POMÓŻMY BEZDOMNYM KOTOM!!! teraz pomocy potrzebuje moja mama

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro gru 15, 2010 22:23 Re: POMÓŻMY BEZDOMNYM KOTOM!!! teraz pomocy potrzebuje moja mama

zdrowia życzę, jak się czujesz?
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Śro gru 15, 2010 22:26 Re: POMÓŻMY BEZDOMNYM KOTOM!!! teraz pomocy potrzebuje moja mama

ja to już po paru antybiotykach nie do zdarcia, brnę w zaspach śniegu opatulona po czubek nosa i dokarmiam kićki jak zawsze, a tak to w normie, w przyszłym tygodniu idę na zwolnienie, abym mogła być przy mamie w szpitalu... :ok:
ObrazekObrazek
Obrazek

Kocia Lady

Od: Wto sie 18, 2009 22:11

Post » Śro gru 15, 2010 22:27 Re: POMÓŻMY BEZDOMNYM KOTOM!!! teraz pomocy potrzebuje moja mama

trzymaj się i daj znać!
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Śro gru 15, 2010 22:28 Re: POMÓŻMY BEZDOMNYM KOTOM!!! teraz pomocy potrzebuje moja mama

Dzięki Dagmara :ok: :ok: Dam znać :1luvu:
ObrazekObrazek
Obrazek

Kocia Lady

Post » Śro gru 15, 2010 22:35 Re: POMÓŻMY BEZDOMNYM KOTOM!!! teraz pomocy potrzebuje moja mama

usunęłam treść postu niezgodnego z regulaminem głosowania KrakVetowego. Atka
ObrazekObrazek
Obrazek

Kocia Lady

Post » Czw gru 16, 2010 13:16 Re: POMÓŻMY BEZDOMNYM KOTOM!!! teraz pomocy potrzebuje moja mama

Aga, serdecznie Ci dziękuję :1luvu:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Czw gru 16, 2010 19:59 Re: POMÓŻMY BEZDOMNYM KOTOM!!! teraz pomocy potrzebuje moja mama

Powiedziałam, że nie widać kotulków, ale się myliłam. Wrzucam większe zdjęcie. Po prawej stronie widać nosek,zamkniete oczka i czarną główkę :1luvu:
Obrazek
Obrazek POMÓŻ MU :arrow: Obrazek

Luspa

Od: Pt sie 29, 2008 20:26

Post » Czw gru 16, 2010 20:07 Re: POMÓŻMY BEZDOMNYM KOTOM!!! teraz pomocy potrzebuje moja mama

Luspa pisze:Powiedziałam, że nie widać kotulków, ale się myliłam. Wrzucam większe zdjęcie. Po prawej stronie widać nosek,zamkniete oczka i czarną główkę :1luvu:
Obrazek

widzę, są!! cudne!!! czarnulki? :ok: :ok: :ok:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Czw gru 16, 2010 20:08 Re: POMÓŻMY BEZDOMNYM KOTOM!!! teraz pomocy potrzebuje moja mama

Sokoli wzrok rzeczywiście widać mikrokotka :1luvu:

alutek87

Od: Wto maja 11, 2010 16:01

Post » Czw gru 16, 2010 21:00 Re: POMÓŻMY BEZDOMNYM KOTOM!!! teraz pomocy potrzebuje moja mama

Śledzę wątek, chociaż dawno tu nie pisałam. Trzymam kciuki za ciebie i za mamę i posyłam wam ciepłe myśli.

Jak dla mnie jesteś herosem codzienności- robisz swoje po mimo wszystkich przeszkód jakie napotykasz :ok:

Kasia od Behemotha

Od: Śro wrz 09, 2009 21:04

Post » Czw gru 16, 2010 21:07 Re: POMÓŻMY BEZDOMNYM KOTOM!!! teraz pomocy potrzebuje moja mama

Hanulka pisze:
Luspa pisze:Powiedziałam, że nie widać kotulków, ale się myliłam. Wrzucam większe zdjęcie. Po prawej stronie widać nosek,zamkniete oczka i czarną główkę :1luvu:
Obrazek

widzę, są!! cudne!!! czarnulki? :ok: :ok: :ok:

tak, choć wydaje mi się, że ktoś może mieć rudy nosek :ok:
Obrazek POMÓŻ MU :arrow: Obrazek

Luspa

Od: Pt sie 29, 2008 20:26

Post » Czw gru 16, 2010 22:10 Re: POMÓŻMY BEZDOMNYM KOTOM!!! teraz pomocy potrzebuje moja mama

Hania nie ma sprawy, dzięki m.in. Waszemu zaangażowaniu Kotkowo wygrało więc jesteśmy Waszymi dłużnikami :ok: :ok: :ok:
Kasia od Behemotha dzięki za pamięć, za kciuki, potrzebne teraz są szczególnie :ok: :ok: :ok:
W pracy kiciów nie widać, tylko rudego widziałam, ale suche znika, natomiast mokre zamarza...więc kupiłam salceson dziś...
Byłam u pana karmiciela, zapuściłam krople dla Mikrusa, oraz poniosłam Tygryskę nr 2 do weta, pani ją pochwaliła, że taka grzeczna, można z nią robić co się chce, barankuje się przymila, i dostała w nagrodę od pani wet piłeczkę..... :1luvu:
po powrocie Mikrusek już czekał na swoją koleżankę, bawią się razem, zaniosłam panu taką dużą miskę, i wielki płaski karton po coli, żeby nie rozsypywała Tygryska 2 piasku....wczoraj zaniosłam też 3 puszeczki Gorumeta coby się trochę podlizać, ale pan solidna firma, za pieniążki od Smarti kupił 4 kg serduszek i puszeczki, paszteciki, itd....
jak szłam to na parkingu zajadały się koty, wielkie talerze pełne jedzenia....
byłam też pod jałowcem koło śmietnika, ani chrupka, więc na jednej tacce dałam chrupek, a na drugiej salcesonu w kosteczkę...
idę do domu, patrzę, a tu brat Mruczeńki już czeka na mnie koło mojego ogródka, więc urządziłam też tam stołówkę, postawiłam wielki karton a w nim chrupki z olejem i też salceson, także nocleg w domku, a obok jedzonko, i jest ok, jutro muszę tylko wymienić sianko, zrobić duży dach, włożyć jakiś koc, butlę gorącą, oraz lepszą kurtynę...
a oto Tygryska dziś:
Obrazek
Obrazek
ObrazekObrazek
Obrazek

Kocia Lady

Post » Pt gru 17, 2010 14:08 Re: POMÓŻMY BEZDOMNYM KOTOM!!! teraz pomocy potrzebuje moja mama

pozdrawiam Obrazek

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Pt gru 17, 2010 17:39 Re: POMÓŻMY BEZDOMNYM KOTOM!!! teraz pomocy potrzebuje moja mama

dzięki Patmol :)
dziś w pracy koty opędzlowały miskę salcesonu i dwie saszetki, nie mówiąc o chrupkach, widziałam też moją kochaną Kruszynkę, zaraz idę z Tygryską do weta, a potem ocieplę domek w ogródku i wymienię sianko, no i okryję jakoś jeszcze przed wiatrem, bo zamieszkany jest, i pewnie pod balkonem też ktoś urzęduję, a potem kupię coś kiciom na ząb w sklepie i pójdę wcześniej spać, bo padam z nóg...
ObrazekObrazek
Obrazek

Kocia Lady

Post » Pt gru 17, 2010 21:10 Re: POMÓŻMY BEZDOMNYM KOTOM!!! teraz pomocy potrzebuje moja mama

Wywieś jeszcze "całodobowa kocia stołówka i nocleg zapewniony" :ok: :ok: :ok: A Jak kotki u dziadków i oni sami się czują ?

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

[poprzednia][następna]