cz I Kocia Przystań -SZUKAMY DOMU NA CITO DLA SAJMON-a

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie gru 19, 2010 21:15 Re: --->KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC<--- pomoc i wsparcie potrzebne

bubor pisze:Wszystkiego naj naj Mikusiu :balony: :balony: :balony: , :piwa: obalony ? 8)

Dziękuje Pawełku - dziękuję :mrgreen:
:piwa:
MIKUŚ

Post » Nie gru 19, 2010 21:19 Re: --->KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC<--- pomoc i wsparcie potrzebne

MIKUŚ pisze:
bubor pisze:Wszystkiego naj naj Mikusiu :balony: :balony: :balony: , :piwa: obalony ? 8)

Dziękuje Pawełku - dziękuję :mrgreen:
:piwa:

Proszę wygłaskać Sofisię i Aleksandra w moim imieniu 8)

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Nie gru 19, 2010 22:14 Re: --->KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC<--- pomoc i wsparcie potrzebne

RudyiSrebrnyKot pisze:Mam pytanko:
wezmę się za benerek, ale chciałabym, aby jakoś on nawiązywał graficznie do reszty oprawy graficznej Kociej Przystani :D.
W związku z tym: czy są dostępne jakieś elementy graficzne, które na banerku powinny się znaleźć koniecznie? Np. LOGO?
Czy jest ustalona jakaś czcionka obowiązująca w nazwie (np. na WWW powstającej?)?
Czy są ustalone preferowane dla Kociej Przystani kolory?

Czy jest jakiś Kot - "maskotka" odpowiedni dla Kociej Przystani?

No i ewentualnie: kto jest odpowiedzialny, za projekt graficzny strony www? :D - jak bym chciała z tą osobą uściślić?

Można oczywiście zrobić banerek tymczasowy, ale wtedy robię go... no... tak "na szybko"? Ok?

:)...

Poza tym gratuluję! I trzymam kciuki!!!

edit: i tak zrobię taki "na szybko", coby do wątku już kierował :)

edit: tymczasowy banerek:
Obrazek
Kod: Zaznacz cały
[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=121543&start=0][img]http://miau_miau2010.republika.pl/przystan.gif[/img][/url]

Logo jest mojego autorstwa zresztą, nie chwaląc się :mrgreen:
oczywiście do dopracowania, bo nie jestem grafikiem ale jakiś tam maleńki talent do rysunku mam :ok:
Sprawę mini plakatów już załatwiłam z pewna firmą, odpłatnie ale ze zniżką,
czekam tylko aż oficjalnie lokal będzie NASZ!
Bo na razie dzwonił do mnie tylko kumpel z lokali i obwieścił wspaniałą nowinę ale nikt z jego pracowników nie kontaktował się jeszcze z nami :(
A stronę www to MIKUŚ ma sklecić 8)
kolory... hmmm... ciągle do dogadania.

Tak czy inaczej BARDZO dziękujemy za oferowaną pomocy :cat3:
Obrazek+Obrazek+Obrazek+Obrazek
Festi,Tami, Julek, Pani Tiszka.

Cookie1706

Od: Czw gru 16, 2010 19:37

Post » Nie gru 19, 2010 22:30 Re: --->KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC<--- pomoc i wsparcie potrzebne

DAROWIZNA:
+ 100 zł dziewczyny z psychiatrii
+ 85zł cookie1706
+ 25 zł p. Ewa / nauczycielka/
+ 64,10 zł ANONIM :))
+ 200 zł Państwo Zajchowscy

DZIĘKUJEMY WSZYSTKIM :dance: :dance2:

Również kupującym na bazarku :1luvu:

Cookie1706

Post » Pon gru 20, 2010 9:34 Re: --->KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC<--- pomoc i wsparcie potrzebne

Witamy wszystkich gorąco :P
MIKUŚ

Post » Pon gru 20, 2010 11:19 Re: --->KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC<--- pomoc i wsparcie potrzebne

Przycupnę cichutko i potrzymam kciuki za powodzenie :ok: :ok: :ok:
Jeśli uda mi się zgromadzić jakieś przydatne Wam rzeczy, to się odezwę.
Mam tylko pytanie, czy jakieś duże ręczniki frotowe, miseczki i ewentualnie koszyczki na legowiska są Wam potrzebne już teraz czy dopiero po remoncie?
Trufla, Lili i Imbir
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Beasia

Od: Pt maja 22, 2009 12:05

Post » Pon gru 20, 2010 19:36 Re: --->KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC<--- pomoc i wsparcie potrzebne

Gigantyczne kciuki za to wieeelkie przedsięwzięcie trzymamy :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Gaja - ['] -09.06.2010 | Miya - ['] -05.05.2012 | Krzywy - ['] - 30.09.2012 | Niania - ['] - 19.01.2013 | Thaja - ['] - 04.02.2013 | Gaspar - ['] - 18.07.2013 | Kora - ['] - 21.06.2014
Obrazek Obrazek

Korciaczki

Od: Sob lip 26, 2008 19:52

Post » Pon gru 20, 2010 19:44 Re: --->KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC<--- pomoc i wsparcie potrzebne

Beasia pisze:Przycupnę cichutko i potrzymam kciuki za powodzenie :ok: :ok: :ok:
Mam tylko pytanie, czy jakieś duże ręczniki frotowe, miseczki i ewentualnie koszyczki na legowiska są Wam potrzebne już teraz czy dopiero po remoncie?

Witamy serdecznie :kotek:
BARDZO chętnie wszystko przyjmiemy, tylko gdyby nie było to dla Ciebie problemem dopiero po
remoncie :wink:
Raz jeszcze WIELKIE dzięki za okazane serduszko :1luvu:

Cookie1706

Post » Pon gru 20, 2010 19:46 Re: --->KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC<--- pomoc i wsparcie potrzebne

Korciaczki pisze:Gigantyczne kciuki za to wieeelkie przedsięwzięcie trzymamy :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Dziękujemy serdecznie KOCIACZKI :1luvu:

Wasze wsparcie jest dla Nas bardzo ważne :mrgreen:

Cookie1706

Post » Pon gru 20, 2010 19:53 Re: --->KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC<--- pomoc i wsparcie potrzebne

ufff...

Dzisiaj widziałam się z Tomkiem, on i jego kolega dopracują Nasze logo i zaprojektują ulotki z tego bałaganu pomysłów które im podsunęłam :mrgreen:

W środę naprawiamy drzwi i dach na kociarni i sprzątamy w środku :ok:

Potem czeka Nas generalny remont pomieszczenia i ruszamy z koksem :dance: :dance2:

Cookie1706

Post » Pon gru 20, 2010 19:57 Re: --->KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC<--- pomoc i wsparcie potrzebne

A MIKUŚ jutro wyrusza podpisywać umowę na najem lokalu :piwa:

potem prąd, światło i w\w remont generalny i cała na przód :ryk:

:catmilk:

Cookie1706

Post » Pon gru 20, 2010 20:09 Re: --->KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC<--- pomoc i wsparcie potrzebne

:ok: :ok: :ok:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Pon gru 20, 2010 20:55 Re: --->KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC<--- pomoc i wsparcie potrzebne

Cookie1706 pisze:
Beasia pisze:Przycupnę cichutko i potrzymam kciuki za powodzenie :ok: :ok: :ok:

Witamy serdecznie :kotek:
BARDZO chętnie wszystko przyjmiemy, tylko gdyby nie było to dla Ciebie problemem dopiero po
remoncie :wink:
Raz jeszcze WIELKIE dzięki za okazane serduszko :1luvu:

Żaden problem, będziemy z koleżanką gromadzić rzeczy i podrzucimy Wam w dogodnym dla Was momencie :) :ok:
Trufla, Lili i Imbir
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Beasia

Od: Pt maja 22, 2009 12:05

Post » Pon gru 20, 2010 21:12 Re: --->KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC<--- pomoc i wsparcie potrzebne

Kleo podrzuciła do mnie ręczniki papierowe i mydło dla Was.Kasia ma worek podkładów do boksów.Jak lokal będzie gotowy dajcie znać porzerzucę dary :)

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Pon gru 20, 2010 22:50 Re: --->KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC<--- pomoc i wsparcie potrzebne

Super Kochani - tylko z Wasza pomocą damy radę. :lol:
Tak jak Marlen pisała jutro kolejny wielki dzień :ok:
MIKUŚ

[poprzednia][następna]