Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jerzykowka pisze:
Tatianko, echinacea, o której pisałaś to tabletki, które powinny rozpuszczać się pod językiem. Nie mam pomysłu jak ewentualnie mogłabym Tymusiowi podać. A jak Ty sobie z tym radzisz?
jerzykowka pisze:magdaradek pisze:Asiu a sił ma troszkę więcej kocinek?
Madziu, mnie się wydaje, że od niedzieli Tymianek jest odrobinę żywszy, mniej apatyczny.
To ciągle niewiele, ale jednak cuś...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jerzykowka pisze:Kochane, kciuki bardzo potrzebujemy Waszych magicznych kciuków!
Tymuś trzyma się dzielnie i ma już nawet zaokrąglony brzuszek na swoim szkieleciku.
Mam nadzieję, że uda mi się dziś dotrzeć do weta, ale nie wiem...
Wczoraj po powrocie do domu zastałam w przyziemiu (tam mam m.in. kuchnię, pokój) stojącą wodę na całej podłodze. Tak się cieszyłam, że lody trochę ustąpiły, wrócił Internet i TV. Niestety przybyła wodaPodobno w całej okolicy bardzo podniosły się wody gruntowe, nawet zamknięto chwilowo oczyszczalnię w okolicy. Czyli mam małą powódź.
Nie martwcie się - zwierzęta bezpieczne, ja również. I tak większość czasu spędzamy na górze. Wody na razie jest tak na ok. cm, może dwóch. Cały czas zbieram ją ręcznikami do wiader i jakoś jestZaraz przybędzie z pomocą mój ukochany wujek, przywiezie pompę na wypadek gdyby woda się podniosła i trzeba by wypompowywać. Na razie napływa bardzo powoli.
Będzie dobrze, ale to moje pierwsze takie doświadczenie i mam duszę na ramieniu. No, chyba jestem przerażona![]()
W tej chwili moje Ukochania śpią rozparte w swoich ulubionych miejscach, leniwie i szczęśliwieTylko ja ze szmatami zasuwam i się troszkę martwię.
Wszystko będzie dobrze - MUSI
Jeszcze raz podkreślam - wszyscy jesteśmy bezpieczni, ale kciuków potrzebujemy bardzo!
Ściskam Was, Kochane i liczę Wasze magiczne zaklęcia
kropkaXL pisze:jerzykowka pisze:magdaradek pisze:Asiu a sił ma troszkę więcej kocinek?
Madziu, mnie się wydaje, że od niedzieli Tymianek jest odrobinę żywszy, mniej apatyczny.
To ciągle niewiele, ale jednak cuś...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I za to "cuś"-trzymam!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A ja myślałam,że pisząc o echinacei miałaś na myśli tabletki-ja właśnie tabletki podawałam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 95 gości