TytekWiecznyGilarz .TOLA MINIATURKA KOTA SZUKA DS.

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Nie gru 19, 2010 11:07 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 18.m.

Złożył. Nie wiadomo, kiedy przyślą router, bo miał być do 3 dni....więc de facto nie wiadomo, kiedy Dorotka odzyska net.

dorobella

Od: Wto sty 06, 2009 19:52

Post » Pon gru 20, 2010 17:18 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 18.m.

Mam prośbę, w związku z tym, ze nie mam jak skontaktować się z Dorcią czy mógłby mi ktoś podać na PW nr konta Dorci, bo są dla niej pieniążki z bazarków.
Ja mam tylko nr z kredyt banku a Dorcia chyba woli do MBANKU, bardzo proszę.
Obrazek
"Uchroń mnie przed wrogiem, który ma coś do zyskania, i przed przyjacielem, który ma coś do stracenia...'' T.S.Eliot'

zunia

Od: Śro lut 15, 2006 11:55

Post » Pon gru 20, 2010 18:07 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 18.m.

Może Marcelibu.... Moniko ?

Dorcia się na pewno ucieszy :) Biedna na miesiąc potrzebuje około 10 kg karmy :roll:

dorobella

Post » Wto gru 21, 2010 13:48 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 18.m.

kurczę mogłaby Dorcia miec już ten router czy tam co.... :?
Serniczek

Post » Wto gru 21, 2010 15:36 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 18.m.

Trzeba do niej dzwonić i na bieżąco się dowiadywać

dorobella

Post » Wto gru 21, 2010 15:42 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 18.m.

Bardzo to pusto bez Dorci.
Niech już ten router wstanie.

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Wto gru 21, 2010 19:41 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 18.m.

Dooooooooooooooooorcia ukradnij jakiś reuter i wracaj od nas :ok:
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

Post » Śro gru 22, 2010 10:03 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 18.m.

Dorciu czekamy na Ciebie i mocno tęsknimy.

Jakoś pusto na "Kotach" bez Tytkowego wątku.

novena

Od: Wto lis 28, 2006 22:42

Post » Śro gru 22, 2010 15:13 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 18.m.

W końcu jestem :dance: :dance2:
za bardzo chyba zżyta jestem z wami :oops: tak bardzo mi ws brakowało :oops: nie wiedziałam co mam z sobą zrobić :oops:
bałam się że nie zdążę nawet życzeń złożyć :oops:

:1luvu:

u mnie nic ,niby wszystko to samo ,niby.

wczoraj Bartek poszedł po kotkę od maluchów co niedawno miałam na tymczasie ,przytniósł ,postawił na kaltce schodowej .......uciekła. :|
całe szczęście wróciła do domu i zaraz znów po nią idzie tylko dam inny transporter.
z tego już nie nawieje.
Koteczka mieszka z menelami w mieszkaniu nie ogrzewanym ,bez prądu ,wody ,bez niczego :cry:
na 10 dni trafi do lecznicy ,potem musi wrócić. :cry:

wczoraj też odebrałam 3 psiaki ,wielkie podziękowanie dla dziewczyn z dogo które mi pomogły ,1 jest już w nowym domku ,jeden jeszcze na dt. a jeden na dt u mnie ,ale zaraz jedzie do ds.
Wczoraj dostałam 2 paczki.
muza_ jesteś :1luvu: wczoraj dostałam paczkę od ciebie ,ze wzruszenia nie mogłam głosu wydobyć ,dziękuje ci serdecznie za pamięć ,serce ,życzliwość ,za Mikołaja :1luvu:
Aniada drugą paczkę dostałam od ciebie :1luvu: ,efekt taki że szlam do pracy i płakałam ,i płakałam opowiadając koleżance i w końcu obie płakałyśmy .
Beata mówi że to co ja nieraz opowiadam to jak bajka ,więc niech ta bajka trwa i zapanuje na całym świcie :1luvu:
Kaja888 butki które dostałam od ciebie są rewelacyjne ,ciepłe i nie przemakają :1luvu:

Koci Mikołaju tobie również dziękuję z całego serca :1luvu:

brak mi słów ,nie zawsze wiem jak mam dziękować .
podźwignęłam się tylko dzięki wam :oops: dzięki wam jest mi lżej również na duszy.

Minęło 19 miesięcy od śmierci mojego męża ,mojego anioła stróżą. :cry:
Ostatni często wszyscy mi się śnili, jak by coś się miało wydarzyć,jak by przed czymś chcieli mnie ostrzec ..no i wydarzyło się .
Jeden z kolegów gada ,taki który przychodził od niedawna ,korzystał z Bartka siłowni ,Bartek go podkręcał tak pozytywnie ,zabrał ze słonia trąby 2 pierścionki i obrączkę ,wartość materialna niewielka ale sentymentalna ogromna.
Chłopak znikł i umilkł jego telefon ,jednak za rękę nie chwyciłam .

Co u nas jeszcze?

Gadzina odwołanie złożył ,dziękuję za wszystkie dobre rady ,wykorzystaliśmy je.

W pracy na Frontexie mam wolne do 2 .I.2011 ,zawsze płacili ,w tym roku nam nie zapłacą ,zła jestem ,bo to oszustwo ,ja nie muszę iść na wolne ,to ich wymysł ,a dla mnie to opłacony jakiś rachunek :evil:

a teraz chwalić mi się szybko czy wszystko przygotowane do świąt ? jakieś wyjazdy ? 8)

jak dobrze móc się wygadać ,jak dobrze być z wami. :D
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Śro gru 22, 2010 15:17 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 18.m.

Dorotka, jak miło znów zobaczyć twoje literki. :1luvu:
Tak się cieszę, że już jesteś.
„Jeżeli wolność cokolwiek znaczy, to jest to prawo mówienia ludziom tego, czego nie chcą słyszeć"

Stworze­nia zgro­madzo­ne na dworze pat­rzyły to na świ­nię, to na człowieka, znów na świ­nię i znów na człowieka, ale nie można już było roz­poznać, która twarz do ko­go należy. G.Orwell

beata68

Od: Pon lip 03, 2006 20:33

Post » Śro gru 22, 2010 15:28 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 18.m.

Dobrze, że jesteś Dorciu. Cieszę się, że paczka dotarła. Doprowadzenie Cię do płaczu absolutnie nie było naszym zamiarem :wink:
A bajkę pewnie pociągniemy dalej. :D

Trzymaj się ciepło.
Aniada

Post » Śro gru 22, 2010 15:43 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 18.m.

Witam - nie sądziłam, że nasza poczta tak sprawnie działa. Bałam się, że paczka przyjdzie po świętach.Miło Panią widzieć tzn. literki na ekranie monitora. Jeszcze raz najlepsze świątecznie ciepłe życzenia.Pozdrawiam Marta.
Obrazek

muza_51

Od: Pon paź 04, 2010 10:04

Post » Śro gru 22, 2010 16:02 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 18.m.

to niesamowite uczucie dostać paczkę ,zwłaszcza że nie spodziewałam się ,ech mówię wam to chwilami myslę że życie nie jest takie złe .
teraz już szykuje się do pracy ,muszę dziś wcześniej bo psiaka zawożę .
Obym wybrała ten najlepszy z możliwych.

Psiak jest fajny ,ma super uszy :lol: boi się rąk ,tz. bardzo lgnie do człowieka ,ale nie zna uczucia brania na ręce i boi się ,ale już wzięty wylizuje cały ryjek i wczepia się kurczowo byle tylko go nie postawić na podłogę.

beata68 ,jak mi miło :1luvu:

24 tez idę do pracy .
ale nic to .

Gadzina kupił piękną choinkę ,po prostu cudu jak namalowana.
zapach taki...............

buziaki lecę.
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Śro gru 22, 2010 16:09 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 18.m.

Nareszcie jesteś :)
Obrazek Obrazek Obrazek

Gutek

Od: Sob wrz 09, 2006 0:34

Post » Śro gru 22, 2010 16:12 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 18.m.

Przepraszam Dorotko, miałam czas wyjęty z życiorysu z różnych powodów. Jestem i doczytuję.
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

[poprzednia][następna]