PAKT CZAROWNIC XX

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon gru 20, 2010 23:31 Re: PAKT CZAROWNIC XX

Ale nie wiesz żem w Bielsku rodzona i wychowana :mrgreen:
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Pon gru 20, 2010 23:32 Re: PAKT CZAROWNIC XX

Dzięki Majencjo , tak tez uczynię. A czy wspominałam, że Twoja napojowa kuracja działa ? Jak mię niemoc łamie wypijam zgodnie z zaleconą rcepturą ok. litra :mrgreen: i niech sie wszystkie kawy schowają , działa - normalnie daje kopa.

BUSIO - a ikonka dzie ? Bez ikonki tos Ty żadna czarownica :mrgreen:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Pon gru 20, 2010 23:33 Re: PAKT CZAROWNIC XX

8O Tego to się nie spodziewałam,siostro :ok: :ryk: :ok:

BUSIO

Od: Śro cze 30, 2010 22:53

Post » Pon gru 20, 2010 23:36 Re: PAKT CZAROWNIC XX

Aaaaaaaa widzisz tom Cie zaskoczyła :mrgreen:
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Pon gru 20, 2010 23:36 Re: PAKT CZAROWNIC XX

Ale ze mnie gapa :oops: zaraz się poprawię,znaczy się, jak dojdę, jak mam to zrobić :?

BUSIO

Post » Pon gru 20, 2010 23:39 Re: PAKT CZAROWNIC XX

Mam,mam !!! Teraz już jestem prawdziwa Czarownicą

BUSIO

Post » Pon gru 20, 2010 23:41 Re: PAKT CZAROWNIC XX

Jesteś :piwa:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Pon gru 20, 2010 23:42 Re: PAKT CZAROWNIC XX

Jak byłam w podstawówce to miałam taką książkę "Jak połknęłam żabę" wspominki z dzieciństwa jednej pani bielszczanki. Pamiętam, że bardzo się śmiałam przy tej książce i czytałam ją wiele razy.
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Pon gru 20, 2010 23:47 Re: PAKT CZAROWNIC XX

Niestety nie kojarzę takiej książki,ale kiedyś wpadł mi w ręce horror napisany przez bielszczanina.

BUSIO

Post » Wto gru 21, 2010 0:08 Re: PAKT CZAROWNIC XX

kotkodoroty, ja dzis dostalam paczke z poczty polskiej... moja Pippi (tzn nie moja ino fundacyjna) ma wirtualna mamusie, bardzo mila studentke z Lodzi - i przyslala dla Pippi paczuszke z przysmakami na swieta :) W paczuszce kabanosiki, dwie puszeczki gourmeta, dla psa gryzak a dla nas piekny piernik w ksztalcie choinki :) jakie to mile! :1luvu:

jutro przyjezdza do nas dostawa wegla bladym switem przed chwila skonczylismy porzadkowac "kotlownie", troche to trwalo... trzymajcie kciuki zeby poszlo szybko i zebym zdazyla do pracy dojechac.

dzis bylismy na koncercie mojej siostry - studiuje (oprocz kulturoznawstwa) w szkole spiew jazzowy. pieknie spiewala "Szara Kolede", wygladala bardzo kobieco i tak na luzie. no powiem Wam Siostry drogie, ze jak nabrala powietrza w pluca, to power poszedl ze hej :) Suuuper, ona potrafi glosem malowac pejzaze choc jeszcze sie musi troche rozkrecic - bedzie z niej Ktos :)
bylismy na tym wystepie z taka nasza kochana ciocia, przyjaciolka mamy, bylo bardzo fajnie, rozmawialysmy o starych meblach z dusza i nie tylko :) a potem przespacerowalismy sie z TZem po okolicach Rynku. wszystkie ulice przepieknie oswietlone, kazda w inny desen, na Rynku tez dekoracje swietlne, kramy swiateczne i choinki... tylko denerwuja te durne reklamy pseudoswiateczne w radio :evil: jak jeszcze raz uslysze kretyna udajacego Mikolaja zachecajacego do wziecia pozyczki to zaczne gryzc.

poniewaz Glus usiadl mi tylkiem na laptopie uznaje ze pora isc spac. jutro pracowity dzien: po pracy jade z praniem do kolezanki (wysuszy nam duze pranie w suszarni), przed praca akcja wegiel, potem szybki prysznic, po praniu pedem do tesco bo musze kupic jeszcze pare rzeczy na swieta i... do sprzatania kuchni. TZ ma odmrozic lodowke i zajac sie szafka, ja zostawiam sobie okno i dokonczenie szafek ktore zaczelam tydzien temu. No i trzeba zaczac pomalu gotowac... Wyjac wszystkie ozdoby i zaczac pomalu dekorowac mieszkanie. Choinka juz wyjeta, stoi na stoliku w pokoju obok na razie koty srednio zainteresowane - ale ale, jak znam zycie bombki beda ciekawsze niz lyse drzewko...

dobranoc wszystkim Wam!!
tadam tadam tadam
:)
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Wto gru 21, 2010 0:15 Re: PAKT CZAROWNIC XX

To i ja życzę Siostrom dobrej nocki :spin2:

BUSIO

Post » Wto gru 21, 2010 1:02 Re: PAKT CZAROWNIC XX

Pozdrawiam znad rozliczeń VATu i życzę też spokojnej nocki...bo ja to jeszcze troszkę posiedzę...

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Wto gru 21, 2010 9:35 Re: PAKT CZAROWNIC XX

Ech

Weny brak

Więc przycupnę w kąciku .

Witajcie czarowne.......
IT'S OVER

Etiopia

Od: Pt gru 09, 2005 11:26

Post » Wto gru 21, 2010 10:05 Re: PAKT CZAROWNIC XX

Asia_Siunia, jeszcze tylko dwie, moze trzy wizyty w urzędzie skarbowym i będzie skończone :twisted: :lol: Chyba, że u Was (w Toruniu zapewne :wink: ) inne zasady są :ok:

Zaczynamy szukać mieszkania... Nie najlepszy na to czas, ale zdrowie psychiczne jest ważniejsze... zrobiłam sobie niedawno kilka testów na różnych stronkach psychologicznych (wiem, że to mało wiarygodne, ale moje odpowiedzi dały mi sporo do myślenia). Wyszło mi, że powinnam się pilnie skontaktować ze specjalistą, bo mam ciężką depresję... Moim zdaniem jeszcze tak źle nie jest, ale jestem na dobrej drodze :roll: Jeśli wiecie lub dowiecie się, że ktoś chce wynająć mieszkanie w Bydgoszczy proszę o informację!

mmk

Od: Sob lis 28, 2009 22:42

Post » Wto gru 21, 2010 10:24 Re: PAKT CZAROWNIC XX

Ło matko z córką ale jestem bogata mam całe 12 złotych na koncie.......
IT'S OVER

Etiopia

Od: Pt gru 09, 2005 11:26

[poprzednia][następna]