Trójmiasto BŁAGAM Pilnie poszukuję choćby tymczasowego domku

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto gru 14, 2010 12:16 Re: Trójmiasto BŁAGAM Pilnie poszukuję choćby tymczasowego domku

:) Paulinka, daj cynka tylko co z tym kolegą - czy ją zabierze w czwartek? Czy ew. trza mu pięknotę gdzieś podrzucić? A może moje zadupie jest mu prawie po drodze:)

wszpasia

Od: Wto mar 11, 2008 18:46

Post » Wto gru 14, 2010 12:33 Re: Trójmiasto BŁAGAM Pilnie poszukuję choćby tymczasowego domku

Asieńko!
Przyjadę po bąbelkę- Czikunelkę do Ciebie jutro wieczorkiem. Zawiozą do Oli do Sopotu u której prześpi nockę i wczesnym świtkiem Czikunia z Olą i Jakubem wyruszy do Szczecina , gdzie odbierze ją moja serdeczna koleżanka Iza. W weekend pojedzie już do swojego docelowego DOMKU.
Jadę do Szczecina w styczniu. Nie omieszkam odwiedzić Cziki ( odwiedziny plus inspekcja :lol: - Zdam oczywiście pełną relację :D

paulina81

Od: Pt gru 10, 2010 12:02

Post » Wto gru 14, 2010 15:05 Re: Trójmiasto BŁAGAM Pilnie poszukuję choćby tymczasowego domku

paulina81 pisze:Asieńko!
Przyjadę po bąbelkę- Czikunelkę do Ciebie jutro wieczorkiem. Zawiozą do Oli do Sopotu u której prześpi nockę i wczesnym świtkiem Czikunia z Olą i Jakubem wyruszy do Szczecina , gdzie odbierze ją moja serdeczna koleżanka Iza. W weekend pojedzie już do swojego docelowego DOMKU.
Jadę do Szczecina w styczniu. Nie omieszkam odwiedzić Cziki ( odwiedziny plus inspekcja :lol: - Zdam oczywiście pełną relację :D

To dzwoń jutro w ciągu dnia - jakoś się umówimy:)
A tymczasem zapraszam Was na wątek "mojej" suńki na dogo (link w podpisie). Bardzo potrzebne pilnie wsparcie.

wszpasia

Post » Wto gru 14, 2010 23:25 Re: Trójmiasto BŁAGAM Pilnie poszukuję choćby tymczasowego domku

Co z drugą kicią?

seja

Od: Sob lis 29, 2008 6:23

Post » Wto gru 14, 2010 23:29 Re: Trójmiasto BŁAGAM Pilnie poszukuję choćby tymczasowego domku

Jutro chyba będzie znowu podejście z łapką do drugiego kociaka.

wszpasia

Post » Śro gru 15, 2010 9:22 Re: Trójmiasto BŁAGAM Pilnie poszukuję choćby tymczasowego domku

Dziewczyny!
Wczoraj Marlena z PKDT zadzwoniła do mnie około 16 i powiedziała, że odwołuje akcje , ponieważ coś ja zatrzymało...
Dzisiaj ma być między 12-13 godziną . Ja kwitnę w robocie i jestem zła, że nie mogę przy tym być .
I kolejny problem : jak odłowi to muszę ją od niej zabrać natychmiast po powrocie do domu... NIE MAM CO Z KOCIAKIEM POCZĄC!!!!
NIE WIEM CO ZROBIĘ...HELPUNKU :cry:

paulina81

Post » Śro gru 15, 2010 19:41 Re: Trójmiasto BŁAGAM Pilnie poszukuję choćby tymczasowego domku

paulina81 pisze:Dziewczyny!
Wczoraj Marlena z PKDT zadzwoniła do mnie około 16 i powiedziała, że odwołuje akcje , ponieważ coś ja zatrzymało...
Dzisiaj ma być między 12-13 godziną . Ja kwitnę w robocie i jestem zła, że nie mogę przy tym być .
I kolejny problem : jak odłowi to muszę ją od niej zabrać natychmiast po powrocie do domu... NIE MAM CO Z KOCIAKIEM POCZĄC!!!!
NIE WIEM CO ZROBIĘ...HELPUNKU :cry:

Jak ją odrobaczysz, odpchlisz...to jest u mnie miejsce...
Ostrzegam , że był u mnie grzyb. Już nie ma.

seja

Post » Śro gru 15, 2010 22:52 Re: Trójmiasto BŁAGAM Pilnie poszukuję choćby tymczasowego domku

Czika pojechała dzisiaj do "punktu przerzutowego" po to aby jutro ruszyć do DS :lol:

wszpasia

Post » Czw gru 16, 2010 11:56 Re: Trójmiasto BŁAGAM Pilnie poszukuję choćby tymczasowego domku

Seja!
Dzisiaj pojawi się Marlena ze swoją sprytną klatką z zapadką i będzie polować. Dziękuję Ci za odpowiedź na apel, widzę, że można liczyć na wspaniałych ludzi. Dzięki takim osobom zaczynam naprawdę lubić Trójmiasto( wszepasia i ty sejo ) oraz Warszawę( dorcia44) :D
Będę na bieżąco informowała o rozwoju sytuacji :) . Nazwałam już malca GLE -(to wiedźma po afrykańsku :lol: )
ps. Czikunia już dojechała do Szczecina a w niedzielę jedzie do swojego domku :ok: :ok: :ok:

paulina81

Post » Czw gru 16, 2010 13:01 Re: Trójmiasto BŁAGAM Pilnie poszukuję choćby tymczasowego domku

Czika ma cudowny charakter, ciekawski i towarzyskie z niej stworzenie. Wczoraj leżałyśmy sobie obok jamnisi po sterylce aborcyjnej, pies naćpany jeszcze a Czika korzystając z okazji "pac, pac" po dyndającym uchu :ryk:
Rozmruczana dziewczynka, nawet jak prychnie, bo czegoś się przestraszy to po przyjaznym dotyku natychmiast włącza traktorek :1luvu:

wszpasia

Post » Czw gru 16, 2010 13:32 Re: Trójmiasto BŁAGAM Pilnie poszukuję choćby tymczasowego domku

Tylko , że ja kici nie odbiorę z Gdynii :(
Nie dam rady, ostatnio czuję się tylko na tyle , żeby iść na zajęcia i wrócić...absolutnym wyczynem był wczorajszy dzień...ale po 22 już padłam...rano ledwo na zajęcia wstałam...

Mogę dać kici tymczas , tyle mogę.

seja

Post » Pt gru 17, 2010 23:01 Re: Trójmiasto BŁAGAM Pilnie poszukuję choćby tymczasowego domku

Paulinos - trzymam kciuki za akcję i pozdrawiam :ok: :ok: :ok: :D
Tak, to ja. Cieszę się, że zawitałaś na forum i widzę, że od razu się rozkręciłaś. :mrgreen:
Dziewczyny - mam nadzieję, że wszystko się powiedzie :ok: :ok: :ok:
Obrazek Klara, Tosia i Pingwin fotostory--->zapraszamy :)
Maciuniu ['] Pompuś [']

olusiak81

Od: Śro sie 15, 2007 18:14

Post » Sob gru 18, 2010 13:06 Re: Trójmiasto BŁAGAM Pilnie poszukuję choćby tymczasowego domku

Hejka Olosławo :D fajnie Cię widzieć :1luvu:
Ręcę załamuję ponieważ Marlena nie pojawiła się z klatką do tej pory...a nocami taki mróz...
Ktoś z sąsiadów doniósł mi, że widział GLE...i jeszcze jednego malca...Czyżby Czika, (która jest już w swoim domku i rozrabia niemiłosiernie :lol: ) miała w szopie jeszcze dwójkę rodzeństwa?!??!?!
Będę próbowała dalej...choć zaczyna mi brakować nadziei, na powodzenie akcji...
Do tego jeszcze moi ukochani sąsiedzi z 1 piętra, w poniedziałek wyprowadzają się na drugi koniec Gdyni...ehhh...Karmiliśmy regularnie nasze podwórkowe futerka- Oni i my , a teraz ich zabraknie... Mam nadzieję, że finansowo,sami (razem z mężem-wężem) damy radę je wykarmić...
Dziewczyna, która wprowadzi się na Ich miejsce ma pieska i nie przepada za kotami ...chyba?
Kitki będą długo w szoku , kiedy będzie otwierał się balkon , a tam zamiast K. i S.... jakaś obca osoba i do tego nie będzie "skapywać nic dobrego"...
Martwię się...

paulina81

Post » Sob gru 18, 2010 13:11 Re: Trójmiasto BŁAGAM Pilnie poszukuję choćby tymczasowego domku

masz pw :)

seja

Post » Nie gru 19, 2010 15:42 Re: Trójmiasto BŁAGAM Pilnie poszukuję choćby tymczasowego domku

Jadę po transporter do Sopotu i ponawiam entą z rzędu próbę. Seja dziękuję za wiadomość :ok: :D
Jak tylko capnę dam znać, a co do reszty :twisted: to zrobię jak napisałaś :lol:

paulina81

[poprzednia][następna]