na zbyciu??? Albo dojścia do tańszej?

Uch......gniewamy się dziś na siebie :evil: Bolało kurde!

Obrazek

Neigh

Post » Pon gru 27, 2010 22:44 Re: Pers Gerard - brak pomysłu na chwytliwy tytuł

No nie wiem..........zeżarłam na jego oczach rybę po grecku......NIC nie dostał.......oddalił się w szoku. Podlec jeden.

TEZ GO JUTRO UGRYZĘ!!!!!!!!

Obrazek

Neigh

Post » Pon gru 27, 2010 23:25 Re: Pers Gerard - brak pomysłu na chwytliwy tytuł

Szalony Kot pisze:Ja się kiedyś tak zemściłam. Cały dzień wypluwania futra, nie warto...

:ryk: :ryk:
Podziwiam :D.
Dziękuję. Trzymam kciuki za wszystkich :)!...

RudyiSrebrnyKot

Od: Nie paź 25, 2009 12:46

Post » Wto gru 28, 2010 10:24 Re: Pers Gerard - brak pomysłu na chwytliwy tytuł

RudyiSrebrnyKot pisze:
Szalony Kot pisze:Ja się kiedyś tak zemściłam. Cały dzień wypluwania futra, nie warto...

:ryk: :ryk:
Podziwiam :D.

Ja raz psa ugryzłam....ale to był odruch normalnie..........fakt miałam z 6 lat. Bawiłam się z moim pierwszym własnym psem. On też był gówniarz i miał takie szpilki........... Capnął mnie widać za mocno, to mu oddałam na odlew.......
Oko za oko, ząb za ząb.

I wiem ze zwłaszcza na tym forum nie przystoi pisać takich rzeczy, ale mój pierwszy w życiu duży pies - a była to suka mojego życia rottweilerka Tequila - genialna postać. Przezyła 15 lat........dawno już jej nie ma.....a ja ciagle za nią tesknię. Nigdy już nie będę miała takiego psa. No dobra, ale do rzeczy.

W okresie burzy i naporów Tekilcia próbowała mnie ustawiać......ale trafiła kosa na kamień, bo ja tak wiecej wiem czego chcę :-)........noo i razu pewnego mnie już tak zezłościła tymi powarykiwaniami itp......że nie wytrzymałam i tak jej przyrżnęłam klapa w dooopę, że az usiadła. I ryknęłam dodatkowo "DOOOOOOOOOOŚĆ". I wiecie co? Pomogło. Jak forum kocham. A miesiacami się bawiłam w te takie różne teraz nazywane bachawiorem........Fakt Tekilcia miała skończone wszystkie możliwe kursy....no.
A najlepiej jej prosty klap w dupala w mózgu poukładał. To był pies mający proste ale niezłomne zasady......I to mi sie w niej najbardziej podobało. Była w pełni przewidywalna. Nawet ten jeden jedyny raz kiedy pokiereszowała gościa - wiedziała co robi i miała 100% racji.
Dlatego jak słyszę o tych potworach atakujących bez powodu to mnie szlag trafia i krew zalewa.

Obrazek

Neigh

[poprzednia][następna]