Leoncjo - zdecydowanie za dużo jak na jednego kota! Sch Łódź

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro gru 15, 2010 0:22 Re: Leoncjo - zdecydowanie za dużo jak na jednego kota! Sch Łódź

Anna Kubica pisze:Leoncjo na święta miałeś siedzieć już pod swoją choinką, więc zbieraj się powoli :D :D :D
Niech Twój śliczny czarny nosek odbija się w kolorowych bąbkach :wink:

Też tak myślę :) :1luvu: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Śro gru 15, 2010 13:20 Re: Leoncjo - zdecydowanie za dużo jak na jednego kota! Sch Łódź

Leosiu :( :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: Jestem zakochana w tym kocie :(
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

Post » Śro gru 15, 2010 15:11 Re: Leoncjo - zdecydowanie za dużo jak na jednego kota! Sch Łódź

Pięknie 8O a co na to Twój TŻ :wink:
Anna Kubica

Post » Śro gru 15, 2010 15:28 Re: Leoncjo - zdecydowanie za dużo jak na jednego kota! Sch Łódź

:ryk: Przyjął to z godnością :mrgreen: 8)
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Post » Śro gru 15, 2010 16:02 Re: Leoncjo - zdecydowanie za dużo jak na jednego kota! Sch Łódź

Catnaperka pisze:Leoncja chyba porwę ze schronu w weekend 8) I zrobimy sobie małą podróż do pewnego DT... 8)

czyżby????? :1luvu: - byłoby cudownie!!! trzymam :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

joluka

Od: Nie gru 30, 2007 16:51

Post » Pt gru 17, 2010 13:46 Re: Leoncjo - zdecydowanie za dużo jak na jednego kota! Sch Łódź

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Post » Pt gru 17, 2010 15:13 Re: Leoncjo - zdecydowanie za dużo jak na jednego kota! Sch Łódź

Czy Leoś już spakowany :?: :?: :?: Jedzie w ten weekend do zrzucać bąbki z choinki :mrgreen:
Anna Kubica

Post » Nie gru 19, 2010 19:18 Re: Leoncjo - zdecydowanie za dużo jak na jednego kota! Sch Łódź

No to Leoncjo dzisiaj trafił do domku Anahit :1luvu: Ze mną podróżował do Częstochowy a stamtąd z Anią Kubicą na miejsce :)
Całą drogę był bardzo podekscytowany, miaukał na cały regulator 8) potem odpoczywał :) W domku u Anahit wyszedł zaciekawiony ale zaraz potem się schował. Za dużo przeżyć jak na jeden dzień :) Leoncjo miał tez katar więc domek na pewno dobrze mu zrobi! No ale więcej pewnie powie sama Anetka :1luvu:
Kochany Leoncjio :1luvu: Kochana Ania :1luvu: Kochana Anetka :1luvu:
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Post » Nie gru 19, 2010 20:26 Re: Leoncjo - zdecydowanie za dużo jak na jednego kota! Sch Łódź

I do Leoncjo uśmiechnęło się szczęście przed świętami, wspaniale :)

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Nie gru 19, 2010 21:14 Re: Leoncjo - zdecydowanie za dużo jak na jednego kota! Sch Łódź

Kochana Catnaperka :1luvu: i Jej TŻ, tak dużo robią dla kociaczków
Anna Kubica

Post » Nie gru 19, 2010 21:23 Re: Leoncjo - zdecydowanie za dużo jak na jednego kota! Sch Łódź

wspaniałe wiadomości!!!!! wszyscy jesteście przekochani!!!! :1luvu:

Leoncjo - szybkiego dojścia do pełnej formy i znalezienia równie cudownego DS!!!!!! :ok: :ok: :ok: :ok:

joluka

Od: Nie gru 30, 2007 16:51

Post » Nie gru 19, 2010 21:47 Re: Leoncjo - zdecydowanie za dużo jak na jednego kota! Sch Łódź

:flowerkitty: :dance2: :dance2: :dance: :dance2: :dance2: :flowerkitty:
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Post » Pon gru 20, 2010 16:38 Re: Leoncjo - zdecydowanie za dużo jak na jednego kota! Sch Łódź

Prośba - czy można sprawdzić, czy Justyn ma jakiś dziwny wyrostek na kości łopatki?

zgłosili się ludzie, którym zginął kot i był podobny do Justyna.
"Po operacji kot był pełnosprawny. Można był namacać wyrostek pręta na kości łopatki, przez która był wsadzony podczas operacji.
Kot nam zaginął właśnie w lipcu przed wyjazdem na urlop"

Sis

Od: Pon paź 08, 2007 13:03

Post » Pon gru 20, 2010 20:42 Re: Leoncjo - zdecydowanie za dużo jak na jednego kota! Sch Łódź

O kurcze 8O

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Pon gru 20, 2010 22:58 Re: Leoncjo - zdecydowanie za dużo jak na jednego kota! Sch Łódź

Witam wszystkich!
Przede wszystkim baaardzoo dziękuję Catnaperce i Ani Kubicy za transport kiciastych do mnie :1luvu: Leoncjo i szylkretka Nina (Mila?) grzeją dupki u mnie od wczoraj, mniej więcej od 17. Od razu wyjaśniam, ze jednemu z kotów od razu oferowałam ds, obecnie ta opcja przechyla się ku decyzji, ze obydwa pozostaną na stałe 8) Zdecyduje niestety ekonomia, czyli rzeczywistość odpowie, czy moje stado powiększone o dwie sztuki nadal jest miejscem, w którym nie martwimy się że zabraknie np. na leczenie czy karmę. Bo serce już zdecydowało: To moje koty :1luvu:
Leoncjo po przyjeździe wyszedł odważniak jako pierwszy i zaczął wszystko zwiedzać. Po jakimś czasie chyba zorientował się, ze miejsce jakieś inne od tego, które do tej pory znał i... zaczęła się zabawa w chowanego... Z pięć razy wyciągałam go z kryjówki jaką urządził sobie na niewykończonych jeszcze wewnętrznych schodach do piwnicy (Leoncjo to w ogóle specjalista od kryjówek i nie tylko - "roboczo" nazywam go Leonem Zawodowcem :lol: ) Potem było wiszenie na wystającym pod sufitem pustaku w górnym holu. Następnie już w kocim pokoju czmychnął w najciaśniejszy i najciemniejszy kąt za biurkiem - z obawą go stamtąd wyciągałam, bo lokum wymościł sobie na kablach (oczywiście kable przed wyciąganiem przystojniaka poodłączałam z prądu i jak się okazało dobrze zrobiłam, bo kiciasty kurczowo się ich chwytał pazurkami, kiedy moja niecna dłoń walczyła, by go stamtąd wydobyć) Kurcze...mam telefon, lecę odebrać i wracam... c.d. nastąpi...

anahit

Od: Pt lis 12, 2010 17:15

[poprzednia][następna]