Burasek i koteczka z małymi błagają o ratunek!!! Częstochowa

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt gru 17, 2010 1:01 Re: Burasek i koteczka z małymi błagają o ratunek!!! Częstochowa

oj to nie wesoło u Was...

Prążek

Od: Śro gru 26, 2007 21:33

Post » Sob gru 18, 2010 15:30 Re: Burasek i koteczka z małymi błagają o ratunek!!! Częstochowa

Mam piecyk mam piecyk już niedługo koniec z grzaniem wody w garnku :ryk: :ryk: :ryk:
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

iwonac

Od: Śro sty 25, 2006 12:53

Post » Sob gru 18, 2010 15:45 Re: Burasek i koteczka z małymi błagają o ratunek!!! Częstochowa

Wczoraj odwiedziła mnie najszczęśliwsza z rodziną i przynieśli piecyk, który podarowała mi Rekea i zorganizowała transport i jestem bardzo szczęśliwa. Od prawie roku grzeję wodę w garnku na kuchni gazowej i kąpię w wannie z ledwo przykrytym ciepłą wodą dnie baardzo tęsknię za ciepłą wodą do zmywania i sprzątania. Nie miałam szans na zakup nowego piecyka-ten już miał 18 lat to w końcu wysiadł biedaczek.
Bardzo dziękuję Rekei i Najszczęśliwszej i Panu, który przywiózł piecyk z W-wy(podobno baardzo przystojny 8) ). Ania wiedziała,że piecyk przyjechał i nawet okiem nie mrugła gdy była u mnie miałam pełną niespodziankę. Ja dopiero rozglądałam się za transportem. :ryk: a tu....jest. Naprawdę jestem bardzo wdzięczna :1luvu: myślę,że do końca roku zamontuję i będę się codziennie kąpać w pełnej wannie-uwielbiam to :ryk: :ryk: :ryk:

iwonac

Post » Sob gru 18, 2010 22:42 Re: Burasek i koteczka z małymi błagają o ratunek!!! Częstochowa

viewtopic.php?f=1&t=121681
POTRZEBNA POMOC JA JESTEM NIESPRAWNA A W PONIEDZIAŁEK O ŚWICIE JADĘ DO SZPITALA
PROSZĘ POMÓŻCIE ZNALEŹĆ KOTKA ZANIM BĘDZIE ZA PÓŹNO

iwonac

Post » Nie gru 19, 2010 15:01 Re: Burasek i koteczka z małymi błagają o ratunek!!! Częstochowa

Bazarek na montaż piecyka:
viewtopic.php?f=20&t=121716

(przedzwonię do Junkera w poniedziałek i postaram się dowiedzieć o montaż)
:ok:
Obrazek Obrazek
PRZEPRASZAM ZA BRAK POLSKICH ZNAKOW.

Rakea

Od: Śro lis 14, 2007 23:56

Post » Pon gru 20, 2010 21:43 Re: Burasek i koteczka z małymi błagają o ratunek!!! Częstochowa

Iwonko - jest już 90zł dla Ciebie za fanty na bazarku, podaj mi nr konta na pw np. do Ani Kubicy?
Komu tam łatwiej ..
Obrazek Obrazek

Rakea

Post » Śro gru 22, 2010 19:42 Re: Burasek i koteczka z małymi błagają o ratunek!!! Częstochowa

Junkers zamontowany. :ok:
Miałam zdjęcie wrzucić, ale mężczyźni właśnie sprawili, że karta pamięci z aparatu poszła się jeb** :evil:
Więc aparatu nie mam...
A zdjęcia zrobiłam kociątkom...
najszczesliwsza

Post » Śro gru 22, 2010 19:56 Re: Burasek i koteczka z małymi błagają o ratunek!!! Częstochowa

Obrazek
najszczesliwsza

Post » Śro gru 22, 2010 21:30 Re: Burasek i koteczka z małymi błagają o ratunek!!! Częstochowa

:dance: :dance2: :dance: :dance2: :piwa:

Cindy

Od: Śro lut 11, 2009 13:23

Post » Czw gru 23, 2010 14:46 Re: Burasek i koteczka z małymi błagają o ratunek!!! Częstochowa

Bardzo bardzo dziękuję wróciłam z długiej dwudniowej podróży w sprawie pracy i piecyk jest zamontowany :!: :!: :!: Ania i Agatka podczas mojej nieobecności załatwiły montaż piecyka a ja nic nic nawet nie przeczułam wchodzę wczoraj wieczór weszłam do łazienki i zamarłam na ten cudny widok. Taka niespodzianka
Bardzo bardzo dziękuję wszystkim Rakei jej mężowi i przyjacielowi, Ani Kubicy i Agatce-najszczęsliwszej i uczestnikom bazarków. :1luvu: :1luvu:

iwonac

Post » Czw gru 23, 2010 17:07 Re: Burasek i koteczka z małymi błagają o ratunek!!! Częstochowa

:D :D :D
Iwonko cieszę się niezmiernie z tego że piecyk już grzeje wode u Ciebie - niech Ci długo :ok: służy i nie siedź w wannie przy zamkniętych drzwiach łazienkowych (córka kolezanki o mało się w ten sposób nie zaczadziła :roll: )
:ok: :ok: :ok:

Wesołych Świąt dziewczyny i koty! (no bo jakie mają być z piecykiem :wink: )
Obrazek Obrazek

Rakea

Post » Czw gru 23, 2010 20:52 Re: Burasek i koteczka z małymi błagają o ratunek!!! Częstochowa

ZNOWU CAPSLOCK WARIUJE WIĘC DUŻE LITERY
U MNIE DRZWI DO ŁAZIENKI SĄ STALE OTWARTE ZE WZG NA KOTKI I ZRESZTĄ WSZYSTKIE INNE :roll: WIĘC JEST BEZPIECZNIE. WIEM JAK TO STRASZNE-WIOSNĄ ZESZŁEGO ROKU CÓRECZKA NASZEJ KOLEŻANKI Z BYŁEJ PRACY ZASŁABŁA W WANNIE OD GAZU I ZAPADŁA W ŚPIĄCZKE I UMARŁA PO TYGODNIU. KAROLINKA ŚLICZNA KOCHANA 12 LETNIA DZIEWCZYNKA.

iwonac

Post » Pt gru 24, 2010 16:55 Re: Burasek i koteczka z małymi błagają o ratunek!!! Częstochowa

u mnie własnie chłopca 16-letniego dwa dni temu znależli rodzice w łazience.... okropne.. też prawdopodobnie coś się ulatniało.

esti_1992

Od: Czw gru 23, 2010 21:01

Post » Pon gru 27, 2010 18:14 Re: Burasek i koteczka z małymi błagają o ratunek!!! Częstochowa

Witam Iwonko i wszystkich gości "Twojego wątku" - tak sobie czytam tutaj czasem...
Kilka razy przymierzałam się tutaj coś skrobnąć, ale... :oops:
Zaś teraz piszę podziwiając Was za tą bezinteresowność - wielkie dla Was ukłony. Bardzo cenię ludzi szczerych, zaś w szczególności tych, którzy kochając zwierzaki nie zapominają o ludziach i tych, którzy kochając ludzi nie zapominają o zwierzakach. :1luvu:
Myślę, że jak już zaczęłam, będę tutaj częstszym gościem - Iwonko -ja również bardzo się cieszę z Twojego piecyka

lizka121

Od: Czw sie 19, 2010 9:26

[poprzednia][następna]