Timon i Simon[']... Timon i Łaciatek już u Prue:)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto gru 21, 2010 16:34 Re: Timon i Simon tragedia jednej nocy Simon odszedł [']........

Boże rycze i nie mogę w to uwierzyć :( Boże co teraz będzie :( Ja tu tak czekałam , tyle mu chciałam dać a to biedactwo odeszło tak nagle :(
Mam nadzieję że nie cierpiał...bardzo się martwię o Tymonka :( jak on to przeżyje? zawsze mieli siebie...
Ruru bardzo bardzo mi przykro, nie wiem co powiedzieć...prosze napisz jak Tymonek to znosi.

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

No własnie nie wiem co teraz z Tymonkiem :( Czy on będzie chciał być sam,czy trzeba będzie jakiegos koteczka dla niego?Czy taki podwójny stres zwiazany z Simonkiem i przeprowadzką mu nie zaszkodzi?Przepraszam ze pisze o tym wszystkim ale kotłuje mi sie w głowie teraz wszystko naraz...nawet mój TŻ poruszony gada jak najęty ...
Simonku [*]
TOBINIU[*]

Prue

Od: Śro lis 03, 2010 19:49

Post » Wto gru 21, 2010 16:53 Re: Timon i Simon tragedia jednej nocy Simon odszedł [']........

Nie mogę w to uwierzyć. To niemożliwe....

Simonku [*]
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Wto gru 21, 2010 17:01 Re: Timon i Simon tragedia jednej nocy Simon odszedł [']........

Wyrazy wspóczucia dla ruru i prue.
Simonku, śpij spokojnie.
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Terra50

Od: Nie sty 31, 2010 18:18

Post » Wto gru 21, 2010 17:17 Re: Timon i Simon tragedia jednej nocy Simon odszedł [']........

Prue nie mam pojęcia co teraz powinnaś zrobić...tzn.na pewno dać dom Tymonkowi i za jakiś czas dobrać mu koteczka a najlepiej koteczkę,ale czy powinnaś brać go już,jak najszybciej czy raczej pozwolić odbyc żałobę...może warto poradzić się zoopsychologa.
trudno w to wszystko uwierzyć..zupełnie nie tak miało być!

ruru,prue-jestem całym sercem z Wami i z biednym Tymonkiem,który będzie musiał poradzić sobie jakoś w swoim kocim serduszku z tą straszną stratą...on jest teraz najbiedniejszy...
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Wto gru 21, 2010 17:19 Re: Timon i Simon tragedia jednej nocy Simon odszedł [']........

Mam w nosie ten remont !!!!! Zrobię co będzie trzeba....
Simonku [*]
TOBINIU[*]

Prue

Od: Śro lis 03, 2010 19:49

Post » Wto gru 21, 2010 17:25 Re: Timon i Simon tragedia jednej nocy Simon odszedł [']........

nawet nie wiem, co napisać...
jestem w szoku..
nie wierzę...
to potwornie niesprawiedliwe...
to był taki cudowny, kochany kot...

Mam nadzieję, że tam gdzie teraz jest odnalazł swoją dawną Dużą i dwójkę małych przyjaciół...

Simonku [']...

to jakiś koszmar... nie mogę uwierzyć... :crying:

Tatianko... przytulam
Prue...
Karmel['] Taurus['] Miki [']Andzia [']
http://kotylion.pl/
https://www.facebook.com/kotylion.viva

Duszek686

Od: Sob kwi 25, 2009 22:42

Post » Wto gru 21, 2010 17:42 Re: Timon i Simon tragedia jednej nocy Simon odszedł [']........

Simonku :cry: :cry: :cry: :cry:
Obrazek

renatab

Od: Pt paź 08, 2010 19:58

Post » Wto gru 21, 2010 18:10 Re: Timon i Simon tragedia jednej nocy Simon odszedł [']........

Boże! jak mi strasznie, strasznie przykro!!!!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Simon! - przepiękny, dostojny kocie o magicznym spojrzeniu..... ['] ['] [']

joluka

Od: Nie gru 30, 2007 16:51

Post » Wto gru 21, 2010 18:15 Re: Timon i Simon tragedia jednej nocy Simon odszedł [']........

Ale że jak to :?: To nie tak miało być :!:
Simonku, śpij spokojnie (*) (*) (*)

Tat- są takie chwile, że nawet wyszczekany filolog nie wie, co powiedzieć. I to jest jedna z nich :( :( :( Przytulam.

Biedny teraz ten Timonek, z jego dotychczasowego życia nie zostało nic....
ObrazekObrazekObrazek

marija

Od: Czw gru 28, 2006 22:44

Post » Wto gru 21, 2010 18:28 Re: Timon i Simon tragedia jednej nocy Simon odszedł [']........

Tatianko, ogromnie wspolczuje. Nie zamartwiaj sie, Kochana.
Mialas inne plany dla kociaka, ale to Twoj dom byl domem Simonka. Mialas intuicje. Zdążyłaś.
Kociak nie chorowal, nie cierpial, mial dom -to najwazniejsze.
Timonek sobie poradzi, znajdziesz dla niego najlepsze rozwiazanie.
Trzymaj sie, Kochana.

Arcana

Od: Nie lip 17, 2005 13:59

Post » Wto gru 21, 2010 19:33 Re: Timon i Simon tragedia jednej nocy Simon odszedł [']........

Simonku kochany ['] wierzę że Twoi mali przyjaciele spoglądają teraz w Twoje niebieskie oczęta :crying:

Timonku walcz proszę kochany, tyle miłości jeszcze na ciebie czeka.....

Dziewczyny trzymajcie się, nie wiem co więcej napisać .... :cry:
ObrazekObrazekObrazek

ket

Od: Wto sty 17, 2006 10:26

Post » Wto gru 21, 2010 20:04 Re: Timon i Simon tragedia jednej nocy Simon odszedł [']........

nie mogę się z tym pogodzić :(
dlaczego one zawsze odchodzą gdy przed nimi rysuje się szczęśliwe życie? :(
Ruru po prostu przytulam Cię wirtualnie, bo żadne słowa nie pocieszą teraz.
Najważniejsze, że Simonek nie umarł w schroniskowym boksie.

Moje subiektywne zdanie jest takie co do Tymonka, że najlepiej zaadoptować go od razu z jakimś innym kotkiem. Łatwiej się przystosuje, bo dokocenia bywają trudne, a tak to dwa kotki będą odnajdywały się w nowym domu i później będą dla siebie wsparcie.
Prue, wiem że jesteś teraz zagubiona....trzymaj się Dziewczyno....

Tymonku, dobrze że są u Cioci ruru jeszcze inne kotki, może nie będziesz tak tęsknił...
Obrazek

magdaradek

Post » Wto gru 21, 2010 20:23 Re: Timon i Simon tragedia jednej nocy Simon odszedł [']........

Boże,one się tak kochały....brak słów.. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

chyba faktycznie najlepiej odrazu dobrać Timonkowi koteczka jak już będzie zmieniał domek na domek prue-może jest ktoś u ruru kogo Timonek lubi najbardziej..

Trzymajcie się Dziewczyny...
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Wto gru 21, 2010 20:26 Re: Timon i Simon tragedia jednej nocy Simon odszedł [']........

Timonek to jedyny teraz tymczas u ruru.
Na spokojnie, coś się wymyśli. Dziś tak ciężko.....
Obrazek

magdaradek

[poprzednia][następna]