=PERS= BEZ OCZKA zabiedzony POTRZEBNE WSPARCIE NA OPERACJE

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw gru 16, 2010 21:45 Re: =PERS= BEZ OCZKA zabiedzony POTRZEBNE WSPARCIE NA OPERACJE

Czyli ta wątroba to najpewniej właśnie niedojadanie.
U nas właśnie dlatego kazali Luśkowi dawać odpowiednią ilość, ale w malutkich porcjach, tak co trzy - cztery godziny. Bo inaczej można mu zrobić poważną krzywdę, wymiotowanie obciąża i tak słabą wątrobę :/
I koniecznie recovery czy coś w ten deseń, to najszybciej stawia na nogi, a jest na tyle mocne, że daje się w małych ilościach - idealne do zapełnienia do syta nawet najmniejszego żołądeczka :)

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Czw gru 16, 2010 21:52 Re: =PERS= BEZ OCZKA zabiedzony POTRZEBNE WSPARCIE NA OPERACJE

koci-swiat pisze:Mam nadzieję, że będzie dobrze...
On jest bardzo dzielny i ma wspaniały apetyt, tylko trzeba pilnować, bo jak zje za dużo na raz to wymiotuje.
Jak go zobaczyłam, to byłam pewna, że trzeba będzie obgolić do łysa :? , ale on się cały rozkłada do głaskania i czesania, więc wyczesuję co się da powolutku. Jest wspaniałym jegomościem i biega do kuwetki, aż przyjemnie popatrzeć. Postaram się popełnić jakiś bazarek, wiem, że z kasą u wszystkich krucho, ale błagam o podrzuty. Jednego dnia badania krwi, usg i okulista trochę nas przerosło....
Domyślam się :( Przepraszam, ale my jesteśmy spłukane kompletnie, a potrzeby rosną z każdym dniem, powyciągane koty chorują na potęgę... Bazarki podrzucać będziemy na pewno, ale przede wszystkim - zaapeluję o pomoc, Kasia podjęła się ratowania persika, nie było niestety nic wiadomo o tym, że będzie wymagał leczenia aż w takim zakresie - może ktoś mógłby wesprzeć go jakimś grosikiem?
Obrazek Obrazek Obrazek]Obrazek

Liwia_

Od: Pon wrz 03, 2007 20:01

Post » Czw gru 16, 2010 22:31 Re: =PERS= BEZ OCZKA zabiedzony POTRZEBNE WSPARCIE NA OPERACJE

Jutro podmienię tekst na banerku. Mogę robić banerki do bazarków.
Teraz już muszę się pożegnać z Miau :cat3:
Obrazek

graszka-gn

Od: Wto maja 29, 2007 19:04

Post » Czw gru 16, 2010 22:40 Re: =PERS= BEZ OCZKA zabiedzony POTRZEBNE WSPARCIE NA OPERACJE

Bidulek :(

Uważajcie na recovery, dopóki nie wiadomo co z nerkami !
Obrazek

Avian

Od: Śro lip 05, 2006 13:15

Post » Czw gru 16, 2010 22:42 Re: =PERS= BEZ OCZKA zabiedzony POTRZEBNE WSPARCIE NA OPERACJE

Noo to miodowe oko faktycznie robi wrażenie:-)

Kasia - sorki za kolejny kłopot, ale wiesz......no wiedziałam ze plaskaczowi nie odmówisz;-)
Też tak mam kurna no......

Achaś - a jak byście nie wiedziały to generalnie Gościu ma iście perski charaker - micha jest, kuweta jest - czyli idę się uwalić na łożko......Potrafi się odnaleźć:-)
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Czw gru 16, 2010 23:03 Re: =PERS= BEZ OCZKA zabiedzony POTRZEBNE WSPARCIE NA OPERACJE

viewtopic.php?f=20&t=121620&p=6816759#p6816759
Baaaardzo proszę o podrzucanie, nie wspominając o kupowaniu :oops:
Ja jutro kwitnę w Warszawie pół dnia i pewnie nawet tu nie wlizę :cry:
Obrazek

koci-swiat

Od: Śro mar 23, 2005 18:57

Post » Pt gru 17, 2010 13:26 Re: =PERS= BEZ OCZKA zabiedzony POTRZEBNE WSPARCIE NA OPERACJE

Czy ktoś może wesprzeć kudłatego bidusia? Kotek jest już bezpieczny ale bardzo potrzebuje wsparcia!

Liwia_

Post » Pt gru 17, 2010 17:58 Re: =PERS= BEZ OCZKA zabiedzony POTRZEBNE WSPARCIE NA OPERACJE

Proszę o konto.Jesteśmy w stanie na razie tylko dołożyć 40 zł z pieniążków z bazarku,pozostałości po innych kotach.

justyna8585

Od: Śro wrz 10, 2008 10:49

Post » Nie gru 19, 2010 0:14 Re: =PERS= BEZ OCZKA zabiedzony POTRZEBNE WSPARCIE NA OPERACJE

Niestety, badania krwi w kierunku wątroby powtórzone wyszły podobnie-parametry mają przekroczoną górną nowmę kilkukrotnie...
Wkraczam z Ornipuralem, ale niestety, mam reszteczkę.
Obrazek

koci-swiat

Od: Śro mar 23, 2005 18:57

Post » Nie gru 19, 2010 0:31 Re: =PERS= BEZ OCZKA zabiedzony POTRZEBNE WSPARCIE NA OPERACJE

koci-swiat pisze:Niestety, badania krwi w kierunku wątroby powtórzone wyszły podobnie-parametry mają przekroczoną górną nowmę kilkukrotnie...
Wkraczam z Ornipuralem, ale niestety, mam reszteczkę.

No to k........pięknie. Ileż ja bym dała, zeby jednemu z drugim kretynowi, który rozmnaża koty w "typie" kazać zapłacić choćby za jedno leczenie. Zmusić do przeczytania kilku wątków, obejrzenia zdjęć kotów.....które dzięki ich debilizmowi przyszły na świat......
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Pon gru 20, 2010 21:36 Re: =PERS= BEZ OCZKA zabiedzony POTRZEBNE WSPARCIE NA OPERACJE

Co u Szymonka, jak biedak się czuje?

Liwia_

Post » Pon gru 20, 2010 21:37 Re: =PERS= BEZ OCZKA zabiedzony POTRZEBNE WSPARCIE NA OPERACJE

Ornipural od CoolCaty juz sprzedany :( Szkoda.
Obrazek

slapcio

Od: Śro paź 31, 2007 12:51

Post » Pt gru 24, 2010 9:56 Re: =PERS= BEZ OCZKA zabiedzony POTRZEBNE WSPARCIE NA OPERACJE

Jak nasz kudłacz? Czy już usadowił się pod choinką?
Komuś coś obiecałam i miał mi przypomnieć a już koniec tygodnia :kotek:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Sob gru 25, 2010 12:49 Re: =PERS= BEZ OCZKA zabiedzony POTRZEBNE WSPARCIE NA OPERACJE

jasdor pisze:Jak nasz kudłacz? Czy już usadowił się pod choinką?
Komuś coś obiecałam i miał mi przypomnieć a już koniec tygodnia :kotek:

No to przypominam :)

justyna8585

Od: Śro wrz 10, 2008 10:49

Post » Sob gru 25, 2010 22:00 Re: =PERS= BEZ OCZKA zabiedzony POTRZEBNE WSPARCIE NA OPERACJE

Jak persik??
ObrazekObrazekObrazekObrazek
Obrazek

Majka_Cz

Od: Nie sty 25, 2004 21:04

[poprzednia][następna]