W końcu jestem
za bardzo chyba zżyta jestem z wami

tak bardzo mi ws brakowało

nie wiedziałam co mam z sobą zrobić
bałam się że nie zdążę nawet życzeń złożyć
u mnie nic ,niby wszystko to samo ,niby.
wczoraj Bartek poszedł po kotkę od maluchów co niedawno miałam na tymczasie ,przytniósł ,postawił na kaltce schodowej .......uciekła.
całe szczęście wróciła do domu i zaraz znów po nią idzie tylko dam inny transporter.
z tego już nie nawieje.
Koteczka mieszka z menelami w mieszkaniu nie ogrzewanym ,bez prądu ,wody ,bez niczego
na 10 dni trafi do lecznicy ,potem musi wrócić.
wczoraj też odebrałam 3 psiaki ,wielkie podziękowanie dla dziewczyn z dogo które mi pomogły ,1 jest już w nowym domku ,jeden jeszcze na dt. a jeden na dt u mnie ,ale zaraz jedzie do ds.
Wczoraj dostałam 2 paczki.
muza_ jesteś

wczoraj dostałam paczkę od ciebie ,ze wzruszenia nie mogłam głosu wydobyć ,dziękuje ci serdecznie za pamięć ,serce ,życzliwość ,za Mikołaja
Aniada drugą paczkę dostałam od ciebie

,efekt taki że szlam do pracy i płakałam ,i płakałam opowiadając koleżance i w końcu obie płakałyśmy .
Beata mówi że to co ja nieraz opowiadam to jak bajka ,więc niech ta bajka trwa i zapanuje na całym świcie
Kaja888 butki które dostałam od ciebie są rewelacyjne ,ciepłe i nie przemakają
Koci Mikołaju tobie również dziękuję z całego serca
brak mi słów ,nie zawsze wiem jak mam dziękować .
podźwignęłam się tylko dzięki wam

dzięki wam jest mi lżej również na duszy.
Minęło 19 miesięcy od śmierci mojego męża ,mojego anioła stróżą.
Ostatni często wszyscy mi się śnili, jak by coś się miało wydarzyć,jak by przed czymś chcieli mnie ostrzec ..no i wydarzyło się .
Jeden z kolegów gada ,taki który przychodził od niedawna ,korzystał z Bartka siłowni ,Bartek go podkręcał tak pozytywnie ,zabrał ze słonia trąby 2 pierścionki i obrączkę ,wartość materialna niewielka ale sentymentalna ogromna.
Chłopak znikł i umilkł jego telefon ,jednak za rękę nie chwyciłam .
Co u nas jeszcze?
Gadzina odwołanie złożył ,dziękuję za wszystkie dobre rady ,wykorzystaliśmy je.
W pracy na Frontexie mam wolne do 2 .I.2011 ,zawsze płacili ,w tym roku nam nie zapłacą ,zła jestem ,bo to oszustwo ,ja nie muszę iść na wolne ,to ich wymysł ,a dla mnie to opłacony jakiś rachunek
a teraz chwalić mi się szybko czy wszystko przygotowane do świąt ? jakieś wyjazdy ?
jak dobrze móc się wygadać ,jak dobrze być z wami.