DO zamknięcia - KORABIEWICE

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro gru 22, 2010 8:36 Re: ZAMARZAJĄ a zbieraczka nie chce ich wydać :( Fotki kociat!

Nie ma pewności. Jest pewność, zę wejdzie na otwarte.

PcimOlki

Od: Nie wrz 16, 2007 14:12

Post » Śro gru 22, 2010 8:38 Re: ZAMARZAJĄ a zbieraczka nie chce ich wydać :( Fotki kociat!

PcimOlki pisze:Nie ma pewności. Jest pewność, zę wejdzie na otwarte.

Też zapytam: skąd?
Skąd obie te pewności?

magaaaa

Od: Pt paź 30, 2009 19:14

Post » Śro gru 22, 2010 8:44 Re: ZAMARZAJĄ a zbieraczka nie chce ich wydać :( Fotki kociat!

magaaaa pisze:
PcimOlki pisze:Nie ma pewności. Jest pewność, zę wejdzie na otwarte.

Też zapytam: skąd?
Skąd obie te pewności?

Przykro mi, ale tok rozumowania nie jest dla mnie zrozumiały. Jakie "obie"?

PcimOlki

Post » Śro gru 22, 2010 8:47 Re: ZAMARZAJĄ a zbieraczka nie chce ich wydać :( Fotki kociat!

Pewność pierwsza: wejdą na forum otwarte
Pewność druga (mniej pewna - dlaczego?): nie wejdą na forum zamknięte
Ostatnio edytowano Śro gru 22, 2010 8:57 przez magaaaa, łącznie edytowano 1 raz

magaaaa

Post » Śro gru 22, 2010 8:56 Re: ZAMARZAJĄ a zbieraczka nie chce ich wydać :( Fotki kociat!

Że wejdą na otwarte, prawdopodobieństwo jest tak wysokie, że należy zakładać pewność. Praktyka dowodzi, że tak się właśnie dzieje.
Nigdzie nie napisałem, że jest pewność, że nie wejdą na zamknięte, albo ktoś zaufany nie zmieni frontu pod jakimś kijem lub marchewką. Różnica w łatwości dostępu jest jednak oczywista przy założeniu, że dostęp mają jako tako zaufane osoby, a nie każdy kto zechce.

PcimOlki

Post » Śro gru 22, 2010 8:59 Re: ZAMARZAJĄ a zbieraczka nie chce ich wydać :( Fotki kociat!

Nie, no zapytam wprost, bo to bez szans:
jak chcesz weryfikować kto jest kim - np na forum zamkniętym?

Praktyka dowodzi, że tak się właśnie dzieje.

Konkretniej jakos?
Wskaz te osoby, które praktykują.
Ktoś napisal ze na fb tak jest i to jest już ta praktyka?

magaaaa

Post » Śro gru 22, 2010 9:06 Re: ZAMARZAJĄ a zbieraczka nie chce ich wydać :( Fotki kociat!

Przez rekomendacje osób zaufanych. Doskonale wiem, kto wypowiadający się w tym wątku jest godny 100% zufania. Te osoby mogą wprowadzać kolejne, najlepiej znane im osobiście.
Przykładowo: pixie, Jana, Zofia&Sasza, Tweety, NITKA/KARINKA - są to osoby, co do których nikt nie będzie miał cienia wątpliwości. (Przepraszam jeśli kogoś pominąłem - piszę z pamięci. Na pewno jest więcej.)

PcimOlki

Post » Śro gru 22, 2010 9:19 Re: ZAMARZAJĄ a zbieraczka nie chce ich wydać :( Fotki kociat!

Doskonale wiem, kto wypowiadający się w tym wątku jest godny 100% zufania.

Ja nie wiem, czy Ty jesteś.

Dobra, koniec wyglupów. Moglabym tak dalej, tylko po co?

magaaaa

Post » Śro gru 22, 2010 11:50 Re: ZAMARZAJĄ a zbieraczka nie chce ich wydać :( Fotki kociat!

magaaaa pisze:

Rany, ping pong jak na wnerwionych :wink: Można zawnioskować o zamknięte forum. Co tracimy? A z rzeczy miłych - będa nowe fotki kociąt z zamrażarki :D Już obrabiam.
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Śro gru 22, 2010 13:05 Re: ZAMARZAJĄ a zbieraczka nie chce ich wydać :( Fotki kociat!

Jak się okazuje, jednak są a przynajmniej były prowadzone jakieś działania w sprawie Korabiewic:
w październiku
mona132 pisze:Dziewczyny tak jak pisalam wczesniej zdjecia mialam w albumie na swoim facebooku tylko dla wtajemniczonych, Kogos poniosło i je puscił w obieg nie zdajac sobie sprawy ze moze spalic akcje , która jest prowadzona od wielu miesiecy . Jesli do wlascicielki dojdzie ze az tak dokumentowalam jej dzialalnosc nie wyprowadze stamtad zadnego psa, a polskie prawo wiemy jak dziala, zaraz jest zima i zanim zwierzeta zostaną jej odebrane pół schroniska padnie z powodu nieprzygotowania do zimy.
Uwierzcie, ze kilka osób bardzo mocno sie trudzi aby zebrac takie dowody i dopiero rozdmuchac sprawe aby zakonczyła sie ona pozbawieniem praw do opieki na jakimikolwiek zwierzetami. Jesli wlascieielka juz teraz pozna wszystko co na nia mamy przygotuje sie do rozprawy ( takich spraw wygrała kilkadziesiąt !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! obecnie tocza sie trzy sprawy w tym dwie z wolontariuszkami z empatii ) Kiedy nadejdzie wlasciwy czas dokladnie opowiem Wam co i jak i mam nadzieje wspólnie zrobimy z tego schronu prawdziwe schronienie dla zwierzat. Na razie alarmuje o nierozpowszechnianie tych inf. bo na dogo sa dwie bardzo przychylne wlascielce osoby, ktore donosza jej o wszystkim co tu robimy z psami ,które od niej wyciagamy i z tego powodu mam juz zakaz adopcji jesli nie ma wlasciela terenu. Nie wiedza jak wyglada sprawa mozna bardzo zaszkodzic wiec prosze uzbrojcie sie w cierpliwosc

http://www.dogomania.pl/threads/188803- ... st15592720
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Od: Czw paź 20, 2005 9:53

Post » Śro gru 22, 2010 13:40 Re: ZAMARZAJĄ a zbieraczka nie chce ich wydać :( Fotki kociat!

Wyglądamy coraz lepiej (tfu, tfu, przez lewe ramię!!!)
Obrazek
Ja chcę wyjść i bawić się z Dużą i wszystkimi ciociami i wujkami futrzastymi :cry:

Obrazek
Prrroszę podrrrap mnie za uszkiem!

Obrazek
Dusimy braciszka!

Obrazek
I z liścia go!

Obrazek
Oj, będzie riposta...
Obrazek

Zofia.Sasza

Post » Śro gru 22, 2010 13:43 Re: ZAMARZAJĄ a zbieraczka nie chce ich wydać :( Fotki kociat!

Zofia&Sasza pisze:
magaaaa pisze:

Rany, ping pong jak na wnerwionych :wink: Można zawnioskować o zamknięte forum. Co tracimy? A z rzeczy miłych - będa nowe fotki kociąt z zamrażarki :D Już obrabiam.

Nie Zosiu, nie ping i nie pong.
Zabawilam się w trolla. Niefajnie miec takiego w watku, wiem.
Ale ja wiem rowniez, kiedy przestać, co uczynilam.
I masz ten komfort, że więcej tak sie zabawiać nie bede.

magaaaa

Post » Śro gru 22, 2010 13:44 Re: ZAMARZAJĄ a zbieraczka nie chce ich wydać :( Fotki kociat!

Takie w Polsce są zwyczaje - kto zaczyna, ten dostaje :twisted:
Obrazek

Obrazek

Obrazek
Co? Ty też chcesz w ucho? :twisted:

Obrazek
Królewna troszkę zasmarkana.

Obrazek
Portret z języczkiem :wink:
Obrazek

Zofia.Sasza

Post » Śro gru 22, 2010 13:48 Re: ZAMARZAJĄ a zbieraczka nie chce ich wydać :( Fotki kociat!

Obrazek
Do kuwety z nim!

Obrazek
Urwę ci ogon!

Obrazek
A ja ci odgryzę!!!

Obrazek
Będą kłuli?

Obrazek
Pójdę sobie na wszelki wypadek...
Obrazek

Zofia.Sasza

Post » Śro gru 22, 2010 13:49 Re: ZAMARZAJĄ a zbieraczka nie chce ich wydać :( Fotki kociat!

Super sa te malce, jeszcze maja takie ogonki-antenki :kotek:

Agor-ia

Od: Czw lip 29, 2010 13:40

[poprzednia][następna]