Niezwykłe Zosia i Klara:) - specj. od chorób ukł.pokarmowego

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw gru 16, 2010 10:14 Re: Dwie kotki szukają DS,usunięcie guzka,sterylka,brak kasy!

Trzymam kciuki za gojenie i za domki.

Tusinka

Od: Pon cze 04, 2007 15:43

Post » Czw gru 16, 2010 12:30 Re: Dwie kotki szukają DOMKU STAŁEGO!!!!!!!!!!!!

I jak dziś się czują Koteczki?

O możliwości pieniążków dla Fugi i Kitki i Buby boję się odezwać i nie wiem co napisać.. :oops:
najszczesliwsza

Post » Czw gru 16, 2010 14:51 Re: Dwie kotki szukają DS,usunięcie guzka,sterylka,brak kasy!

magdajedral pisze:Masz racje Marzenko. Zmienie tytul jak dojade do pracy.

Nie spalam do 4. Wstalam o 7 i poszłam od razu do kotek. Zosię zostawilam w transporterku na wszelki wypadek bo zbyt aktywna była. Wcale nie przeszkodziło jej to zdjąć sobie kubraczek. Dobrze ze jeszcze z transporterka nie wylazla. Nie moglam znalezc Klary. A ta weszla na ostatnia polke z wekami. Oczywiscie od momentu mojego wejsca dra sie o jedzenie!!!!!!!

To chyba nie tak źle z nimi :wink:
Obrazek Obrazek

Kinya

Od: Śro mar 19, 2008 13:08

Post » Czw gru 16, 2010 17:12 Re: Dwie kotki szukają DOMKU STAŁEGO!!!!!!!!!!!!

Dziekujemy :1luvu:

A ja swoją droga prosze o pomysł na temat wątku bo ten to taki marny......
magdajedral

Post » Czw gru 16, 2010 21:28 Re: Dwie kotki szukają DOMKU STAŁEGO!!!!!!!!!!!!

Koteczki juz nie pamietaja ze wczoraj gdzies byly. Mrucza po swojemu, strzelaja baranki, wskakuja na kolana. Ogladam im brzuszki czy aby nie wygryzaja sobie szwów i chyba jest ok. Gdyby Karę bolało to chyba nie dałaby się w niego głaskać co? Nie wiem jak powinno to wyglądać u Zosi. Zabieg poważniejszy więc i może to gorzej wyglądać mimo iż kotka zachowuje się normalnie. Nic się nie sączy ale chyba ma lekka opuchlizne powyzej miejc gdzie byla cieta. Czy to normalne?
magdajedral

Post » Czw gru 16, 2010 21:41 Re: Dwie kotki idealne do miziania szukają DOMKU STAŁEGO!

To może być nie opuchlizna, tylko szwy wewnatrz, takie powoli rozpuszczające się. Fajnie, że panny wesołe :)
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Pt gru 17, 2010 9:29 Re: Dwie kotki idealne do miziania szukają DOMKU STAŁEGO!

Dzień dobry Koteczki!!!

Co u was?
najszczesliwsza

Post » Pt gru 17, 2010 21:29 Re: Dwie kotki idealne do miziania szukają DOMKU STAŁEGO!

Koteczki były dzisiaj na kontroli i zastrzyku z antybiotykiem. Zniosły zabiegi bardzo dzielnie :) Zachowują się jakby zupełnie nie miały żadnych operacji. Skaczą, miziają się i mruczą nieustannie :kotek:

Dowiedziałam się, że Klara miała powiększoną macicę i musieli zrobić troszkę większe cięcie niż zazwyczaj. Mogło tak być gdyby była w ciąży, ale przecież to niemożliwe. Dziwne dla mnie to trochę, ale jak widać koteczce wcale to nie zaszkodziło na szczęście.
Zosi opuchlizna już zeszła, wszystko ładnie się goi,a przecież miała spore cięcie.
magdajedral

Post » Pt gru 17, 2010 21:32 Re: Dwie kotki idealne do miziania szukają DOMKU STAŁEGO!

CatAngel poproszę o ogłoszenia, zaraz robię przelew za tę usługę :1luvu:
magdajedral

Post » Nie gru 19, 2010 22:34 Re: Dwie kotki idealne do miziania szukają DOMKU STAŁEGO!

Ja tylko przypomnę, że koteczki już po zabiegach, doszły do siebie niemażle w 100% i tylko te "pokrojone" brzuszki przypominają co przeszły kilka dni temu.

No i oczywiście piękne panienki szukają teraz domku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
magdajedral

Post » Pon gru 20, 2010 14:06 Re: Dwie kotki idealne do miziania szukają DOMKU STAŁEGO!

Co nikt do koteczek nie zagląda?????????????????????
Kotki szukają domku i trzeba chociaż podbijać wątek!!!!!!!!!!!
Marzy mi się aby po nowym roku trafiły do swojego domku.......
magdajedral

Post » Pon gru 20, 2010 14:28 Re: Dwie kotki idealne do miziania szukają DOMKU STAŁEGO!

Zagląda, zagląda 8) :D ale brak czasu na pisanie :(

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Pon gru 20, 2010 14:35 Re: Dwie kotki idealne do miziania szukają DOMKU STAŁEGO!

A tak sobie wkleję :)
Obrazek Obrazek

Obrazek

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

[poprzednia][następna]