Edisia kochana kruszynka...(*)(*)(*)..4 lata bez Edisi...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto gru 21, 2010 23:24 Re: Chory mały Edison..Cuda,cuda ogłaszają: mamy DT!!!!!!!!!!!!!

Aleksandra59 - Ty już za nic nie przepraszaj.. :evil: Co się dzieje z Miłką i Totkiem :?: :?: :?:

Ja juz sie nie mogę doczekać zabrania Edisonka z tej cholernej klatki..
Czy on moze dostawać jakieś miesko np. wolowinkę? jak go można podtuczyć? Czy może być z innymi kotami, czy musi byc sam?

Przeslij mi do siebie prawdilowy email to Ci wyślę kotki :wink:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Wto gru 21, 2010 23:26 Re: Chory mały Edison..Cuda,cuda ogłaszają: mamy DT!!!!!!!!!!!!!

Marzenia11 pisze: Przeslij mi do siebie prawdilowy email to Ci wyślę kotki :wink:

Marzenia a jak się kotki @ wysyła - ja myślalam że mozna foki wysłać, list ale koty 8O
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Obrazek Obrazek ObrazekFranek, Tośka, Kredka i LusiObrazek
"Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde
Lalunia [*] zawsze w naszych sercach

EdytaB_a

Od: Śro gru 15, 2010 10:21

Post » Wto gru 21, 2010 23:27 Re: Chory mały Edison..Cuda,cuda ogłaszają: mamy DT!!!!!!!!!!!!!

EdytaB_a pisze:
Marzenia11 pisze: Przeslij mi do siebie prawdilowy email to Ci wyślę kotki :wink:

Marzenia a jak się kotki @ wysyła - ja myślalam że mozna foki wysłać, list ale koty 8O
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ma sie te swoje SPOSOBY :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Wto gru 21, 2010 23:40 Re: Chory mały Edison..Cuda,cuda ogłaszają: mamy DT!!!!!!!!!!!!!

Nieee,nie możemy go tam już więcej trzymać :evil: Za dużo tego cierpienia i cholernej samotności w tej klacie.
Właśnie z TŻ-em "zajarzyliśmy"że Julcia zostawiła wakujący gabinet pana domu(z kominkiem) :D,który TŻ przekazuje Edisonkowi we władanie, za drobne pozwolenie podrapania za uszkiem :ryk: :ryk: :ryk:
Może być jutro Obrazek :?: :?: :?: :!: :!: :!: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Ostatnio edytowano Wto gru 21, 2010 23:46 przez smarti, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Wto gru 21, 2010 23:42 Re: Chory mały Edison..Cuda,cuda ogłaszają: mamy DT!!!!!!!!!!!!!

smarti czy Ty żartujesz z tym jutrem?????

Marzenia11

Post » Wto gru 21, 2010 23:46 Re: Chory mały Edison..Cuda,cuda ogłaszają: mamy DT!!!!!!!!!!!!!

Marzenia11 pisze:Aleksandra59 - Ty już za nic nie przepraszaj.. :evil: Co się dzieje z Miłką i Totkiem :?: :?: :?:

Ja juz sie nie mogę doczekać zabrania Edisonka z tej cholernej klatki..
Czy on moze dostawać jakieś miesko np. wolowinkę? jak go można podtuczyć? Czy może być z innymi kotami, czy musi byc sam?

Przeslij mi do siebie prawdilowy email to Ci wyślę kotki :wink:

Ja przepraszałam za opóźnienie z dokończeniem relacji z wizyty u prof. Galantego - tzw. transportowej :wink: Bo jak wróciłam do domu to okazało się, że Miłka (mój DT) się nosowo zatkała - co oznacza wznowę kk :twisted: i podobne objawy ma mój kot pod szczególnym nadzorem, czyli Aluś

Marzenia - w lecznicy Edi był w klatce zawsze sam :? Nie wiem jak zareaguje na innego kota. Jednak miał bardzo dobre relacje z kotami siedzącymi w sąsiednich klatkach. Wiem, że lubił Miłkę i zaczepiał Totka :wink: Nigdy nie było sytuacji wymagającej dzielenia Edisona z innymi kotami ....

Przepraszam, ale padam na pysk - mamy jeszcze trochę czasu do chwili gdy Edi zmieni lecznicę na cudowne DT :1luvu: :1luvu: Możemy dogadać to troszku później :?:

Aleksandra59

Od: Czw lip 05, 2007 21:15

Post » Wto gru 21, 2010 23:48 Re: Chory mały Edison..Cuda,cuda ogłaszają: mamy DT!!!!!!!!!!!!!

Pewnie ze mozemy dogadac wszystko później tzn. jutro :mrgreen: Bardziej chodzilo mi o przeciwskazania lekarskie do połączenia z innymi kotami. Na początku na pewno Edisonek musi byc sam, aby dojśc do siebie i uwierzyć że jest juz w domu a nie w klatce w lecznicy..

Marzenia11

Post » Śro gru 22, 2010 0:00 Re: Chory mały Edison..Cuda,cuda ogłaszają: mamy DT!!!!!!!!!!!!!

Przecież wiesz...skoro już to uzgodniłyśmy...nie chcemy już Edisonkowi zabierać ani jednego dnia z nowego,mam nadzieję już tylko szczęśliwego życia. :D :kotek: :kotek:.Jutro jak najbardziej :!: :!: :!: tylko...+ kuweta :mrgreen: Bez kuwety nie biorę :mrgreen: Jak" elegancik" to dwie :ryk: :ryk: :ryk:
Jasne że będzie sam :ok: No wpadniemy czasem do niego z michą,ale zawsze wcześniej zapukamy :)
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Śro gru 22, 2010 0:04 Re: Chory mały Edison..Cuda,cuda ogłaszają: mamy DT!!!!!!!!!!!!!

Marzenia - przepraszam, ale mam pewne wątpliwości :( Jak możesz przy kocie z poderzeniem alergi pytać o podawanie mięska, żeby kota podtuczyć 8O 8O TY 8O o to pytasz 8O

Czegoś nie rozumiem :?

Aleksandra59

Od: Czw lip 05, 2007 21:15

Post » Śro gru 22, 2010 0:09 Re: Chory mały Edison..Cuda,cuda ogłaszają: mamy DT!!!!!!!!!!!!!

Aj no może jakieś FOPA popełniłam, ale myslałam, że skoro jest prawdopodobne, że to tło pyshiczne a nie faktyczna alergia to może można spróbować z mieskiem.. Ot tak pomysłałam, głupio pewnie, ale pomyslałam i juz. No dobrze - nie mozna, i już.

Czy przeczytałaś że smarti chce wziąc Edisonka już przed Świetami?? :D :D :D :D

Marzenia11

Post » Śro gru 22, 2010 0:12 Re: Chory mały Edison..Cuda,cuda ogłaszają: mamy DT!!!!!!!!!!!!!

o,przepraszam ale pytanie o mięsko jest moje.Zastanawiałam się jak można bidulę podtuczyć i aby nie był tylko na suchym przeciwalergicznym :?: :!: Jakie są inne żarełkomożliwości np.jakie mokre :? Wiecie coś na temat możliwości przeprowadzenia testów alergicznych u kicia?

smarti

Post » Śro gru 22, 2010 1:02 Re: Chory mały Edison..Cuda,cuda ogłaszają: mamy DT!!!!!!!!!!!!!

No to jak,Edisonku przyjeżdżasz :?:

smarti

Post » Śro gru 22, 2010 1:03 Re: Chory mały Edison..Cuda,cuda ogłaszają: mamy DT!!!!!!!!!!!!!

Jutro pewnie będzie trudno wszystko zorganizować, ale czwartek... :?: :?: :?: :ok: :ok: :ok:
Bedę rozmawiac z Aleksandra59 i dam Ci znać.
No i kuwetę muszę kupić, a nawet dwie :D :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Marzenia11

Post » Śro gru 22, 2010 1:18 Re: Chory mały Edison..Cuda,cuda ogłaszają: mamy DT!!!!!!!!!!!!!

Oczywiście termin dowolny :ok:.O zbędnej kuwecie to może z zasłyszenia :wink: :D .Czy ktoś wie gdzie jest fabryka kuwet :) :) .Bardziej jednak przydałaby się własna fabryka jedzonka :!: :!:

smarti

Post » Śro gru 22, 2010 15:36 Re: Chory mały Edison..Cuda,cuda ogłaszają: mamy DT!!!!!!!!!!!!!

widzę że zaległa cisza...
a czas leci...Edi w klatce siedzi..

czy ja się dowiem jak z tym Edisonkiem?
i czy mam go brać czy nie?
pokój po Julce,o którym sobie wczoraj przypomniał moj mąż stoi pusty-Edisonowi będzie w nim jak w raju bo to pokój leczenia depresji i skoro Julcia dała radę to i on da :ok: trochę chyba szkoda aby pokój stał pusty a Edi męczył się w klatce :roll:

Feliwaya to ja mam -u mnie wszystkie na początku "jadą na feliwayu"

wcale nie uważam kupna kropli bacha za wyrzucanie pieniędzy- jeśli łatwo się je podaje i jeśli mogą mu pomóc to dziwana mi się wydaje taka oszczędnosć-w końcu chodzi o jego samompoczucie no ,nie? a te krople to chyba nie jest droga sprawa?nie wiem...

I same piszecie że Edi jest jak szkielecik to czy dziwne jest pytanie "jak go utuczyć"
przecież to że kot jedzie na karmie antyalergicznej to nie jest żaden powód aby był wychudzony.
Są chyba jakieś pełnowartosciowe,pełnokaloryczne karmy antyalergiczne-pytam Was bo Wy macie z nim doświadczenie ,więc myślę że lepiej abym z niego skorzystała ,niż wymyślała sama..

smarti

[poprzednia][następna]