Jedyne takie Dranie. Życie wariata to nie bułka z masłem ;)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt gru 24, 2010 16:29 Re: Jedyne takie Dranie. Święta z moimi Wylenialcami :)

Niech się spełnią świąteczne życzenia,
te łatwe i te trudne do spełnienia...
Niech się spełnią te duże i te małe,
te mówione głośno lub wcale,
wyszeptane w biegu, zapisane w śniegu.
Niech się spełnią krok po kroku...
Tego Ci życzę w te Święta i w Nowym Roku

Obrazek

Alyaa

Od: Śro paź 22, 2008 18:24

Post » Pt gru 24, 2010 19:28 Re: Jedyne takie Dranie. Święta z moimi Wylenialcami :)

Babcia nie życzy sobie mojej obecności.
Nie chce mi się nawet płakać.
Biorę się za sprzątanie mieszkania.
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Pt gru 24, 2010 20:03 Re: Jedyne takie Dranie. Święta z moimi Wylenialcami :)

Jeśli ktoś odrzuca wyciągniętą ku niemu dłoń nawet w taki dzień jak dzisiejszy to nie pozostaje mi powiedzieć nic innego jak : nie przejmuj się Wielbłądziu , nic na siłę . :roll:
Wygłaskaj Drańskie futerka w moim imieniu :wink:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Pt gru 24, 2010 20:46 Re: Jedyne takie Dranie. Święta z moimi Wylenialcami :)

Babcia jest mocno starszą już osobą, trudno cokolwiek Jej wytłumaczyć :( W dodatku mama (moja) jest Jej jedynym dzieckiem, dlatego jej chorobę przeżywa dużo mocniej niż wszystko, co dotyczy mnie... Nie chce rozmawiać i ze mną i z ojcem, bo to my skrzywdziliśmy jej dziecko :( ...
Nie ogarniam całej tej kuwety.

Nawet posprzątać nie mam siły. Uprałam dywan i to wszystko. Syf, kiła i mogiła :(
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Pt gru 24, 2010 21:08 Re: Jedyne takie Dranie. Święta z moimi Wylenialcami :)

Wielbłądzio pisze:Babcia jest mocno starszą już osobą, trudno cokolwiek Jej wytłumaczyć :( W dodatku mama (moja) jest Jej jedynym dzieckiem, dlatego jej chorobę przeżywa dużo mocniej niż wszystko, co dotyczy mnie... Nie chce rozmawiać i ze mną i z ojcem, bo to my skrzywdziliśmy jej dziecko :( ...
Nie ogarniam całej tej kuwety.

Nawet posprzątać nie mam siły. Uprałam dywan i to wszystko. Syf, kiła i mogiła :(

Wybacz jej.

Sie trzymaj!
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Pt gru 24, 2010 21:13 Re: Jedyne takie Dranie. Święta z moimi Wylenialcami :)

Trzymam się Dorotko.
Całe szczęście, że mam w domu całe to zapchlone :wink: stado. Bez nich nie trzymałabym się ni cholery.
Idę spać.
Posprzątam może jutro.
Bo zawsze jest jakieś jutro, prawda...? I każda dorosła, odpowiedzialna osoba powinna myśleć o wszystkich 'jutrach', które za chwilę nadejdą... Prawda...?

Wielbłądzio

Post » Pt gru 24, 2010 21:20 Re: Jedyne takie Dranie. Święta z moimi Wylenialcami :)

Dokładnie Wielbłądziu :ok: :ok: :ok:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Pt gru 24, 2010 21:43 Re: Jedyne takie Dranie. Święta z moimi Wylenialcami :)

Wielbłądzio pisze:Trzymam się Dorotko.
Całe szczęście, że mam w domu całe to zapchlone :wink: stado. Bez nich nie trzymałabym się ni cholery.
Idę spać.
Posprzątam może jutro.
Bo zawsze jest jakieś jutro, prawda...? I każda dorosła, odpowiedzialna osoba powinna myśleć o wszystkich 'jutrach', które za chwilę nadejdą... Prawda...?

Nie... Chyba nie. O jutrach raczej nie...
I tak nadejda.

Ale pewnie nie jestem odpowiedzialna itd.
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Pt gru 24, 2010 22:14 Re: Jedyne takie Dranie. Święta z moimi Wylenialcami :)

Wielbłądziu życzymy Wam zdrowych i Spokojnych Świąt :1luvu:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Pt gru 24, 2010 22:38 Re: Jedyne takie Dranie. Święta z moimi Wylenialcami :)

Kasiu: ściskam mocno, świątecznie!
Żeby już było po prostu dobrze!
Obrazek Obrazek

Anuk

Od: Pon paź 15, 2007 20:58

Post » Sob gru 25, 2010 13:29 Re: Jedyne takie Dranie. Święta z moimi Wylenialcami :)

Obrazek
Spokojnego czasu, dobrych ludzi wokół, bądź zdrowa Kasiu!
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Sob gru 25, 2010 13:37 Re: Jedyne takie Dranie. Święta z moimi Wylenialcami :)

Wielbłądziu, wszystkiego co najlepsze!

Obrazek

Anka

Od: Sob mar 08, 2003 21:23

Post » Sob gru 25, 2010 15:50 Re: Jedyne takie Dranie. Święta z moimi Wylenialcami :)

Dzięki Kochane :1luvu:

Wstałam :oops:
Wycałowałam Glamcia, wybroniłam się przed jego nachalnym, chropowatym jęzorem, wycałowałam Żaba (w czółko i w tłuste brzuszysko), wybroniłam się przed jego natrętnym, barankującym łbem...
Innymi słowy, mam co noc i co dzień w łóżku aż dwóch facetów, którzy ZAWSZE MOGĄ :twisted:
No i w dodatku jeszcze Dodzię, która w sumie też zawsze może...

Pora zacząć sprzątać :roll:

Batoniki już dawno pochłonęłam, na dziś zostały mi suszone daktyle i pestki słonecznika.

Buziaczki.

Wielbłądzio

Post » Sob gru 25, 2010 20:10 Re: Jedyne takie Dranie. Święta z moimi Wylenialcami :)

Właśnie wróciliśmy, byliśmy u Teściów w Radomiu i przy tej okazji wywaliliśmy Bimbołę na ten parking przy Lidlu, na którym ją znaleźliśmy :mrgreen: Próbowałam wcisnąć Bimbołę Teściowej ale odmówiła kategorycznie. Ech... te teściowe, kobiety bez serca normalnie. Od dawna miałam jej dość, przyznaję się szczerze, że od dawna planowałam oddać ją do schroniska, z powodu tej sraczki, którą miała w lipcu. Ale pomyślałam sobie, że z okazji Świąt jacyś dobrzy chrześcijanie na pewno otworzą swoje serduszko dla takiej ślicznej kici :mrgreen:

Moja Babcia niestety bardzo kiepsko :( Zapadła się w sobie zupełnie :cry:
Obrazek
Obrazek
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców.
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Od: Pon wrz 18, 2006 13:34

Post » Sob gru 25, 2010 20:52 Re: Jedyne takie Dranie. Święta z moimi Wylenialcami :)

I co Dranie powiedziały w Wigilię?
Paluszek

[poprzednia][następna]