K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon gru 20, 2010 15:45 Re: K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

Tweety pisze:
Tosza pisze:Słuchajcie, a może faktycznie zamówienie przyszło niepełne? Liczył ktos te worki, jak przyjechały?

Robert je ściągał z TIR-a na Armii Krajowej osobiście a potem przeładowywał z naszego auta na Chocimską. Gdyby było sto mógłby się pomylić, przy 20-stu cztery robią różnicę. Ale robił dwa kursy, bo przecież opel to nie kotowóz więc zapytam czy nie było szans aby po drodze gdzieś nie zaginęły, jak go nie było. To może być jakiś trop... Mówiłam, że trzeba myśleć :wink:

Nie ma takiej możliwości, bo stałam i pilnowałam, a potem pojechaliśmy z kotami do Myślenic. Moje koty używają innego żwirku, żeby nie było ;)
Mjs, niestety gabaryty nie te, zdrowie nie to ;)

Czy znalazła się jakaś klatka łapka? Ten kot, którego ma łapać pani Helena , zginęła 3 tygodnie temu, ma koszmarną biegunkę i nie potrafi sama wrócić do domu choć mieszka niedaleko. Jeszcze chwila i będzie po niej. Moja łapka 'zamrożona' w piwnicy, bo od wczoraj nie ma mnie w Krakowie :(

queen_ink

Od: Nie lis 20, 2005 17:45

Post » Pon gru 20, 2010 15:50 Re: K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

queen_ink pisze:
Tweety pisze:
Tosza pisze:Słuchajcie, a może faktycznie zamówienie przyszło niepełne? Liczył ktos te worki, jak przyjechały?

Robert je ściągał z TIR-a na Armii Krajowej osobiście a potem przeładowywał z naszego auta na Chocimską. Gdyby było sto mógłby się pomylić, przy 20-stu cztery robią różnicę. Ale robił dwa kursy, bo przecież opel to nie kotowóz więc zapytam czy nie było szans aby po drodze gdzieś nie zaginęły, jak go nie było. To może być jakiś trop... Mówiłam, że trzeba myśleć :wink:

Nie ma takiej możliwości, bo stałam i pilnowałam, a potem pojechaliśmy z kotami do Myślenic
. Moje koty używają innego żwirku, żeby nie było ;)
Mjs, niestety gabaryty nie te, zdrowie nie to ;)

Czy znalazła się jakaś klatka łapka? Ten kot, którego ma łapać pani Helena , zginęła 3 tygodnie temu, ma koszmarną biegunkę i nie potrafi sama wrócić do domu choć mieszka niedaleko. Jeszcze chwila i będzie po niej. Moja łapka 'zamrożona' w piwnicy, bo od wczoraj nie ma mnie w Krakowie :(

czyli przeliczone. No to mamy jasność, że 20 dojechało.
Asiu, 1 łapka jest u Namidy, druga Robert przywiezie z Wróblewskiego i ma być dla Akimy, trzecia jest w Sułkowicach, nie wiem czy uda się odebrać przed Świętami :roll:

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Pon gru 20, 2010 15:54 Re: K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

No to jak dla Akimy, to pytam o tę samą łapkę.

Lutro, wszystkiego naj :)
Ostatnio edytowano Pon gru 20, 2010 17:20 przez queen_ink, łącznie edytowano 1 raz

queen_ink

Od: Nie lis 20, 2005 17:45

Post » Pon gru 20, 2010 16:06 Re: K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

Tweety pisze:Anna09, moje pobożne życzenia się spełniły, byłaś przypisana do 2 czyli jeden to płacenia drugi za free (zwrot za pożyczony kociarni).

Zatem zaszło nieporozumienie, bo ja zapłaciłam za dwa (bo tyle z pełną świadomością zamówiłam). Przy następnym zamówieniu proszę uwzględnić jeden darmowy worek dla mnie :wink:

Lutro Amelio, wszystkiego najlepszego :torte:
Wiek średni, to nic strasznego :mrgreen:
Baksiu ['] 17.01.2010, Ginuś ['] 14.01.2019.
Bardzo za Wami tęsknię i czekam na tę chwilę, kiedy się znów spotkamy po drugiej stronie...

anna09

Od: Pon maja 28, 2007 11:37

Post » Pon gru 20, 2010 16:11 Re: K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

Lutro Wszystkiego najlepszego życzy babcia Etiopia :wink: :lol:
IT'S OVER

Etiopia

Od: Pt gru 09, 2005 11:26

Post » Pon gru 20, 2010 16:13 Re: K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

Lutro, wszystkiego najlepszego!
I żaden tam wiek średni, Amelka to jest taka drobna dziewczynka z kucykiem i kotkiem!

_namida_

Od: Pon mar 22, 2010 16:36

Post » Pon gru 20, 2010 16:14 Re: K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

_namida_ pisze:I żaden tam wiek średni, Amelka to jest taka drobna dziewczynka z kucykiem i kotkiem!

Lizus :P
Bardzo za Wami tęsknię i czekam na tę chwilę, kiedy się znów spotkamy po drugiej stronie...

anna09

Post » Pon gru 20, 2010 16:17 Re: K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

Lutro, wszystkiego naj!!! :birthday:

katikot

Od: Pt paź 26, 2007 23:31

Post » Pon gru 20, 2010 16:24 Re: K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

anna09 pisze:
_namida_ pisze:I żaden tam wiek średni, Amelka to jest taka drobna dziewczynka z kucykiem i kotkiem!

Zazdrośnik 8)

_namida_

Od: Pon mar 22, 2010 16:36

Post » Pon gru 20, 2010 16:33 Re: K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

_namida_ pisze:Lutro, wszystkiego najlepszego!
I żaden tam wiek średni, Amelka to jest taka drobna dziewczynka z kucykiem i kotkiem!

Kucyk w bloku to już fanaberie :roll:
Obrazek

mjs

Od: Pon kwi 03, 2006 17:46

Post » Pon gru 20, 2010 16:50 Re: K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

mjs pisze:
_namida_ pisze:Lutro, wszystkiego najlepszego!

Kucyk w bloku to już fanaberie :roll:

...dobrze ze AFN nie opiekuje sie np sloniatkami... wyobrazcie sobie organizacje kwesty w GK z takim podopiecznym :mrgreen:

lutro, wszystkiego naj, spelnienia marzen ale tylko tych ktore zaowocuja dobrze dla Ciebie. no i zdrowia, bo z reszta sobie sama doskonale dasz rady...

w ramach OT, lekkiej prywaty, zapraszam do udzialu w bazarku...:http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=121545
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Pon gru 20, 2010 17:33 Re: K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

_namida_ pisze:
anna09 pisze:

Zazdrośnik 8)

lutro, czy Ty widzisz jakie uczucia tu wzbudzają Twoje urodziny? i jaki luzik na wątku? :)

mjs, kucyk na pewno trzymany jest w dużym pokoju u Kasi, tam się wszystko mieści :wink:

Tweety

Post » Pon gru 20, 2010 17:37 Re: K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

Tweety pisze:
lutro, czy Ty widzisz jakie uczucia tu wzbudzają Twoje urodziny? i jaki luzik na wątku? :)

mjs, kucyk na pewno trzymany jest w dużym pokoju u Kasi, tam się wszystko mieści
:wink:

Czy w związku z tym lutra nie potrzebuje więcej żwirku.....? :P
Obrazek

mjs

Od: Pon kwi 03, 2006 17:46

Post » Pon gru 20, 2010 17:41 Re: K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

mjs pisze:
Tweety pisze:

mjs, kucyk na pewno trzymany jest w dużym pokoju u Kasi, tam się wszystko mieści

myślisz, że te dwa poszukiwane worki to też ona? :roll: :wink: Noemik jest większa od Lutry ale tez nie widzę jej z workiem 40 litrowym pod każdą pachą zasuwająca do tramwaju :)

Tweety

Post » Pon gru 20, 2010 17:41 Re: K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

mjs pisze:
Tweety pisze:

No i mamy podejrzanego 8)

anna09

[poprzednia][następna]