Mia dzisiaj badała łapkami moją twarz: oczy, nos, usta

Moderator: Estraven
sliver_87 pisze:znalazlam sreberko do picia u nas w aptece, wiec z netu chyba sciagac nie bede. tylko kaski cos wleci do kieszonki i ide zakupic i podawac zbojom
shalom pisze:sliver_87 pisze:znalazlam sreberko do picia u nas w aptece, wiec z netu chyba sciagac nie bede. tylko kaski cos wleci do kieszonki i ide zakupic i podawac zbojom
Co do kasy... mnie się nigdy nie trzymała, a ostatnio-chociaż nie wiem czy to ładnie tak się pochwalić-ale ostatnio jakos sama wpada, a to jakaś premia, a to stypendium większe, a to świąteczne kopertowe, mojemu H tak samo. Może to magia świat, a może... uknułam dobrą historię![]()
Konan jako, że mi z powierzchowności przypomina Mau, to zapewne ma w sobie jakieś geny tego magicznego kota i jak usłyszał że nie starczy nam kasy na to żeby jadał tylko mięsne mieszanki to postanowił przynieść nam trochę szczęścia
sliver_87 pisze:a jak stosowac u kotow? jakie dawkowanie??
sliver_87 pisze:shalom pisze:sliver_87 pisze:znalazlam sreberko do picia u nas w aptece, wiec z netu chyba sciagac nie bede. tylko kaski cos wleci do kieszonki i ide zakupic i podawac zbojom
Co do kasy... mnie się nigdy nie trzymała, a ostatnio-chociaż nie wiem czy to ładnie tak się pochwalić-ale ostatnio jakos sama wpada, a to jakaś premia, a to stypendium większe, a to świąteczne kopertowe, mojemu H tak samo. Może to magia świat, a może... uknułam dobrą historię![]()
Konan jako, że mi z powierzchowności przypomina Mau, to zapewne ma w sobie jakieś geny tego magicznego kota i jak usłyszał że nie starczy nam kasy na to żeby jadał tylko mięsne mieszanki to postanowił przynieść nam trochę szczęścia
pozycz nam Konanka może i dla nas wyczaruje
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 139 gości