Fugi też mogę położyć, żaden problem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Aniada pisze:No tak. Jak przyszło do przechowywania Mirmiłeczka to się żadna nie odzywa!
estre pisze:Szkoda, bo już rozwijałam czerwony dywan![]()
Fugi też mogę położyć, żaden problem
Hańka pisze:Miał być Czesio z bombkamy i jemiołą...Hm, ułomna jestem, bo najwyraźniej z tego zestawu widzę tylko Czesia. I to duuużo Czesia.
Edit: zapomniałam spytać, jak tam fryzura?
fiszka13 pisze:Na wszelki wypadek muszę Bronia do soboty wypucować, żeby się ładnie prezentował.
Aniada pisze:Hańka pisze:Miał być Czesio z bombkamy i jemiołą...Hm, ułomna jestem, bo najwyraźniej z tego zestawu widzę tylko Czesia. I to duuużo Czesia.
Edit: zapomniałam spytać, jak tam fryzura?
Rameczki nie widzisz?!Wyszłam z założenia, że Czesia otacza jemioła. Błędnie wyszłam??
![]()
Fryzura RE-WE-LA-CJA. W życiu nie byłam tak zadowolona po wyjściu od fryzjera. Serio, serio. Umówiłam się już na marzec. Ale na zdjęciach kolorki nie wychodzą tak, jak powinny. A teraz po ścieraniu beżowej fugi jestem całkiem biała.
Hańka pisze:Miał być Czesio z bombkamy i jemiołą...Hm, ułomna jestem, bo najwyraźniej z tego zestawu widzę tylko Czesia. I to duuużo Czesia.
Aniada pisze:AAaaaaaaaa!!!![]()
Jak cudniście! I ta jemiołka nad czółkiem!
![]()
A Hańka się czepia, o! Ostrokrzew, jemioła - wszystko jedno. Dzięcielina pała też może być!![]()
CIACH
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 21 gości