Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Wiolaww pisze:Nie wiem, czy podawać tą chlamydię, narazie się wstrzymałam, jakoś już nie mam zaufania do tego weta.
Pokazywała ten antybiotyk przed pobraniem krwi, wet nie widział przeciwwskazań![]()
Zawsze byłam zadowolona z tej lecznicy, ale to była jakaś nowa wet. Teraz wybiorę się do innej przychodni, dużo dalej, ale i dużo lepszej.
niezapominajka pisze:Witam,
tu"domek" zalogowałam się w końcu, a że jestem teraz "w pracy" to podglądam. Na razie martwię się, że ona chora....i bije dzieciCo tam jeszcze porabia nasza Pyza, bo jej przyszła koleżanka tylko śpi dosłownie całymi dniami...
niezapominajka pisze:Cammi nie robiliśmy Psotce badań, ostatnio szpurając po miau i w ogóle przeglądając kocie strony wyczytałam właśnie o tych chorobach nerek, że niby powinno się badać pod tym kątem jak kicia skończy 8 lat. Nie wiedziałam o tym. Tym bardziej, że nie miałam wcześniej tak "starego'' kota. Dlatego zastanawiałam się nad tym jej spaniem, czy to normalne. Może po prostu się nudzi bo jak dzieciaki są w domu schodzi łaskawie do nas i patrzy, a jak jest cicho i jestem tylko ja to jakby kota nie było, nawet nie śpi w tym samym pokoju tylko idzie sobie do pokoju dzieciaków.
Od niedawna zdecydowałam się na pracę w domu i pracując brakuje mi troszkę tego, żeby jakieś stworzonko przyszło, zamruczało, zainteresowalo sięMam nadzieję, że Pyza sprawdzi się w tej roli, zatrudnię ją jako moją osobistą asystentkę
![]()
Imię Paczwork bardzo oryginalne, ale niestety nie do wymówienia dla sepleniącej 4-latki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Tundra i 220 gości