Schronisko KRK - pilnie domek dla Czarki i Helmutki!!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie gru 19, 2010 19:41 Re: Schronisko KRK - pilnie domki dla Kleosi, Majkela, Kruszynki

boska mina koty TEA

Obrazek
Ostatnio edytowano Pon gru 20, 2010 8:51 przez BarbAnn, łącznie edytowano 1 raz
Moje koty
Zdjęcia krakowskich schroniskowców
Jest tylko jeden sukces- być w stanie spędzić życie na swój własny sposób - Christopher Morley
Haters gonna hate

BarbAnn

Od: Wto sie 01, 2006 8:35

Post » Nie gru 19, 2010 19:53 Re: Schronisko Kraków - pilnie potrzebny domek dla Dudka

Tunisia pisze:i moje podrapane, godne prawdziwej damy - łapska :mrgreen:

Też mam takie, jak się cieszę, że nie jestem w tym osamotniona :lol:

przeglądam Wasz wątek - uczę się :D , będę robiła wątek kotom z gliwickiego schroniska
Ewa 507 953 900 e-mail korespondentka2@wp.pl
Zajrzyj na 1 stronę, zakochaj się :-) http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13 ... 84&start=0
JAMNIKI DO ADPCJI : http://jamniki.eadopcje.org/
www.poomoc.pl

Korespondentka

Od: Wto lis 09, 2010 22:42

Post » Nie gru 19, 2010 20:08 Re: Schronisko KRK - pilnie domki dla Kleosi, Majkela, Kruszynki

odeszła wspaniała osoba, która przytuliła do serca czterech, nieadopcyjnych weteranów schroniskowych :(
viewtopic.php?f=1&t=117368&p=6427905#p6427905
powinniśmy pamiętać o Magdzie [']

Tunisia

Od: Czw wrz 25, 2008 20:05

Post » Nie gru 19, 2010 22:21 Re: Schronisko KRK - pilnie domki dla Kleosi, Majkela, Kruszynki

szok, nie wiem co powiedzieć :(
Obrazek Obrazek

j3nny

Od: Sob sie 09, 2008 16:33

Post » Nie gru 19, 2010 22:50 Re: Schronisko KRK - pilnie domki dla Kleosi, Majkela, Kruszynki

kotka z boską miną to Tea
Obrazek

Tea jest młodą, bardzo sympatyczną i rozmruczaną kotką, która już długie miesiące spędza sama z boksie. Nie wpływa to dobrze na jej psychikę ale kotka musi być izolowana od innych kotów ponieważ ma FIV-a czyli wirusa kociego niedoboru immunologicznego. Kotka jest bezobjawowym nosicielem, nie ma więcej niż 2 lata tzn że przed nią jeszcze kilka dobrych lat życia, tylko co to za życie w wiecznym zamknięciu i izolacji w schronisku? Tea pilnie potrzebuje troskliwego domu, bez kotów oczywiście, w którym poczuje się kochana i spędzi najlepsze lata swojego życia - tak mocno już naznaczonego i smutnego.

Tunisia

Post » Pon gru 20, 2010 8:00 Re: Schronisko KRK - pilnie domki dla Kleosi, Majkela, Kruszynki

Tak więc; Kleosia w nowym domu od 19,12,10 a Pyszotka od 18,12,10 :D

Mruczeek

Od: Sob kwi 19, 2008 10:35

Post » Pon gru 20, 2010 8:56 Re: Schronisko KRK - pilnie domki dla Kleosi, Majkela, Kruszynki

Tunisia pisze:odeszła wspaniała osoba, która przytuliła do serca czterech, nieadopcyjnych weteranów schroniskowych :(
viewtopic.php?f=1&t=117368&p=6427905#p6427905
powinniśmy pamiętać o Magdzie [']

:cry:

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Pon gru 20, 2010 9:15 Re: Schronisko KRK - pilnie domki dla Kleosi, Majkela, Kruszynki

Tunisia pisze:kotka z boską miną to Tea
Obrazek

Tea jest młodą, bardzo sympatyczną i rozmruczaną kotką, która już długie miesiące spędza sama z boksie. Nie wpływa to dobrze na jej psychikę ale kotka musi być izolowana od innych kotów ponieważ ma FIV-a czyli wirusa kociego niedoboru immunologicznego. Kotka jest bezobjawowym nosicielem, nie ma więcej niż 2 lata tzn że przed nią jeszcze kilka dobrych lat życia, tylko co to za życie w wiecznym zamknięciu i izolacji w schronisku? Tea pilnie potrzebuje troskliwego domu, bez kotów oczywiście, w którym poczuje się kochana i spędzi najlepsze lata swojego życia - tak mocno już naznaczonego i smutnego.

zrobimy akcję, tylko przyda się więcej zdjęć
jak się czyta jej imię? tak jak się pisze, czy z angielska "Ti"?
Obrazek Obrazek

j3nny

Post » Pon gru 20, 2010 9:18 Re: Schronisko KRK - pilnie domki dla Kleosi, Majkela, Kruszynki

j3nny pisze:
Tunisia pisze:kotka z boską miną to Tea
Obrazek

zrobimy akcję, tylko przyda się więcej zdjęć
jak się czyta jej imię? tak jak się pisze, czy z angielska "Ti"?

Tea ma trochę zdjęć-już w galerii
wrzuciłam ją.reszta kociego towarzystwa wyląduje dzisiaj i jutro.
polecam tez pozachwycanie się pieskiem 3łapkiem z zakładki piesek
Slodkosci psinka :)
żeby na mnie patrzyła wołałam kici kici, i swiecilam laserkiem
ale nie chciala reagowac
hihihi
Moje koty
Jest tylko jeden sukces- być w stanie spędzić życie na swój własny sposób - Christopher Morley
Haters gonna hate

BarbAnn

Post » Pon gru 20, 2010 9:27 Re: Schronisko KRK - pilnie domki dla Majkela i małej Kruszynki

btw, wczoraj byłam w KAKADU w bonarce, jest tam tablica z baaaardzo starymi ogłoszeniami naszych kotów. Aktualna chyba jest stamtąd tylko Miła.

Czy mamy (my - schronisko) z KAKADU jakąś umowę grzecznościową o ogłaszaniu zwierzaków? Czasem tam robię zakupy, mogłabym podrzucić jakieś świeże ogłoszenia do przywieszenia. Na przeciwko jest auchan, trochę ludzi tam się kręci zawsze.
Obrazek Obrazek

j3nny

Post » Pon gru 20, 2010 9:56 Re: Schronisko KRK - pilnie domki dla Majkela, Almery, Kruszynki

Jenny, jak tylko uwinę się z robotą :? to wyślę Ci plakaty
Tea jak herbatka :) z angielska
Mruczeek, pudło z RC jest na mojej szafce w szatni, podpisane, będę jutro dopiero
piesek trójłapkowy to Stopucha, znaleziona w rowie :( , nie ma jeszcze nawet pół roku

Tunisia

Post » Pon gru 20, 2010 10:22 Re: Schronisko KRK - pilnie domki dla Majkela, Almery, Kruszynki

jest 4 pudełka całe + 5 sztuk, tyle miało być, czy mam kogoś zabić?

Mruczeek

Post » Pon gru 20, 2010 10:27 Re: Schronisko Kraków - pilnie potrzebny domek dla Dudka

Korespondentka pisze:
Tunisia pisze:i moje podrapane, godne prawdziwej damy - łapska :mrgreen:

Też mam takie, jak się cieszę, że nie jestem w tym osamotniona :lol:

przeglądam Wasz wątek - uczę się :D , będę robiła wątek kotom z gliwickiego schroniska

koniecznie zaopatrz się w żóły i rózowy kocyk
koniecznie
się przyda
Moje koty
Haters gonna hate

BarbAnn

Post » Pon gru 20, 2010 10:35 Re: Schronisko KRK - pilnie domki dla Majkela i małej Kruszynki

j3nny pisze:btw, wczoraj byłam w KAKADU w bonarce, jest tam tablica z baaaardzo starymi ogłoszeniami naszych kotów. Aktualna chyba jest stamtąd tylko Miła.

Czy mamy (my - schronisko) z KAKADU jakąś umowę grzecznościową o ogłaszaniu zwierzaków? Czasem tam robię zakupy, mogłabym podrzucić jakieś świeże ogłoszenia do przywieszenia. Na przeciwko jest auchan, trochę ludzi tam się kręci zawsze.

Coś chyba miszał tam KTOZ ul.Floriańska 53 tel 429-43-61, ale nie wiem jak to dalej poszło

Mruczeek

Post » Pon gru 20, 2010 10:45 Re: Schronisko KRK - pilnie domki dla Majkela, Almery, Kruszynki

Mruczeek pisze:jest 4 pudełka całe + 5 sztuk, tyle miało być, czy mam kogoś zabić?

broń boże :lol: , do 50 zeta należą się jeszcze 2 saszetki, ale były tak zapakowane w tą folię że nie zdążyłam wysupłać a mocno się śpieszyłam
doniosę

Tunisia

[poprzednia][następna]