Kotki z Białunia (zachodniopomorskie) pilnie szukają domu!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt gru 17, 2010 11:32 Re: Kotki z Białunia (zachodniopomorskie) pilnie szukają domu!!

Witam serdecznie i przepraszam za nieobecność w swoim własnym temacie ;) Zakładamy fundację, więc do 16 praca, a później procedury rejestracyjne i działanie w pełni mnie pochłaniają ;) Czasu nie ma nawet na odpoczynek.
Kotki wyglądają prześlicznie!! Krówek mnie niesamowicie zaskoczył - to nie kotek tylko wielkie KOCISKO ;) Wyrośnięty i odchowany aż miło popatrzeć! Puchacz jak zwykle śliczny i jak zwykle rozpieszczony ;)
Jeszcze raz dziękuję za karmę, jedzą kociaki spod mojego i sąsiedniego bloku - jako dodatek do niestety tańszej i zwykłej karmy, ale zapas mają na, hoho, całe miesiące ;) Przynajmniej tyle mają radości w te paskudne dla nich i mroźne dni.

Amika6 pisze:
Jahoda pisze:Wiem, że jedna bura koteczka, nazwana Mitzi, również jest w nowym domu :)

To chyba ta większa co się z puchatkiem wychowywała.
Ciekawe co u dwójki tych mniejszych burasków, może im też się poszczęściło.

Mitzi znalazła domek, natomiast o burych maluchach i czarnulce nic mi nie wiadomo, prawdopodobnie zdążyły już zdziczeć, chociaż nie będę się wypowiadać skoro nie wiem ;)
Tymczasem udało się znaleźć domek dla trzech innych maluchów, które odnaleziono na mrozie kilka dni temu, więc jakieś dobre wiadomości o goleniowskich kocich maluchach są ;) Tak poza tym wciąż mamy domek dla rudego kotka, tylko kotka brak ;) W razie gdyby ktokolwiek widział małego, rudego kociaka to bardzo proszę o informację :)

Dziękuję jeszcze raz, serdecznie pozdrawiam :)

seduce

Od: Sob paź 09, 2010 18:18

Post » Pt gru 17, 2010 17:44 Re: Kotki z Białunia (zachodniopomorskie) pilnie szukają domu!!

Na stronie Poczekalni szczecińskiego Toz jest śliczny mały rudzielec (nawet dwa - drugi ciut starszy) :mrgreen:

Jahoda

Od: Pon mar 22, 2010 20:55

Post » Czw gru 23, 2010 14:09 Re: Kotki z Białunia (zachodniopomorskie) pilnie szukają domu!!

Jahoda pisze:Na stronie Poczekalni szczecińskiego Toz jest śliczny mały rudzielec (nawet dwa - drugi ciut starszy) :mrgreen:

Dzięki za wiadomość, niestety kotki nie przypadły do gustu :(

seduce

Post » Wto lut 22, 2011 22:25 Re: Kotki z Białunia (zachodniopomorskie) pilnie szukają domu!!

Witam :D

U kociaków wszystko OK.
Rosną i rozrabiają :D
Wczoraj zostały wykastrowane. Zabieg zniosły bardzo dobrze, dzisiaj już sa calkiem na chodzie jak gdyby nigdy nic.

Teraz nazywają się Orso (to po włosku Misio) i Ryszard (ten młodszy)
Jak tylko będą miały normalne fotki (mam wysyłane MMS-em) to do razu wkleję.

Pozdrawiam
Ania
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

Post » Czw mar 10, 2011 9:27 Re: Kotki z Białunia (zachodniopomorskie) pilnie szukają domu!!

Super!!!! :1luvu:
Bardzo się cieszę, że wszystko w porządku z kociakami! To dobrze, że rozrabiają, gorzej jakby nie chciały rozrabiać :P Chociaż może po kastracji się wyciszą nieco, tak jak moje ;)

Śliczne mają imionka i czekam na zdjęcia!

PS: Przepraszam za zwłokę w odpowiedzi, z braku czasu rzadko zaglądam na forum. Postaram się teraz w miarę na bieżąco śledzić wątek :)

seduce

[poprzednia]