POMÓŻMY BEZDOMNYM KOTOM!!! teraz pomocy potrzebuje moja mama

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt gru 24, 2010 14:38 Re: POMÓŻMY BEZDOMNYM KOTOM!!! teraz pomocy potrzebuje moja mama

Obrazek
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Pt gru 24, 2010 21:45 Re: POMÓŻMY BEZDOMNYM KOTOM!!! teraz pomocy potrzebuje moja mama

Świąt białych, pachnących choinką,
skrzypiących śniegiem pod butami,
spędzonych w ciepłej, rodzinnej atmosferze,
pełnych niespodziewanych prezentów.
Świąt dających radość i odpoczynek,
oraz nadzieję na Nowy Rok,
żeby był jeszcze lepszy niż ten, co właśnie mija :)

arwennna

Od: Pon lip 21, 2008 14:32

Post » Sob gru 25, 2010 3:15 Re: POMÓŻMY BEZDOMNYM KOTOM!!! teraz pomocy potrzebuje moja mama

Obrazek

kociamysza

Od: Czw wrz 24, 2009 17:08

Post » Sob gru 25, 2010 12:22 Re: POMÓŻMY BEZDOMNYM KOTOM!!! teraz pomocy potrzebuje moja mama

Świąteczna Gwiazdko, pomóż futerkom znaleźć domki :!: :!: :!: Obrazek
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Sob gru 25, 2010 23:25 Re: POMÓŻMY BEZDOMNYM KOTOM!!! teraz pomocy potrzebuje moja mama

Magicznych i spokojnych Świąt Bożego Narodzenia,
czasu dla najbliższych, wielu perspektyw i inspiracji,
entuzjazmu w realizowaniu marzeń
i aby każda chwila żyła własnym pięknem,
a szczęście pozostało na cały 2011 rok.
Obrazek------------------Obrazek------------------Obrazek
Kotek V.2004 - 26.07.2010 ------ Grzybek 1998? - 05.10.2016 ---- Tosia 2005 - 19.08.2019
Mój Pierwszy Koci Aniołek [*] -- -Śpij spokojnie [*]------- ----------Dziękuję, że byłaś [*]

Kotek&Tosia

Od: Śro lut 17, 2010 16:16

Post » Nie gru 26, 2010 22:54 Re: POMÓŻMY BEZDOMNYM KOTOM!!! teraz pomocy potrzebuje moja mama

dziękuję za życzenia!!!
dziś byłam w pracy osobiście, zaniosłam pojemnik gotowanego boczku, i wsypałam chrupek, bo nie było już nic, potem zaszłam do pana karmiciela na chwilę, Tygryska II ma się wyśmienicie, przychodzi się przytula, mruczy, bardzo milusińska kicia, zdrowa, wszystko ok, mam nadzieję, że znajdzie super domek, trzeba tylko w końcu zrobić jakieś porządne fotki, a Mikrusek, kić z którym ostatnio byłam u weta ma się gorzej, oczka czerwone, ma biegunkę, wziełam go na ręce, to mi całą kurtkę ubrudził, nieładnie pachnie mu z pyszczka i kicha cały czas....
a oto spacer z Seniorką, która się tarza z chęcią w śniegu, no i dom obok mego balkonu, jak widać z dachem i całkiem spory....
Obrazek
Obrazek
Obrazek
ObrazekObrazek
Obrazek

Kocia Lady

Od: Wto sie 18, 2009 22:11

Post » Wto gru 28, 2010 14:36 Re: POMÓŻMY BEZDOMNYM KOTOM!!! teraz pomocy potrzebuje moja mama

Aga, co u Was???? martwię sie.. :ok: :ok: :1luvu: :1luvu:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Wto gru 28, 2010 14:53 Re: POMÓŻMY BEZDOMNYM KOTOM!!! teraz pomocy potrzebuje moja mama

Witam.
Straszliwie mi szkoda Mikruska. Znalazł się kot w cieple i w domu, to się jakieś paskudztwo przyplątało. Ta biegunka go przecież wykończy w końcu. A kot je i pije? I co wet na ostatniej wizycie powiedział - co dokładnie kotu jest?
Obrazek------------------Obrazek------------------Obrazek
Kotek V.2004 - 26.07.2010 ------ Grzybek 1998? - 05.10.2016 ---- Tosia 2005 - 19.08.2019
Mój Pierwszy Koci Aniołek [*] -- -Śpij spokojnie [*]------- ----------Dziękuję, że byłaś [*]

Kotek&Tosia

Od: Śro lut 17, 2010 16:16

Post » Wto gru 28, 2010 21:50 Re: POMÓŻMY BEZDOMNYM KOTOM!!! teraz pomocy potrzebuje moja mama

biedny Mikrusek :(

arwennna

Post » Wto gru 28, 2010 23:41 Re: POMÓŻMY BEZDOMNYM KOTOM!!! teraz pomocy potrzebuje moja mama

wet powiedział, że antybiotyk powinien mu pomóc, no i żeby nie karmić go wątróbką, ale on nic innego nie chce pan mówi, rano tam pójdę może kotek trochę mięska zje, dzwoniłam do pana, pan czuje się bardzo źle, bardzo go bolało serce i miał wysokie ciśnienie, martwię się, żeby nic się nie stało złego... :(
w pracy koty zajadają chrupki aż miło w dość dużych ilościach, paszteciki też są zjadane, pod jałowcem nic nie było, więc zaniosłam miskę galeretki z kurczaka, która powstała po ugotowaniu dość tłustych skrzydełek, w ogródku przy domku też zjedzony pojemnik chrupek, to postawiłam pod daszkiem, koło domku mojej roboty, ...
mama się czuje coś po jednych tabletkach nieciekawie, jutro wezwę lekarza do domu...
no i tak to wygląda
ObrazekObrazek
Obrazek

Kocia Lady

Post » Śro gru 29, 2010 8:49 Re: POMÓŻMY BEZDOMNYM KOTOM!!! teraz pomocy potrzebuje moja mama

cieple myśli ślę!
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Śro gru 29, 2010 11:22 Re: POMÓŻMY BEZDOMNYM KOTOM!!! teraz pomocy potrzebuje moja mama

dziękuję za ciepłe myśli :1luvu: przydadzą się, znów śnieżyca, w nocy koty mruczały mi pod balkonem, tzn że domek zamieszkany co noc, muszę tylko jeszcze przypiąć pinezkami folię budowlaną do płotku pod balkonem, to wtedy nie nawieje tam śniegu i super kryjówka...
byłam u pana karmiciela, zaniosłam puszki i paszteciki, pojechał do lekarza, jest bardzo chory... :( kupiłam jeszcze żwirek i zaniosę trochę mięska dla Mikruska
przed pracą zamierzam zalecieć do Luspy z wiaderkiem chrupek Puriny...
ObrazekObrazek
Obrazek

Kocia Lady

Post » Śro gru 29, 2010 17:01 Re: POMÓŻMY BEZDOMNYM KOTOM!!! teraz pomocy potrzebuje moja mama

:ok: :ok: :ok: dziękujemy za chrupki :ok: :ok: :ok:
Obrazek POMÓŻ MU :arrow: Obrazek

Luspa

Od: Pt sie 29, 2008 20:26

Post » Śro gru 29, 2010 21:42 Re: POMÓŻMY BEZDOMNYM KOTOM!!! teraz pomocy potrzebuje moja mama

właśnie wystawiam bazarek dla bezdomniaczków, jak skończę wyślę link :)

arwennna

Post » Czw gru 30, 2010 0:33 Re: POMÓŻMY BEZDOMNYM KOTOM!!! teraz pomocy potrzebuje moja mama

po pracy oczywiście poszłam postawić kotom chrupki w sosie z indyka...który został w sporej ilości w garnku z obiadu, ledwie się przebiłam przez zaspy, stawiam w swoim ogródku, gdzie jest chyba pół metra śniegu, jałowce są tak zawiane, że widać tylko trójkąty, mama mówi, że tak to jeszcze nie zawaliło śniegiem... Seniorka jak wpadła w zaspę, to się wystraszyła i uciekła z powrotem do klatki miaucząc przeraźliwie, dobrze że w pracy istna kocia forteca 3 piętrowa, nie ma szans, aby zasypało koty, przedszkolaki też mają dobre schronienie...
byłam u pana karmiciela, już lepiej, rano znów zajdę, zaniosę coś dobrego Mikrusowi, może w końcu zarzuci tę wątróbkę, zaniosłam trochę z obiadu indyka w sosiku, i kto zjadł?? TygryskaII Mikrus spojrzał i poszedł sobie....
a oto fotki z dzisiejszego ochodu, czyż nie pięknie wyglądają dziadkowe drzewa??? a tam czarna Seniorka w tle... :)
Obrazek
Obrazek
Obrazek
ObrazekObrazek
Obrazek

Kocia Lady

[poprzednia][następna]