magaaaa pisze:Myślę że bardziej na haju byś była jadąc na sankach za autobusem...![]()
No to byłby odjazd kompletny

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
magaaaa pisze:Myślę że bardziej na haju byś była jadąc na sankach za autobusem...![]()
justyna p pisze:magaaaa pisze:Myślę że bardziej na haju byś była jadąc na sankach za autobusem...![]()
No to byłby odjazd kompletny
pixie65 pisze:Nieustające![]()
![]()
![]()
![]()
Agn pisze:pixie65 pisze:Nieustające![]()
![]()
![]()
![]()
A Ty, Ciotka, co taka oszczędna w wypowiedziach? Ja tam rozumiem, o co Ci chodzi w Twoich wypowiedziach - możesz się nieco rozwinąć.![]()
mirka_t pisze:Gąbki do mycia naczyń chowam pod metalowym kubkiem a i tak od czasu do czasu znikają. Faktycznie jest to strasznie wkurzające. Bardziej niż zabawy Figi, która zbiera kłaki walające sie po podłodze i gdy ma spory ich zbitek to macza w misce z wodą. Zabawa mokrym kołtunem według niej jest najfajniejsza.
Agn pisze:BTW - gdybym była naiwna, to bym pomyślała, że to napomknięcie o cudownym charakterze Onesza spowodowało taki skok czytalności mojego wątku.
Agn pisze: Idę sprzątać, bo się nie wyrobię do przyjścia gości...
pixie65 pisze:Agn pisze:pixie65 pisze:Nieustające![]()
![]()
![]()
![]()
A Ty, Ciotka, co taka oszczędna w wypowiedziach? Ja tam rozumiem, o co Ci chodzi w Twoich wypowiedziach - możesz się nieco rozwinąć.![]()
Kiedy ja się nie boję. I nawet miałam ochotę się rozwinąć.
Ale nie jestem przekonana, że to o poznanie mojego punktu widzenia chodziło. To raczej miało być takie "rzucenie patyka" i zawołanie "aport", może pixie przyleci i poszczeka.
No ale wymiękłam pod naporem konkurencji![]()
A rozmowę będziemy kontynuować, na pewno.
Tylko jeszcze muszę doczytać parę rzeczy
pixie65 pisze:Agn pisze:BTW - gdybym była naiwna, to bym pomyślała, że to napomknięcie o cudownym charakterze Onesza spowodowało taki skok czytalności mojego wątku.
Nie łudź się.
Tym razem to na pewno z powodu Twojej zachęty, żebym ja się rozwinęła![]()
MariaD pisze:Czekam. Z ciekawością poznam Twój punkt widzenia na te sprawy.
Doczytać? Po zadaniu pytania? Dlaczego nie od razu? Przecież jakieś swoje przemyślenia JUŻ masz.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 77 gości