Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Tunisia pisze:i moje podrapane, godne prawdziwej damy - łapska
Tunisia pisze:odeszła wspaniała osoba, która przytuliła do serca czterech, nieadopcyjnych weteranów schroniskowych![]()
viewtopic.php?f=1&t=117368&p=6427905#p6427905
powinniśmy pamiętać o Magdzie [']
Tunisia pisze:kotka z boską miną to Tea
Tea jest młodą, bardzo sympatyczną i rozmruczaną kotką, która już długie miesiące spędza sama z boksie. Nie wpływa to dobrze na jej psychikę ale kotka musi być izolowana od innych kotów ponieważ ma FIV-a czyli wirusa kociego niedoboru immunologicznego. Kotka jest bezobjawowym nosicielem, nie ma więcej niż 2 lata tzn że przed nią jeszcze kilka dobrych lat życia, tylko co to za życie w wiecznym zamknięciu i izolacji w schronisku? Tea pilnie potrzebuje troskliwego domu, bez kotów oczywiście, w którym poczuje się kochana i spędzi najlepsze lata swojego życia - tak mocno już naznaczonego i smutnego.
j3nny pisze:Tunisia pisze:kotka z boską miną to Tea
Tea jest młodą, bardzo sympatyczną i rozmruczaną kotką, która już długie miesiące spędza sama z boksie. Nie wpływa to dobrze na jej psychikę ale kotka musi być izolowana od innych kotów ponieważ ma FIV-a czyli wirusa kociego niedoboru immunologicznego. Kotka jest bezobjawowym nosicielem, nie ma więcej niż 2 lata tzn że przed nią jeszcze kilka dobrych lat życia, tylko co to za życie w wiecznym zamknięciu i izolacji w schronisku? Tea pilnie potrzebuje troskliwego domu, bez kotów oczywiście, w którym poczuje się kochana i spędzi najlepsze lata swojego życia - tak mocno już naznaczonego i smutnego.
zrobimy akcję, tylko przyda się więcej zdjęć
jak się czyta jej imię? tak jak się pisze, czy z angielska "Ti"?
Korespondentka pisze:Tunisia pisze:i moje podrapane, godne prawdziwej damy - łapska
Też mam takie, jak się cieszę, że nie jestem w tym osamotniona![]()
przeglądam Wasz wątek - uczę się, będę robiła wątek kotom z gliwickiego schroniska
j3nny pisze:btw, wczoraj byłam w KAKADU w bonarce, jest tam tablica z baaaardzo starymi ogłoszeniami naszych kotów. Aktualna chyba jest stamtąd tylko Miła.
Czy mamy (my - schronisko) z KAKADU jakąś umowę grzecznościową o ogłaszaniu zwierzaków? Czasem tam robię zakupy, mogłabym podrzucić jakieś świeże ogłoszenia do przywieszenia. Na przeciwko jest auchan, trochę ludzi tam się kręci zawsze.
Mruczeek pisze:jest 4 pudełka całe + 5 sztuk, tyle miało być, czy mam kogoś zabić?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 20 gości