Cztery ślepaczki [i] [i] [i] [i] proszę o zamknięcie

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob gru 18, 2010 22:14 Re: CZTERY ślepaczki z budowy, czy ktoś nas pokocha?

Gerda w porządku, jest bardzo miła ale tylko do mnie. To chyba w sumie bez znaczenia czy one są zsocjalizowane, czy nie, i tak nikt ich nie będzie chciał :(
Mam doła chyba, ciągle dzwonią jacyś dziwni ludzie, umawiają się, a nawet nie zadzwonią że nie przyjdą, mam dość
sebow, masz mój numer, dzwon jakbyś miał czas i chęć wpaść
ja przestaję wchodzić na Miau bo za bardzo szarpie mi to forum nerwy a i tak jestem w psychicznej rozsypce (dziś się dowiedziałam że umarł na FIP kociak wyadoptowany w sierpniu, mój Leon ma zapalenie płuc a Mocca FIP-a :( ) Muszę chyba odpocząć.
AnielkaG

Post » Czw gru 23, 2010 10:19 Re: Cztery ślepaczki z budowy, chyba nikt nas nie kocha

Anielko, spokojnych, dobrych Swiat! Jak tu napisac "wesolych", wszystko brzmi glupio. Trzymaj sie, Kochana, odpocznij choc troche. :1luvu:

Arcana

Od: Nie lip 17, 2005 13:59

Adopcje: 7 >>

Post » Sob gru 25, 2010 20:02 Re: Cztery ślepaczki z budowy, chyba nikt nas nie kocha

Kaj i Gerda kichają :( , dziś sapie również Kokosz. Fatalnie. Jutro ma przyjść pan w sprawie adopcji Kajka i Kokosza ( o ile przyjdzie :? ) a maluchy chore. ehhh

Leon nie żyje :cry: , Mocca jest umierająca. Rudy kot wykopany ze sniegu z Pruszkowa nie chce jeść, a dzika kotka z Żelaznej chyba ma niewydolność nerek. :|
AnielkaG

Post » Sob gru 25, 2010 21:06 Re: Cztery ślepaczki z budowy, chyba nikt nas nie kocha

jeśli będzie miał je adoptować to zdecyduje sie i na niedomagajace kociaki, 3mam kciuki, zeby sie pojawil i za maluchy, nalezy im sie duzo dobrego.
Przykro mi z powodu pozostalych kotow tzn. Leona, Mocci, to musi byc naprawde traumatyczne:((

sebow

Od: Pon kwi 26, 2010 12:35

Post » Sob gru 25, 2010 21:32 Re: Cztery ślepaczki z budowy, chyba nikt nas nie kocha

Przykro mi przez to co stało się z Leonem i Moccą. Trzymaj się :!:
3 mam :ok: :ok: :ok: żeby maluchy zostały adoptowane mimo choróbska jakie przyplątało się teraz.
ObrazekObrazekObrazekObrazek
Obrazek

Majka_Cz

Od: Nie sty 25, 2004 21:04

Post » Nie gru 26, 2010 16:29 Re: Cztery ślepaczki z budowy, chyba nikt nas nie kocha

Pan się zjawił? Jak chorowitki?

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Nie gru 26, 2010 16:31 Re: Cztery ślepaczki z budowy, chyba nikt nas nie kocha

Pan chciał dziś, natychmiast, akurat miałam rodzinę na obiedzie. Ma przyjechać jutro wieczorem. Kokosz jakiś niewyraźnie spokojny jest, Kajko w porządku. Kaj smarcze jak zawsze, Gerda łobuzuje.
AnielkaG

Post » Nie gru 26, 2010 16:51 Re: Cztery ślepaczki z budowy, chyba nikt nas nie kocha

Anielko, głowa do góry, będzie lepiej.
Nie martw się jeśli ludzie tak robią bo to tylko mniej dla Ciebie roboty - nie musisz im odmawiać kiedy nie przychodzą.
Życzę Ci wesołych świąt (już późne to życzenia) i jak najlepszego Nowego Roku dla Ciebie, Twoich bliskich i kociarstwa.
Obrazek
Ostatnio edytowano Pon gru 27, 2010 23:01 przez magaaaa, łącznie edytowano 1 raz

magaaaa

Od: Pt paź 30, 2009 19:14

Post » Pon gru 27, 2010 22:26 Re: Cztery ślepaczki z budowy, chyba nikt nas nie kocha

Pan się nie pojawił i nie raczył zadzwonić. :evil: Kretyn.
AnielkaG

Post » Wto gru 28, 2010 0:30 Re: Cztery ślepaczki z budowy, chyba nikt nas nie kocha

I jego strata.
Obrazek Obrazek
Sprawdź, czy kupujesz produkty firm prowadzących testy na zwierzętach: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=8&t=156138
http://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=600483

alata

Od: Pt lis 19, 2010 1:25

Post » Wto gru 28, 2010 0:38 Re: Cztery ślepaczki z budowy, chyba nikt nas nie kocha

Wczoraj znalazłam wątek maluszków. Są prześliczne :1luvu:
Może akurat to, że wymagają więcej troski niż zdrowe kociątka, pozwoli im znaleźć naprawdę dobre domy. Ludzie, którzy zdecydują się nimi zaopiekować, na pewno nie będą szukali żywej maskotki i nie będą zdziwieni, że kotek czasem wymaga leczenia. Wierzę w to, że takie rodziny już czekają na maleństwa. :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek
Sprawdź, czy kupujesz produkty firm prowadzących testy na zwierzętach: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=8&t=156138

alata

Post » Wto gru 28, 2010 10:29 Re: Cztery ślepaczki z budowy, chyba nikt nas nie kocha

Przez Kaja znowu się spóźnilam do pracy. Wlazł mi rano na szyję i ssał ucho. :D Gerda umościła się na kolanach. Są słodkie. Kokosz dalej spyla z prędkością światła, daje się głaskać tylko jak śpi albo je/ Dziś się bawił moimi palcami od stóp.
AnielkaG

Post » Czw sty 06, 2011 19:53 Re: Cztery ślepaczki z budowy, chyba nikt nas nie kocha

Anielko, jak Maluchy? wiem, ze masz teraz duzo na glowie i mase spraw na glowie. Musze Ci napisac, ze one mnie totalnie podbily:D szczegolne Gerda, jest przesladoka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sebow

Od: Pon kwi 26, 2010 12:35

Post » Czw sty 06, 2011 19:55 Re: Cztery ślepaczki z budowy, chyba nikt nas nie kocha

Właśnie, co u małych ślicznot?
Obrazek Obrazek

alata

Post » Czw sty 06, 2011 21:17 Re: Cztery ślepaczki z budowy, chyba nikt nas nie kocha

Wszystko dobrze. Poza tym że Kaj i Gerda leczą się z grzyba i kichają. Są wyraźnie słabsze niż Kajko i Kokosz. Wszyscy poza Gerdą opanowali spanie w pościeli na piętrowym łóżku. Dziś mieli rozrywkę w postaci domku dla barbie, Gerda nic sobie nie robiła z bałaganu w pokoju. Jest niesamowita, doskonale wie gdzie co jest, mimo że na pewno nie widzi.
Właśnie moje dziecko odkryło lalkę wtaszczoną na piętrowe łóżko :roll: mała Barbie w roli myszy :D
AnielkaG

[poprzednia][następna]