Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Mrata pisze:Buraki to rodzeństwo tej rozkosznej burej kluski, co pojechała do Słupska ? Niepodobne, no zasadniczo tez bure... A jakie płcie ?
KaleidoStar pisze:Na chodnikach kosmos, wczoraj w pięknym stylu zjechałam prosto pod akurat ruszający samochód. Z boku jechałam, wpółleżąc. Na szczęście jak moje nogi znalazły się między przednimi a tylnymi kołami, facet już prawie stal, bo zauważył, że jadę. A szlam sobie tylko ostrożnie wąskim, wydeptanym szlakiem (na górze Monciaka, tuż przed tunelem tam..gdzie taki chodnik skośny do środka drogi jest)
KaleidoStar pisze:Poza tą sytuacją jeszcze też nie..nie licząc nauki jazdy na nartach
KaleidoStar pisze:Jak sobie kupię narty i buty jakieś najtańsze,to się wybierzemy na ŁysąDo zjeżdżania kijki niepotrzebne
seja pisze:Ostatnio coś nie zagląda do nas ciocia Szejbal, a cioci Blusik to już całe eony nie czytałam w naszym wątku...
Ostatnio to cicho, nikt nawet uśmiechniętej buźki nie wstawi...
Alienor pisze:Uuuu, też miałam takie ostre zawodniki - u mnie siedziały pod wannąUżywałam grubych rękawic zimowych z baraniego futra - one se gryzły a ja podawałam co trzeba
Użytkownicy przeglądający ten dział: alessandra, elmas i 121 gości