Akima pisze:jakie mamy kociaki do 4 miesięcy ?
Aurorę, prawdopodobnie 3 kryspinowskie u Namidy i u Edit_f Lesio, Jaś z Krzysiem i ...reszta całkiem mała.
Ułanki - jedno idzie na pewno do domu, czarny Kubus jeszcze nie wiem
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Akima pisze:jakie mamy kociaki do 4 miesięcy ?
Akima pisze:lutra pisze:Ułanki, u Edit_f Lesio, Jaś i Krzyś dwa buraski...
a gdzie fotki i ewentualnie opisy
lutra pisze:Akimo, Edit_f wrzucała na wątek i słała (chyba) do ogłaszarek, a jak nie, to na pierwszej stronie, tam gdzie zwykle, nie?
Ja nie mam na mailu, więc nie poratuję.
vanja pisze:Tweety mam male pytanko, czy w tym kregu czarownic do ktorego zaliczasz Tosze jestem ja i Kocuria?
Etiopia pisze:Tweety pisze:kto ma pomysł na naszą bidę czyli Kubusia białaczkowgo? sierotkę z tego wątku viewtopic.php?f=13&t=119629
on ma ustawione leczenie, troszkę więcej się już porusza ale białaczkę ma 100%-ową, potwierdzoną PCR-em. Trzeba mu podawać tabletki, które chętnie łyka plus interferon do pyszczka.
Mam propozycje tymczasu ale u osoby niedoświadczonej z tego typu poważnymi schorzeniami ....
Aha, i przypominam się z 28.12 i Ciuchowiskiem na Krowoderskiej:
1. g. 12 -16 jej siostra i ???
2. g. 16 - 20 ja i Akima
we wtorek jestem sama w pracy i tak się już urywam i zamykam biuro z 1,5 godz wcześniej narażając się klientom, zwłaszcza, że u nas pełnia sezonu do końca roku i roboty po kokardę, przed 20-stą rzadko kończę. Więc gdyby ktoś mógł w tym czasie wesprzeć jej siostrę będę wdzięczna. Proszę o poprzynoszenie na kociarnię wszelkich rzeczy, które trudno sprzedać na bazarku, mam pomysł jak się tego pozbyć i na tym zarobić, może wypali
Jeżeli nikt się nie zgłosi to ja .
Tweety nie bij wysiadam psychicznie od tej bezczynności i siedzenia w domu
_namida_ pisze:Ja brałam kilka razy żwirek dla Re i Portosa, ale zawsze z otwartego worka kocimniaków, w ilości na jedną-dwie kuwety. Żadnego wora z Kocimskiej na swych plecach nie wynosiłam.
Jutro wkleję jakieś zdjęcia kotów kryspinowskich; są dwa kocurki: czarny (Kornel) - odważny i kontaktowy, czarno biały (Kryspin - Kris) - kontaktowy lecz płochliwy i piękna czarno - siwa siostra Kora, która jest najbardziej wycofana, nie dała mi się jeszcze pogłaskać i siedzi głównie na szafie. Koty są nieszczepione i ostatnio coś pokichują, więc szczepienie odwleka się w czasie. No i są duże jak na swój wiek (albo starsze niż 4 miesiące).
_namida_ pisze:No to pięknie mnie obsmarowują, a ja myślałam, że robię przysługę, że to na Ugorek dla kotów fundacyjnych dostarczam.
Już nie będę pośredniczyć, bo chcę uniknąć sytuacji, kiedy się o mnie mówi, że coś wynoszę z Kocimskiej.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], niafallaniaf, puszatek, quantumix i 156 gości