Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Etiopia pisze:Przyznaje że wislackikot własnoręcznie i własnonożnie przyniósł mi żwirek - jeżeli nie był dla mnie przeznaczony to proszę go zabrać ...
Tweety pisze:Etiopia pisze:Przyznaje że wislackikot własnoręcznie i własnonożnie przyniósł mi żwirek - jeżeli nie był dla mnie przeznaczony to proszę go zabrać ...
Twój uwzględniony, Cammi, Twój z wcześniejszej dostawy.
A dla którejś pani Heleny nie był brany? albo dla p. Jasi?
Ja się przyznam do największej światowej sklerozy czy znajomego Niemca jak mi tylko ktoś pokaże palcem: "durna, stara babo, ze skleroza jak kosmos, dałaś tutaj"
Tweety pisze:Etiopia pisze:Przyznaje że wislackikot własnoręcznie i własnonożnie przyniósł mi żwirek - jeżeli nie był dla mnie przeznaczony to proszę go zabrać ...
A dla którejś pani Heleny nie był brany? albo dla p. Jasi?
Ja się przyznam do największej światowej sklerozy czy znajomego Niemca jak mi tylko ktoś pokaże palcem: "durna, stara babo, ze skleroza jak kosmos, dałaś tutaj"
Tweety pisze:Aha, i przypominam się z 28.12 i Ciuchowiskiem na Krowoderskiej:
1. g. 12 -16 jej siostra i ???
2. g. 16 - 20 ja i Akima
we wtorek jestem sama w pracy i tak się już urywam i zamykam biuro z 1,5 godz wcześniej narażając się klientom, zwłaszcza, że u nas pełnia sezonu do końca roku i roboty po kokardę, przed 20-stą rzadko kończę. Więc gdyby ktoś mógł w tym czasie wesprzeć jej siostrę będę wdzięczna. Proszę o poprzynoszenie na kociarnię wszelkich rzeczy, które trudno sprzedać na bazarku, mam pomysł jak się tego pozbyć i na tym zarobić, może wypali
A dla którejś pani Heleny nie był brany? albo dla p. Jasi?Ja się przyznam do największej światowej sklerozy czy znajomego Niemca jak mi tylko ktoś pokaże palcem: "durna, stara babo, ze skleroza jak kosmos, dałaś tutaj"
Leone pisze:
ja się tylko cieszę, że używamy innego żwirku, co zdejmuje nas z pola podejrzanych
mjs pisze:Leone pisze:
ja się tylko cieszę, że używamy innego żwirku, co zdejmuje nas z pola podejrzanych
Żwir można sprzedać....
Akima pisze:Tweety pisze:Etiopia pisze:Przyznaje że wislackikot własnoręcznie i własnonożnie przyniósł mi żwirek - jeżeli nie był dla mnie przeznaczony to proszę go zabrać ...
A dla którejś pani Heleny nie był brany? albo dla p. Jasi?Ja się przyznam do największej światowej sklerozy czy znajomego Niemca jak mi tylko ktoś pokaże palcem: "durna, stara babo, ze skleroza jak kosmos, dałaś tutaj"
Tweety na litość a kto miałby im podrzucić, jedyną osobą dysponujacą samochodem jestem ja i to chyba tylko ja mam kontakt z Paniami Helenami. Nie, żadna z nich nie dostała ani grama piasku!!!! Z Panią Jasią kontakt ma raczej tylko quin_ink a ona tego na plecach nie zaniosła.
Potrzebuję klatki łapki. Będę jutro wieczorem na Chocimskiej. Czy jest klatka ? Jeśli nie to czy ktoś mógłby jaż zwrócić do jutzrejszego wieczora ?
jej siostra pisze:Tweety pisze:Aha, i przypominam się z 28.12 i Ciuchowiskiem na Krowoderskiej:
1. g. 12 -16 jej siostra i ???
2. g. 16 - 20 ja i Akima
we wtorek jestem sama w pracy i tak się już urywam i zamykam biuro z 1,5 godz wcześniej narażając się klientom, zwłaszcza, że u nas pełnia sezonu do końca roku i roboty po kokardę, przed 20-stą rzadko kończę. Więc gdyby ktoś mógł w tym czasie wesprzeć jej siostrę będę wdzięczna. Proszę o poprzynoszenie na kociarnię wszelkich rzeczy, które trudno sprzedać na bazarku, mam pomysł jak się tego pozbyć i na tym zarobić, może wypali
będę wdzięczna za pomoc i wszelakie instrukcje, bo nigdy tak nie sprzedawałam. Mam na zbyciu wiaderko Tupperware do kiszenia, nada się?
Tweety pisze:aha, ponoć to my mamy się zająć utworzeniem wątku sreberkowego dla drugomiejscowych w losowaniu na kandydata miau do krakvetu. Graszka-gn zrobiła piękny banerek. ...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], niafallaniaf, puszatek, quantumix i 137 gości