Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
PcimOlki pisze:Nie ma pewności. Jest pewność, zę wejdzie na otwarte.
magaaaa pisze:PcimOlki pisze:Nie ma pewności. Jest pewność, zę wejdzie na otwarte.
Też zapytam: skąd?
Skąd obie te pewności?
Praktyka dowodzi, że tak się właśnie dzieje.
Doskonale wiem, kto wypowiadający się w tym wątku jest godny 100% zufania.
magaaaa pisze:Doskonale wiem, kto wypowiadający się w tym wątku jest godny 100% zufania.
Ja nie wiem, czy Ty jesteś.
Dobra, koniec wyglupów. Moglabym tak dalej, tylko po co?
mona132 pisze:Dziewczyny tak jak pisalam wczesniej zdjecia mialam w albumie na swoim facebooku tylko dla wtajemniczonych, Kogos poniosło i je puscił w obieg nie zdajac sobie sprawy ze moze spalic akcje , która jest prowadzona od wielu miesiecy . Jesli do wlascicielki dojdzie ze az tak dokumentowalam jej dzialalnosc nie wyprowadze stamtad zadnego psa, a polskie prawo wiemy jak dziala, zaraz jest zima i zanim zwierzeta zostaną jej odebrane pół schroniska padnie z powodu nieprzygotowania do zimy.
Uwierzcie, ze kilka osób bardzo mocno sie trudzi aby zebrac takie dowody i dopiero rozdmuchac sprawe aby zakonczyła sie ona pozbawieniem praw do opieki na jakimikolwiek zwierzetami. Jesli wlascieielka juz teraz pozna wszystko co na nia mamy przygotuje sie do rozprawy ( takich spraw wygrała kilkadziesiąt !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! obecnie tocza sie trzy sprawy w tym dwie z wolontariuszkami z empatii ) Kiedy nadejdzie wlasciwy czas dokladnie opowiem Wam co i jak i mam nadzieje wspólnie zrobimy z tego schronu prawdziwe schronienie dla zwierzat. Na razie alarmuje o nierozpowszechnianie tych inf. bo na dogo sa dwie bardzo przychylne wlascielce osoby, ktore donosza jej o wszystkim co tu robimy z psami ,które od niej wyciagamy i z tego powodu mam juz zakaz adopcji jesli nie ma wlasciela terenu. Nie wiedza jak wyglada sprawa mozna bardzo zaszkodzic wiec prosze uzbrojcie sie w cierpliwosc
Zofia&Sasza pisze:magaaaa pisze:Doskonale wiem, kto wypowiadający się w tym wątku jest godny 100% zufania.
Ja nie wiem, czy Ty jesteś.
Dobra, koniec wyglupów. Moglabym tak dalej, tylko po co?
Rany, ping pong jak na wnerwionychMożna zawnioskować o zamknięte forum. Co tracimy? A z rzeczy miłych - będa nowe fotki kociąt z zamrażarki
Już obrabiam.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510, Meteorolog1, MruczkiRządzą i 69 gości