Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
ciekawa.swiata pisze:no normalnie Morelaaaaa, nie pogadasz![]()
toż jej Dwór szykują prawdziwy! Księżniczka złotowłosa...
Szalony Kot pisze:W końcu w ogłoszeniach było napisane, że szuka Morelowego Dworu :>
To ja pościągam ogłoszenia, ale część musisz zdjąć Ty - najczęściej opcja "usuń" jest w tych linkach aktywacyjnych, które przyszły.
Chyba, ze wolisz, żebym zmieniła je na Owce - ale to będzie chyba więcej roboty jeszcze...
I naprawdę fajny Dwór się dziewczynie trafił
Neigh pisze:ciekawa.swiata pisze:no normalnie Morelaaaaa, nie pogadasz![]()
I TAK MA BYĆ! W końcu to Morela![]()
A poważniej - i tak powinno być w każdym przypadku. I nic nie poradzę, ze w każdym dokładnie tego oczekuję. Dlatego większość telefonów mi nie pasi......Tak mam i raczej się nie zamierzam zmieniać.
seidhee pisze:Neigh pisze:ciekawa.swiata pisze:no normalnie Morelaaaaa, nie pogadasz![]()
I TAK MA BYĆ! W końcu to Morela![]()
A poważniej - i tak powinno być w każdym przypadku. I nic nie poradzę, ze w każdym dokładnie tego oczekuję. Dlatego większość telefonów mi nie pasi......Tak mam i raczej się nie zamierzam zmieniać.
Ależ ja Ci zazdroszczę takiego domku dla Moreli... Niestety na razie po moją Pacynkę zgłaszają tylko tacy typu "czy aktualne a jeśli tak to gdzie mam po tego kota przyjechać a najlepiej niech go pani przywiezie".
Heh, pamiętam, jaki zachwyt wywołałam w DT z którego mam moją pierwszą kotkę, jak przyjechaliśmy po nią z transporterem w ocieplaczu. Zdziwiłam się, jak mi powiedziano, że to nie jest takie oczywiste. Teraz już sama wiem, że nie jest
Neigh pisze:A no właśnie a'propos nie wiecie gdzie mozna kupic takie fajne ocieplacze na transporter? Na suwak..........super.....widziałam na kimś, ale mijałyśmy sie w drzwiach u weta i nie zdążyłam spytać.
Potrzebuję dla tego zajoba.....z chorym pęcherzem. Znaczy o Gerardzie piszę.......Dziś mam ochotę wyłącznie go klejem nasmarować i sreberkiem potraktować......Dlaczego? A to sobie u niego poczytajcie -
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości