Zreperowany TeOdorek poszukuje kogoś, kto go pokocha. Sz-n

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro gru 22, 2010 12:13 Re: Zreperowany TeOdorek poszukuje kogoś, kto go pokocha. Sz-n

Kupilam dzisiaj prezent swiateczny Teosiowi ,polarowa poduche i polarowy kocyk .Chociaz tyle z okazji świąt :(

Dalam zdjecie na konkurs, przydaloby sie Odorkowi takie welniane legowisko-nagroda. Glosujcie pls: http://www.deitar.pl/Konkursy/Nadeslane_prace?p=618&k=2

kya

Od: Śro mar 14, 2007 17:09

Post » Śro gru 22, 2010 14:21 Re: Zreperowany TeOdorek poszukuje kogoś, kto go pokocha. Sz-n

Zagłosowałam :ok: :ok: :ok: :ok:
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Śro gru 22, 2010 15:26 Re: Zreperowany TeOdorek poszukuje kogoś, kto go pokocha. Sz-n

Teoś dziekuje :lol:

kya

Post » Śro gru 22, 2010 15:26 Re: Zreperowany TeOdorek poszukuje kogoś, kto go pokocha. Sz-n

ja też :mrgreen:
Mam alergie na "kocie anioły" !
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

agiis-s

Od: Pon sty 29, 2007 14:18

Post » Śro gru 22, 2010 18:22 Re: Zreperowany TeOdorek poszukuje kogoś, kto go pokocha. Sz-n

Cos mi sie wydaje ze Teos nie ma szans na legowisko , nie natrzaskam mu ponad 1000 glosow :cry:

kya

Post » Śro gru 22, 2010 21:48 Re: Zreperowany TeOdorek poszukuje kogoś, kto go pokocha. Sz-n

Poszedł głos ode mnie :)
Jestem kocurem ;) Obrazek

Obrazek Obrazek

anduk

Od: Pon kwi 26, 2010 2:39

Post » Czw gru 23, 2010 8:17 Re: Zreperowany TeOdorek poszukuje kogoś, kto go pokocha. Sz-n

Podnoszę Teodorka.
Wrzuciłam go również na bloga, może tam go ktoś wypatrzy. Klik

Pixia

Od: Wto paź 27, 2009 15:22

Post » Czw gru 23, 2010 12:47 Re: Zreperowany TeOdorek poszukuje kogoś, kto go pokocha. Sz-n

Wielkie dzieki Pixia :1luvu:

kya

Post » Czw gru 23, 2010 14:06 Re: Zreperowany TeOdorek poszukuje kogoś, kto go pokocha. Sz-n

kliknęłam
i będę o Teodorku czytaćObrazek

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Czw gru 23, 2010 17:28 Re: Zreperowany TeOdorek poszukuje kogoś, kto go pokocha. Sz-n

Byłam z przeswiateczna wizyta u Teosia. Z tej okazji dostal kocyk polarowy i polarowa poduche . Nie zastapi mu to czlowieka ,ale chociaz troszke moze cieplej w dupcie bedzie . Wyczesalam kociucha, moze nie tyle dla jego urody co zeby frajde mu zrobic ,bo lubi sie czasac . Smutne, ze swieta spedzi w piwnicy :( Tak bardzo bym chciala zeby w koncu ktos sie w nim zakochal .

kya

Post » Pt gru 24, 2010 23:04 Re: Zreperowany TeOdorek poszukuje kogoś, kto go pokocha. Sz-n

Podrzucę, może ktoś zobaczy uroczego Teodorka.

Pixia

Post » Pt gru 24, 2010 23:53 Re: Zreperowany TeOdorek poszukuje kogoś, kto go pokocha. Sz-n

Napisałam dla Teodorka nowe ogłoszenie, może teraz ktoś się odezwie:
Pewnego październikowego, kiedy dokarmiałam swoich podopiecznych zauważyłam dotąd nieznanego mi kocurka. Nigdy nie zapomnę jego przeszywającego na wylot spojrzenia. Chudy, poraniony, wycieńczony. Moje serce nie pozwoliło mi przejść obojętnie, wkrótce kocurek trafił do gabinetu weterynaryjnego. Przeszedł zabiegi, które pozwoliły mu dojść do dobrej kondycji. W chwili obecnej jego stan zdrowia jest bardzo dobry. Teodorek po zakończeniu leczenia miał powrócić na wolność. Ale stało się coś niesamowitego, okazało się, iż ta biało-czarna kulka bardzo lubi przebywać w towarzystwie człowieka. Ma on coś w sobie z baranka, potrafi trącać główką idealnie trafiając w dłonie opiekuna. Gdy ma tylko okazję z chęcią wchodzi na kolana i zaczyna mruczeć przeróżne melodie. Czyżby Teodor miał już kiedyś do czynienia z ludźmi? Bądź opcja ciepłego kąta i przyjaznego człowieka tak mu odpowiada, że nie zamierza już zmieniać swojego miejsca położenia? Jedno jest pewne, kocurek czeka na kochający dom. Teodorek to idealny kandydat na przyjaciela rodziny. Z chęcią dostosował się do zasad panujących w domu. Obecnie kocurek przebywa w miejscu gdzie nie ma ciągłego kontaktu z człowiekiem, a on tak tego pragnie…. Szukam dla tego wyjątkowego kota odpowiedzialnej rodziny, która zapewni mu bezpieczeństwo i ogrom miłości.

Pixia

Post » Sob gru 25, 2010 8:36 Re: Zreperowany TeOdorek poszukuje kogoś, kto go pokocha. Sz-n

Bardzo ladnie napisane ,ale troche mija sie z prawda ;)) Dzieki Pixia, ze pomagasz Teosiowi :lol:

kya

Post » Sob gru 25, 2010 8:50 Re: Zreperowany TeOdorek poszukuje kogoś, kto go pokocha. Sz-n

Gdzie się droga koleżanko mija z prawdą? :mrgreen: Poprawię. :roll:

Pixia

Post » Sob gru 25, 2010 10:02 Re: Zreperowany TeOdorek poszukuje kogoś, kto go pokocha. Sz-n

" Nigdy nie zapomnę jego przeszywającego na wylot spojrzenia" - on prawie na oczy nie widzial tak mial zalane ropą a co dopiero przeszywajacy wzrok:)))))

" W chwili obecnej jego stan zdrowia jest bardzo dobry" - jest w trakcie leczenia swierzba usznego;))) Poza tym ma zatkane kanaliki lzowe w jednym oku i tak juz zostanie na zawsze

" po zakończeniu leczenia miał powrócić na wolność." - od razu bylo wiadomo, ze nie moze wrocic na wolnosc bo na jedno oko prawdopodobnie niewiele widzi lub wcale. Pozawijane powieki uszkodzily oczko .

Mysle, ze ewentualny ,przyszly dom musi znac prawde, musi wiedziec na co sie decyduje . I to mnie wlasnie martwi , ze nie znajda sie amatorzy na niesterego przeciez a juz popsutego kotka :(

Ciotko, jak mijaja swieta Odorkowi? Dostal dodatkowa puszeczke?:))) Martwi mnie bo w swieta nikt nie pierze wiec pewnie zimno tam jak w psiarni:((

kya

[poprzednia][następna]