bubor pisze:Wszystkiego naj naj Mikusiu![]()
![]()
,
obalony ?
Dziękuje Pawełku - dziękuję

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MIKUŚ pisze:bubor pisze:Wszystkiego naj naj Mikusiu![]()
![]()
,
obalony ?
Dziękuje Pawełku - dziękuję![]()
RudyiSrebrnyKot pisze:Mam pytanko:
wezmę się za benerek, ale chciałabym, aby jakoś on nawiązywał graficznie do reszty oprawy graficznej Kociej Przystani.
W związku z tym: czy są dostępne jakieś elementy graficzne, które na banerku powinny się znaleźć koniecznie? Np. LOGO?
Czy jest ustalona jakaś czcionka obowiązująca w nazwie (np. na WWW powstającej?)?
Czy są ustalone preferowane dla Kociej Przystani kolory?
Czy jest jakiś Kot - "maskotka" odpowiedni dla Kociej Przystani?
No i ewentualnie: kto jest odpowiedzialny, za projekt graficzny strony www?- jak bym chciała z tą osobą uściślić?
Można oczywiście zrobić banerek tymczasowy, ale wtedy robię go... no... tak "na szybko"? Ok?...
Poza tym gratuluję! I trzymam kciuki!!!
edit: i tak zrobię taki "na szybko", coby do wątku już kierował
edit: tymczasowy banerek:
- Kod: Zaznacz cały
[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=121543&start=0][img]http://miau_miau2010.republika.pl/przystan.gif[/img][/url]
Beasia pisze:Przycupnę cichutko i potrzymam kciuki za powodzenie![]()
![]()
![]()
Jeśli uda mi się zgromadzić jakieś przydatne Wam rzeczy, to się odezwę.
Mam tylko pytanie, czy jakieś duże ręczniki frotowe, miseczki i ewentualnie koszyczki na legowiska są Wam potrzebne już teraz czy dopiero po remoncie?
Korciaczki pisze:Gigantyczne kciuki za to wieeelkie przedsięwzięcie trzymamy![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Cookie1706 pisze:Beasia pisze:Przycupnę cichutko i potrzymam kciuki za powodzenie![]()
![]()
![]()
Jeśli uda mi się zgromadzić jakieś przydatne Wam rzeczy, to się odezwę.
Mam tylko pytanie, czy jakieś duże ręczniki frotowe, miseczki i ewentualnie koszyczki na legowiska są Wam potrzebne już teraz czy dopiero po remoncie?
Witamy serdecznie![]()
BARDZO chętnie wszystko przyjmiemy, tylko gdyby nie było to dla Ciebie problemem dopiero po
remoncie![]()
Raz jeszcze WIELKIE dzięki za okazane serduszko
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot] i 763 gości